Ja bym sie zastanowił nad sun rimsem singiel trackiem albo rhyno lite XL albo s-typem.
Całkiem spoko jest s-typ. Mam ja na przodzie na dt szpryczah i piascie ns-a i jest cool i kołko nawet "lekkie" jak na swoje zastosowanie.
supra chyba lekka nie jest?? Ja bym proponował Sun'a SoS bądz Sun Sl1 jeśli chodzi o lekkie obręcze. Ale według mnie najlepszy byłby DMR Dee Vee mam taką obręcz i bardzo mocna tylko może waga za wysoka 700 gram
Raczej Supra Bh nie wazy 610 gram...DM 24 wg katalogu wazy 660... Wiec w rzeczywistości wazy wiecej... Najlepiej brać Sun'a Sl 1 lub SoS tylko SoS jest ciezko dostępny :/ Ale to naprawde chyba najlepsza obrecz jaką zrobil Sun
On wazy ponad 800gram bo sprawdzalem. A supra Bh pisze w sklepach ze 610. I obrecz nie ma byc do ultra lekkiej four crosoowki tylko do katu i sciganek wiec raczej musi byc mocna. Dlatego mnie ta supra intersuje.
Najlzejsza obrecz jaka widzialem, 490g czyli o 50g lzejsza od singletracka. Fajna obrecz, lekka i mocna, mam ja z przodu i z tylu. Trzyma sie i moge ja polecic. Zobacz, ze duzo osob sciga sie na niej w 4X.
DerekusJest to waga katalogowa czy ktoś to dokładnie ważył? Sam niedługo będę na kupnie obręczy i myślałem nad bezdętkowym mavicem 823.
Co myślicie o takim wyborze? Ewentualnie jakaś inna obręcz bezdętkowa.