RATUJCIE!!! JESTEM DESPERATEM!!!
RATUJCIE!!! JESTEM DESPERATEM!!!
Jestem desperatem, gdyż jestem studentem III roku Turystyki i Rekreacji, a w tym roku przypada mi pisanie pracy licencjackiej... i tu jest problem, gdyż zapaliłem się na temat rowerowy i już ugadałem wszystko, plan napisałem, ale nie moge nic znaleść na udokumentowanie...
Szukam literatury, książek, czasopism, pomocy w pisaniu pracy na temat:
„Ekstremalne kolarstwo górskie – hobby na granicy rozsądku.”
Jeśli wiecie, gdzie znajde materiały na ten temat, albo jeśli wy takowe posiadacie, to bardzo was proszę o pomoc... Bracia, bez waszej pomocy moge sobie nie poradzić, bo nie jestem tak światłym człowiekiem...
Proszę o wszelaki kontakt:
e-mail_1: radziu84@o2.pl
e-mai_2: liver0@op.pl
tel: 660 771 889
RATUJCIE JEŚLI TYLKO MOŻECIE!!!
Szukam literatury, książek, czasopism, pomocy w pisaniu pracy na temat:
„Ekstremalne kolarstwo górskie – hobby na granicy rozsądku.”
Jeśli wiecie, gdzie znajde materiały na ten temat, albo jeśli wy takowe posiadacie, to bardzo was proszę o pomoc... Bracia, bez waszej pomocy moge sobie nie poradzić, bo nie jestem tak światłym człowiekiem...
Proszę o wszelaki kontakt:
e-mail_1: radziu84@o2.pl
e-mai_2: liver0@op.pl
tel: 660 771 889
RATUJCIE JEŚLI TYLKO MOŻECIE!!!
gili gili :P
no sorrry, ale mnie się wydaje że ty prędzej jesteś leniem niż desperatem......skoro znasz ten temat to wiesz gdzie tego szukać a jak nie to: www.google.pl ew. opcja "szukaj" bo już niejednokrotnie były podobne tematy tutaj.
tu masz pare ksiązek i czasopism
http://www.wrower.pl/ksiazki/index.php? ... 2e2a437ecb
http://www.wrower.pl/ksiazki/index.php? ... 2e2a437ecb
www.krisss.4.pl pozdro 4 [you]
Pogadaj ze Skurą??? Dobre sobie... Skura zawinął mi kasę za licencje i się nie odzywa, a ja licencji na oczy nie widziałem. Pogadać z zawodnikami mogę zarówno z Kraka, Mielca, Rzeszowa, Zakopca... ale do tej pracy potrzebuje opracowań fachowych, sama rozmowa nie wystarczy... Co mogę to szukam i akurat wertuje strony cały czas i jest problem, bo chce to napisać, a nie do końca mam z czego... dlatego o pomoc proszę Was...Krakus_dh pisze:ostatnio wyszła ksiązka Lopeza, czasopism jest wpizdu, to czego Ci chlopie brakuje...zrób wywiady z jakimis prosami, pogadaj ze Skurą...
trzeba mieć juz jakieś podstawy a potem się zabierać do pracy!
Że ile?? 130zł!! licencje można sobie samemu wyrobić nie trzeba żadnego klubu.
A) Zawodnik przesyła listownie na adres siedziby Polskiego Związku Kolarskiego następujące dokumenty:
• wypełniony oryginalny „Wniosek o wydanie licencji” na rok bieżący potwierdzony przez Regionalny Związek Kolarski, Klub i podpisany przez Wnioskodawcę. Każda strona wniosku musi być podpisana przez Zawodnika.
• jedno zdjęcie ( podpisane)
• ksero dowodu wpłaty za licencję
potwierdzenie badania lekarskiego – stwierdzenie zdolności do uprawiania sportu Tryb wydawania licencji przez Polski Związek Kolarski:
• kolarskiego w przypadku wydawania licencji po raz pierwszy.
Uwaga:
Zawodnicy niestowarzyszeni w klubie sportowym muszą również potwierdzić wniosek o licencję w Regionalnym Związku Kolarskim.
B) Osoby towarzyszące składają:
• wniosek o wydanie licencji dla osoby towarzyszącej na rok bieżący,
• zdjęcie,
Polski Związek Kolarski odsyła wystawione licencje listownie w terminie nie przekraczającym 14 dni od daty wpłynięcia. Związek zastrzega sobie prawo do nie wydawania licencji w przypadku złożenia nieprawidłowego wniosku.
Wnioskodawca jest informowany listownie o odmowie wydania licencji.
A) Licencje zawodników
Opłata
- zawodnicy Ekip UCI Pro Tour 700 zł
- zawodnicy Zawodowych Ekip Kontynentalnych 500 zł
- zawodnicy Ekip Kontynentalnych 300 zł
- zawodnicy pozostałych grup sportowych ( MTB, Kobiet, Tor) 300 zł
- zawodnicy Elity – Mężczyźni 65,-
- zawodniczki Elity – Kobiety 35,-
- zawodnicy „Poniżej 23 lat” (Orlik) 35,-
- zawodnicy posiadający obce obywatelstwo 55,-
- zawodnicy zmieniający kat. wiekową bez prawa powrotu 35,-
http://www.pzkol.pl/komunikaty/article_1029.php
Sorry za zmiane tematu.
A) Zawodnik przesyła listownie na adres siedziby Polskiego Związku Kolarskiego następujące dokumenty:
• wypełniony oryginalny „Wniosek o wydanie licencji” na rok bieżący potwierdzony przez Regionalny Związek Kolarski, Klub i podpisany przez Wnioskodawcę. Każda strona wniosku musi być podpisana przez Zawodnika.
• jedno zdjęcie ( podpisane)
potwierdzenie badania lekarskiego – stwierdzenie zdolności do uprawiania sportu Tryb wydawania licencji przez Polski Związek Kolarski:
• kolarskiego w przypadku wydawania licencji po raz pierwszy.
Uwaga:
Zawodnicy niestowarzyszeni w klubie sportowym muszą również potwierdzić wniosek o licencję w Regionalnym Związku Kolarskim.
B) Osoby towarzyszące składają:
• wniosek o wydanie licencji dla osoby towarzyszącej na rok bieżący,
• zdjęcie,
Polski Związek Kolarski odsyła wystawione licencje listownie w terminie nie przekraczającym 14 dni od daty wpłynięcia. Związek zastrzega sobie prawo do nie wydawania licencji w przypadku złożenia nieprawidłowego wniosku.
Wnioskodawca jest informowany listownie o odmowie wydania licencji.
A) Licencje zawodników
Opłata
- zawodnicy Ekip UCI Pro Tour 700 zł
- zawodnicy Zawodowych Ekip Kontynentalnych 500 zł
- zawodnicy Ekip Kontynentalnych 300 zł
- zawodnicy pozostałych grup sportowych ( MTB, Kobiet, Tor) 300 zł
- zawodnicy Elity – Mężczyźni 65,-
- zawodniczki Elity – Kobiety 35,-
- zawodnicy „Poniżej 23 lat” (Orlik) 35,-
- zawodnicy posiadający obce obywatelstwo 55,-
- zawodnicy zmieniający kat. wiekową bez prawa powrotu 35,-
http://www.pzkol.pl/komunikaty/article_1029.php
Sorry za zmiane tematu.
No ja stracilem 140zł i ślad po Surze zaginął... dlatego w tym roku zrobie sobie jako niezrzeszony...nikom pisze:to dobre... a ile Ci powiedzial za licencje? ja wyrzucilem 130zl i tez nic nie dostalem.radziu84 pisze:Pogadaj ze Skurą??? Dobre sobie... Skura zawinął mi kasę za licencje i się nie odzywa, a ja licencji na oczy nie widziałem.
Cały czas aktualny jest mój problem o pracę i nadal oczekuje...
-
- Kontakt:
I jeszcze pewnie daliście kasę na słowo honoru no panowie troche poważniej... Z tą sytuacją da się coś dalej zrobić.
Troche dziwny pomysł brać się za pracę do której nie jesteś w stanie znaleźć materiałów = kiepskie "rozpoznanie wroga". Żyjemy w czasach Internetu i żaden promotor nie robi już problemu za oparcie pracy na tzw. linkach z neta. Warunek: niech to będą strony które istnieją wiele lat są rozpoznawalne i wiarygodne a przede wszystkim aktualne.
Troche dziwny pomysł brać się za pracę do której nie jesteś w stanie znaleźć materiałów = kiepskie "rozpoznanie wroga". Żyjemy w czasach Internetu i żaden promotor nie robi już problemu za oparcie pracy na tzw. linkach z neta. Warunek: niech to będą strony które istnieją wiele lat są rozpoznawalne i wiarygodne a przede wszystkim aktualne.
www.foesracing.com