hi men foto bedzie ale kumpel analogiem robil.cały skok bedzie w filmie (dual4ever)i powiem ze drag w moich oczach zyskał po prostu niesamowicie.nie dosc ze nic nie pekło to jeszcze nie ma zadnych rys błyskawic.pomijajac ze skakał na korbach isoflow.po prostu mega kozak
froger34 jednak widze ze Ty na swoim za duzo nie swirujesz ( album na pibku) wiec tez tak nie mozesz powiedziec... zapodaj jakies foty z konkretnych rzeczy ...
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
No ty też nie masz fot za rewelacyjnych .. ale dobra nie o to tutaj chodzi...narazie nie mam fot bo nie mam hampli i za bardzo nie szaleje. Wcześniej miałem innego draga. Też z dwupółką jak znajde jakieś konkretne foty to wrzuce..
Pewnie, że da się to wsadzić i będzie jeździć, ale 66 i 190mm to już lekkie nie porozumienie. Nie będzie to tak wytrzymałe jak powinno. Warto przytoczyć Slopestyle na którym kilka szóstek o tym skoku się rozleciało...
Kup 66, ale o skoku 150-170mm i będziesz równie zadowolony.
myśleże jak jeżdżą z boxerami i 888 to bedzie sie dobrze jeździło z takim skokiem zresztą widizłem juz 2 osoby z takimi dużymi i mieli uśmiechnięte buzie jak jechali to chyba sie im dobrze jedzie..
ktoś tu ma zdrowo powalone.. w 66 wyginają się rury sterowe przy 170 mm skoku, a wy chcecie wsadzać jeszcze większe? Nie lepiej kupić 888? Będzie spoora różnica w wytrzymałości..
Przy tak dużej dźwigni nie ma cudów, żeby 1 1/8 wytrzymała 190mm ...
ble
No naturalnie się wyginają :) Przy dużym uderzeniu , zablokowaniu koła np. w dużej dziurze albo na drzewie jak najbardziej do skrzywienia może dojść. Już nie jedna rura poległa :)