OSZUŚCI Z NEOSTRADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Możliwe, że ktos wykradł Twoje dane do Neo - login i hasło. Logując się z Twoich danych ściąga pliki nie zwiększając sobie limitu.
Tutaj masz podane konkretnie i możesz obserwować ile tpsa Ci nalicza.
https://panel.neostrada.pl/
Tutaj masz podane konkretnie i możesz obserwować ile tpsa Ci nalicza.
https://panel.neostrada.pl/
-
- Kontakt:
freerider1 ale neo liczy chyba transfer przesylania danych? nie wiem.
w kazdym razie to chuje sa ;) nie dostawalem rachunku przez 9 miesiecy, pozniej przyszlo wszystko na jednym. babce z tepsy zostalo wytlumaczone, ze nie potrzebny mi na jednym, tylko jak nie przysylali caly czas, niech przysla osobno. calosc sie ciagnela nastepny miesiac, az w koncu to zostalo zaplacone, czy osobno - nie pamietam. w kazdym razie, bylem na tyle wkurwiony neostrada, ze zapragnalem oddania jej....
-dzien dobry, chcial bym oddac neostrade...
-no to juz pan oddal
-eee?
poprosilem, zeby napisala mi na kartce, ze neostrada jest oddana...
napisala, modem nadal mam w domu, bo go nie chciala. teraz mam aster i jestem szczelsiwym czlowiekiem :D
a rachunki przychodzili jeszcze przez nastepne miesiace... (chyba 3, z tepsy dzwonili chyba z 10)
w kazdym razie to chuje sa ;) nie dostawalem rachunku przez 9 miesiecy, pozniej przyszlo wszystko na jednym. babce z tepsy zostalo wytlumaczone, ze nie potrzebny mi na jednym, tylko jak nie przysylali caly czas, niech przysla osobno. calosc sie ciagnela nastepny miesiac, az w koncu to zostalo zaplacone, czy osobno - nie pamietam. w kazdym razie, bylem na tyle wkurwiony neostrada, ze zapragnalem oddania jej....
-dzien dobry, chcial bym oddac neostrade...
-no to juz pan oddal
-eee?
poprosilem, zeby napisala mi na kartce, ze neostrada jest oddana...
napisala, modem nadal mam w domu, bo go nie chciala. teraz mam aster i jestem szczelsiwym czlowiekiem :D
a rachunki przychodzili jeszcze przez nastepne miesiace... (chyba 3, z tepsy dzwonili chyba z 10)
Duży LOOOOOOOOOOL2 jacy są tacy są, ale taki burdel lizzard king to do nich nie podobny...Xard, dokładnie, trzebaby mieć taki sam numer...ale wszystko dało by sie zrobić, najlepiej jakby koleś był sąsiadem :P No i w Neo liczą dane ściągnięte, po przekroczeniu limitu upload zostaje taki sam, dl sie zmniejsza...że jest 4 razy mniejszy od uploadu heh...zalezy kto ma jeszcze jaką opcje...
http://dhcyc.pinkbike.com
nie moglem sie powstrzymac przed napisaniem czegos jak widze jak niektorzy napierdalaja a nie maja pojecia o czym
po pierwsze limit transferu jest przydzielony do loginu, wiec jesli ktos zdobedzie twoj login/haslo to bedzie sciagal na twoje konto (nadal na swojej szybkosci LUB nizszej)
a modemy sobie mozecie tuningowac, bo to nie modem ogranicza predkosc tylko 1.router na centrali 2.System na proxy tepsy... wiec powodzenia
po pierwsze limit transferu jest przydzielony do loginu, wiec jesli ktos zdobedzie twoj login/haslo to bedzie sciagal na twoje konto (nadal na swojej szybkosci LUB nizszej)
a modemy sobie mozecie tuningowac, bo to nie modem ogranicza predkosc tylko 1.router na centrali 2.System na proxy tepsy... wiec powodzenia
boże według mnie neostrada jest denna!!!!
wzięliście pod uwagę ze jak cos ściągasz to tez wysyłasz!!! np:
ściągnąłeś 800mb a wysłałeś 2500mg. to jest przykład możesz wysyłać więcej mniej ale zawsze wysyłasz wiec bierz to pod uwagę. i jak masz limit 15gb to nie radze ściągnąć pliku który zajmuje 10gb bo napewno przekroczysz limit.
wzięliście pod uwagę ze jak cos ściągasz to tez wysyłasz!!! np:
ściągnąłeś 800mb a wysłałeś 2500mg. to jest przykład możesz wysyłać więcej mniej ale zawsze wysyłasz wiec bierz to pod uwagę. i jak masz limit 15gb to nie radze ściągnąć pliku który zajmuje 10gb bo napewno przekroczysz limit.
http://www.pinkbike.com/photo/4779648/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mozna wylaczac w programach wysylanie.
cycu, ja mialem ta neo jakies 2 latka temu, moze teraz cos sie zmienilo...
a i jeszcze cos powiem o kompetecji pracownikow...
probowalismy z kumplem zainstalowac neo na macu. po x godzinach prob, okazalo sie, ze modem byl walniety (ten ktory on dostal z pakietem) no ale mniejsza z tym. wsadzilismy ten moj, ktory ja niby oddalem i zainstalowalo sie w 5 minut.
dzwonimy do goscia:
-nie wiemy czemu nie da sie zainstalowac etc. etc.
-to prosze wsyzstko usunac i zainstalujemy razem. jaki ma pan system?
-tigera 1.4
-aaa no to dobrze. prosze wiec kliknac panel sterowania...
-panie, ale to jest mac i tu nie ma panelu sterowania. wie pan o jaki system chodzi?
-tak oczywiscie. to pominmy ten krok. prosze kliknac w moj komputer...
wyjasnilismy gosciowi, ze na macu nie ma mojego komputera ani zadnego panelu sterowania. w kazdym razie koles podziekowal nam w bardzo grzeczny i odpowiedni sposob...
-to prosze radzic sobie samemu.
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (rozlaczyl sie)
cycu, ja mialem ta neo jakies 2 latka temu, moze teraz cos sie zmienilo...
a i jeszcze cos powiem o kompetecji pracownikow...
probowalismy z kumplem zainstalowac neo na macu. po x godzinach prob, okazalo sie, ze modem byl walniety (ten ktory on dostal z pakietem) no ale mniejsza z tym. wsadzilismy ten moj, ktory ja niby oddalem i zainstalowalo sie w 5 minut.
dzwonimy do goscia:
-nie wiemy czemu nie da sie zainstalowac etc. etc.
-to prosze wsyzstko usunac i zainstalujemy razem. jaki ma pan system?
-tigera 1.4
-aaa no to dobrze. prosze wiec kliknac panel sterowania...
-panie, ale to jest mac i tu nie ma panelu sterowania. wie pan o jaki system chodzi?
-tak oczywiscie. to pominmy ten krok. prosze kliknac w moj komputer...
wyjasnilismy gosciowi, ze na macu nie ma mojego komputera ani zadnego panelu sterowania. w kazdym razie koles podziekowal nam w bardzo grzeczny i odpowiedni sposob...
-to prosze radzic sobie samemu.
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (rozlaczyl sie)
-
- Kontakt:
jesli chcecie sprawdzic limit to : http://panel.neostrada.pl wpisujesz swoje ID, PIN, natstepnie z lewej strony klikasz na odnosnika TRANSFERY i tam masz
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery