Hej wegetarianie!!!!!!
Tu brat simona zeby nie bylo ze to on. JEstem wegetarianinem Straight edge czyli jak zapewne sie domyslasz hardcore'm. Moja chcec nie jedzenia miesa czerpie sie z ogolnego cierpienia zwierzat i moejj ideologii. Wg mnie jestesmy kanibalami bo zwierzeta to tylko istoty w innym stopniu ewolucji pozatym w naturze czlowieka jako stworzenia rozumnego ktore nie musi zyc narzuconym instynktem bo moze wybierac i to jest dar czlowieka. Dla mnie 2 wojna swiatowa chowa sie za zbrodniami wspolczesnych obozoow koncentracyjnych bo w zandej wojnie nie zginelo tyle ludzi co zwierzat przez jeden rok na swiecie. LUdzka populacja sie rozrasta powodujac tylko zniszczenia i destrukcje planety, dlatego solidaryzuje sie z cierpieniem zwierzat. Wegetarianizm to maly krok ale zawsze cos, puchniesz od soi i troche przybierasz na miesniach (maja duzo bialka prawie jak proteiny). Jezeli chcesz nim byc nie mozesz sugerowac sie opiniamio ludzi ktorzy nigdy nie mieli z tymm doczynienia tylko mowia " ja nie jestem wiec to jest do dupy" nie mozna tak myslec. Spytaj sie tez ludzi ktorzy sa wegetarianami tu ich duzo nie znajdziesz bo tu sa praktycznie sami rowerzyscy numetalowcy itp nie zabardzo jest tu sporo hardcorow. www.cursedxx.prv.pl jezeli chcesz dojsc do czegos moge ci pomoc, ale wiedz ze jezeli sam tego chcesz to nie kieruj sie opinia innych. Wegetarianizm jest zdrowszy obniza poziom choresterolu i zapobiega raku oraz nowotworom co wiaze sie z powyzszym. Tylko w polsce media jeszcze tego nie akceptuja bo jest tu duzo streowania przez koncerny ktore na miesie zarabiaja. Stop segregacji innych form zycia wszyscy rowni.
--=ANimal LiberatIon Sxe DrugFree Hardcore=---
--=ANimal LiberatIon Sxe DrugFree Hardcore=---
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
-
- Kontakt:
co do wypowiedzi brata simmonsa.
co do niejedzeniamięsa to powtarzam że nie moge go jeść ze względu na to że wiem ile musi ich zginąc żebyśmy się mogli najeść.
ale niestety znam dwóch wegetarian. Nie moge sobie wyrobić takiej opini jak przy ich większej ilości:(
tez jestem SXE i mi z tym dobrze. miałem cichą nadzieje ze znajdzie się więcej vege-rowerzystów.
bracie S dzieki za wypowiedx. Pozdr. Wytrwaj w swoich postanowieniach.
co do niejedzeniamięsa to powtarzam że nie moge go jeść ze względu na to że wiem ile musi ich zginąc żebyśmy się mogli najeść.
ale niestety znam dwóch wegetarian. Nie moge sobie wyrobić takiej opini jak przy ich większej ilości:(
tez jestem SXE i mi z tym dobrze. miałem cichą nadzieje ze znajdzie się więcej vege-rowerzystów.
bracie S dzieki za wypowiedx. Pozdr. Wytrwaj w swoich postanowieniach.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Simonz masz wygiętrego brata...
A ty jego bracie jak jesteś taki mądry to powiedz mi dlaczego zwierzęta nie pracują? Skoro chcesz walczyć z "segregacją innych form życia" jak to nazwałeś to czemu nie pójdziesz pod sejm i nie zaczniesz domagać się mandatów poselskich dla żyraf? Brzmi głupio ale pewnie byłbyś do tego zdolny, skoro walczysz z segregacją.
Co to kurwa ma być? Proponuję ci akcję "Bóbr też człowiek" albo coś w tym rodzaju.
Jeżeli uważasz że populacja ludzka się rozrasta i tylko przynosi szkody popełnij samobójstwo, będzie jednego psychicznie chorego debila mniej, to mały krok ale zawsze...
Poza tym nie ******* że niejedzenie mięsa obniża poziom cholesterolu bo to nie prawda.
Co do soi to największe gówno jakie stworzyła ludzkość, pogorsza jakość spermy przez co kolejne nowonarodzone dzieci m,ają coraz więcej alergii, anemii i są wątłymi małymi szczurkami. Poza tym aby stworzyć tą twoją wspaniałą soję ludzkość produkuje przy tym więcej syfu niż przy produkcji oleju napędowego.
Ostatnio nawet Greenpeace protestował przeciw produktom sojowym itp. (akcja nosiła chyba hasło "don't x us" czy coś takiego) Soja to sztuczny syf a wegetarianie to jełopy.
takie jest moje zdanie.
A ty jego bracie jak jesteś taki mądry to powiedz mi dlaczego zwierzęta nie pracują? Skoro chcesz walczyć z "segregacją innych form życia" jak to nazwałeś to czemu nie pójdziesz pod sejm i nie zaczniesz domagać się mandatów poselskich dla żyraf? Brzmi głupio ale pewnie byłbyś do tego zdolny, skoro walczysz z segregacją.
Co to kurwa ma być? Proponuję ci akcję "Bóbr też człowiek" albo coś w tym rodzaju.
Jeżeli uważasz że populacja ludzka się rozrasta i tylko przynosi szkody popełnij samobójstwo, będzie jednego psychicznie chorego debila mniej, to mały krok ale zawsze...
Poza tym nie ******* że niejedzenie mięsa obniża poziom cholesterolu bo to nie prawda.
Co do soi to największe gówno jakie stworzyła ludzkość, pogorsza jakość spermy przez co kolejne nowonarodzone dzieci m,ają coraz więcej alergii, anemii i są wątłymi małymi szczurkami. Poza tym aby stworzyć tą twoją wspaniałą soję ludzkość produkuje przy tym więcej syfu niż przy produkcji oleju napędowego.
Ostatnio nawet Greenpeace protestował przeciw produktom sojowym itp. (akcja nosiła chyba hasło "don't x us" czy coś takiego) Soja to sztuczny syf a wegetarianie to jełopy.
takie jest moje zdanie.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
a co do drugiej wojny światowej to nie ******* takich głupot bo nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego ile ci ludzie przeżyli, gdybyś porozmawiał na przykład z moim dziadkiem lub dziadkiem mojego kolegi który ze łzami w oczach opowiada jak niemcy zmuszali go do patrzenia jak mordują jego rodzinę, matkę, ojca i brata nie pierdoliłbyś takich głupot.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Pawianbiker-masz tylko jedno wyjscie-jesli cie rzeczywiscie wegetarianizm siedzi w głowie -to poprostu spróbuj go...po pół roku zrób badania i sie okaze czy to coś dla ciebie.Jedni moga byc vege przez całe zycie i sa w swietnej formie inni już po pół roku maja problemy ze zdrowiem-dopóki sam nie spróbujesz nie dowiesz sie .To bardzo indywidualna sprawa-i pamietaj zywnosc powinna byc urozmiaicona-jak bedziesz tylko jadł chleb z zółtym serem nie bedziesz vegetarianinem długo
życze powodzenia
życze powodzenia