Proponuje na spotkanie bikerow z Gliwic (moga tez z okolic ;) ostatnim czasem coraz wiecej z nich sie pojawilo a coraz mniej osob sie zna i nie ma tez kim jedzic
Na date masy proponuje 13.01.2007 czyli sobota (gdyz w piatek duzo ludzi ma prace,szkola)
przjedziemy przez miasto wstapimy na Łabedowe hopki
pomysly dawajcie tu jakies jescze
Co do godziny mozemy sie dogadac proponuje tak 12-13
denus dobra inicjatywa, trzeba tylko chlopakom dac znac. ja oczywiscie o ile czesci dojda zjawie sie. narazie rama i cala reszta lezy. proponuje kazdemu kogo macie na gg z bike z okolic gliwic przeslac link tego topicu ;]
a co do pomyslow to oprocz labed moze szwajcaria, ale nie wiem jak tam teraz jest i czy warto sie wybrac. krakowski rozmontowany, wiec łabedy pozostaja dobra alternatywa, moze jeszcze kopernik ;)
No widze ze ludzie zjada sie z innych miast pieknie ;] to sie przygotuje wrazie wu labedy , mam nadzieje ze dopisze pogoda a co do szwajcari nie ma co jechac moim zdaniem chyba ze cos bedzie zrobione w co watpie ;/
no wlasnie rozsylac na gadu gadu wiadosmic ja posylaam ludzia
na kopernik mozna wbic an baseny elo cos dla streetu :P
eLo ZioMy ^^ jaK mi SiE uDa naPraWiC BmX tO wPadNe... bO naRaZie Stoi RozKleKotanY w PiWniCy :P a jEslI ChoDzi O MieJscE sPotkAniA To ProPonuJe PlaC KraKowSki.. cHybA kaZdY wiE gDziE tO JesT wiEc nIe BeDziE pRoBleMoW z DotarCieM... ^^ tO Tyle xP PokE
wlasnie nie jest za wczesnie.. wyjdziecie powiedzmy o 13 a o 16 juz ciemno... i wtedy macie po lataniu.. w jak jest ciemno to na chopach chu*ja widac :P