rozmowy na gronie z hot 13
-
- Kontakt:
drit26@wp.pl :D
-
- Kontakt:
nie wiem czy mnie pomineliscie czy tak wolno idzie wiec prosze jeszcze raz mandiesel@o2.pl
Francek Posypka z domu Kołocz
ta juz widze takiego 14 latka z waszej paki jezdzacego an rowerze jak skoczy z kraweznika to wy jestescie cale podneicone albo jedziez z gorki czy cos i na kamienaich pelny hamulec i bokiem jedzie. Ja tak robilem jak mialem 9 lat a nie 13 czy 14 haha
Jurek Patelnia
>ஜ AgA ஜ napisała:
> Chyba ty sie tak zachowujesz...Nie maluje sie bo nie widze
>w tym nic fajnjego gdy idzie dziewczyna w moim wieku a
>wymalowana jak klaun..nie nosze miniówek a tym bardziej
>różówych i walnij sie tą patenią
>(co ja masz w niku) w ten pusty łeb!
pusty łep? ty za to masz pełny... kora mózgowa gładka jak pupcia niemowlaka, jakbys uważala na biologii zamiast sie patrzec w lusterko to zrozumialabys aluzje. a poza tym to pies cie jebał w chore dupsko lalciu z "KoByłkoWo CitY:]"
Eustachy Motyka
pierdolony mistrz,ja bym sie bal skoczyc z kraweznika
ஜ AgA ஜ
KoByłkoWo CitY:]
No wiesz ja nie porównuje ich do Ciebei bo na pewno jedzisz dużo lepiej...Ale z kąd wiesz ,że oni jeżdża tak jak Ty twierdzisz?? :/
ஜ AgA ஜ
Wiecie szkoda mi czasu na te Wasze mylne rozumowanie...I wylączam sie z yej rozmowy!:oP
Jurek Patelnia
masz racje.
w.ypierdalaj.
hahahahahahaahahahah k.urwa jak z tego polewam :D
ta juz widze takiego 14 latka z waszej paki jezdzacego an rowerze jak skoczy z kraweznika to wy jestescie cale podneicone albo jedziez z gorki czy cos i na kamienaich pelny hamulec i bokiem jedzie. Ja tak robilem jak mialem 9 lat a nie 13 czy 14 haha
Jurek Patelnia
>ஜ AgA ஜ napisała:
> Chyba ty sie tak zachowujesz...Nie maluje sie bo nie widze
>w tym nic fajnjego gdy idzie dziewczyna w moim wieku a
>wymalowana jak klaun..nie nosze miniówek a tym bardziej
>różówych i walnij sie tą patenią
>(co ja masz w niku) w ten pusty łeb!
pusty łep? ty za to masz pełny... kora mózgowa gładka jak pupcia niemowlaka, jakbys uważala na biologii zamiast sie patrzec w lusterko to zrozumialabys aluzje. a poza tym to pies cie jebał w chore dupsko lalciu z "KoByłkoWo CitY:]"
Eustachy Motyka
pierdolony mistrz,ja bym sie bal skoczyc z kraweznika
ஜ AgA ஜ
No wiesz ja nie porównuje ich do Ciebei bo na pewno jedzisz dużo lepiej...Ale z kąd wiesz ,że oni jeżdża tak jak Ty twierdzisz?? :/
ஜ AgA ஜ
Wiecie szkoda mi czasu na te Wasze mylne rozumowanie...I wylączam sie z yej rozmowy!:oP
Jurek Patelnia
masz racje.
w.ypierdalaj.
hahahahahahaahahahah k.urwa jak z tego polewam :D
eustachy motyka
musze sie was o cos spytac..moja dziewczyna zasze calowala mnie w policzek,wczoraj pocalowala mnie w usta ,niewiem co mam robic ! pomozcie mi !
bicyklowa mariola
Zaprawde trudna to sprawa... Musisz zadac sobie pytanie, czy chcesz byc calowany przez nia w usta czy moze wolisz, aby calowala cie w napletek. Jesli wolisz napletek to radze ci, zeby nastepnym razem,kiedy bedzie chciala pocalowac cie w usta, szybko wyjął fujare i przystawil jej do buzi. Mysle, ze moze byc fajnie.
Pozdrawiam
eustachy motyka
co doradzasz ? uzyc wazeliny czy nie ? z wazelina lepszy poslizg. w ostatecznosci uzyje oleju rolniczego
bicyklowa mariola
Mysle, ze najlepiej wziac troche wydzieliny z podpizdzia grubej baby,podobno jest wtedy super.
PoZdRaWiAm KoFfAnE DzIeWcZeTa :*
musze sie was o cos spytac..moja dziewczyna zasze calowala mnie w policzek,wczoraj pocalowala mnie w usta ,niewiem co mam robic ! pomozcie mi !
bicyklowa mariola
Zaprawde trudna to sprawa... Musisz zadac sobie pytanie, czy chcesz byc calowany przez nia w usta czy moze wolisz, aby calowala cie w napletek. Jesli wolisz napletek to radze ci, zeby nastepnym razem,kiedy bedzie chciala pocalowac cie w usta, szybko wyjął fujare i przystawil jej do buzi. Mysle, ze moze byc fajnie.
Pozdrawiam
eustachy motyka
co doradzasz ? uzyc wazeliny czy nie ? z wazelina lepszy poslizg. w ostatecznosci uzyje oleju rolniczego
bicyklowa mariola
Mysle, ze najlepiej wziac troche wydzieliny z podpizdzia grubej baby,podobno jest wtedy super.
PoZdRaWiAm KoFfAnE DzIeWcZeTa :*
I ja też poprosze :D
mutant8@op.pl
mutant8@op.pl