Był juz ktos z was na pile 3 bo ja po wczorajszym maratonie z piłą byłem zrezany doszczetnie i z tego co słyszalem to ma byc 4 czesc. 3 ma swoj klimacik i jest najbardziej drastyczna ze wszystkich co ma swoje wady i zalety.
byłem na jedynce i dwójce i na dniach sie wybiore na trójke... Tyle co czytałem z miesiąc temu na onecie to ze bodajze w Usa trójka wywołała fale omdleń i akcji takich ze karetki po ludzi przyjezdzały... Zobacze, ocenie btw. musi byc hardcore :D
no ja slyszalem ze jak pila3 leciala w angli to ludzie mdleli podczas ogladania albo uciekali z krzywiem... to bylo w listopadzie jakos tak po przeczytaniu tego artykulu na onecie nie moglem uwierzyc ze ktos moze az tak sie bac i postanowilem pojsc do kina jak ten dilm bedzie lecial... w sobote za tydzien ide na enemefa bedzie pil123 i teksanska masakra cos tam to zobaczymy:p
a ma ktos moze napisy do wersji ktora zajmuje rowno 700mb ? rozdzielczosc 640 x 352, czas trwania 1:30:22, nazwa pliku Saw 3 - Death Tunnel (horror)(2006) . Szukam szukam i caly czas nei moge znalesc.
edit: <lol> no i juz wiem czemu nie moglem znalesc napisow - bo to nie byla pila :D ale juz sciagam dwójke i trójke, jutro będą to napisze ;]
Nie wiem czemu ale film ten nie przypadł mi do gustu... Poprzednie części były całkiem OK. W trójce czółem czasami że jest odrobinę naciągany, i wyłącznie nastawiony na zysk... Nie wiem jak wy to oceniacie ale takie są moje odczucia.
Na mnie wywoal mieszane uczucia. Ogolnie bardzo fajny tylko jeszce kilka spraw nie zostalo dopowiedziane. Czuje taki niedosyt... Naprzyklad zostal jeszce jeden detektyw ktory szukal piły a nie ma nic o nim wspomniane.... Troche bardziej obrzydliwy, bo drastyczniejsze sceny byly w czesci 2(moim zdaniem). Na mnie te sceny nie dzialaly i ogladalem go jak kazdy inny film... Ale wchodzac na sale akurat wychodzilo 3 osoby z obslugi z wiadrem szmata i szczotka... z krzywymi minami wiec chyba na poprzednim seansie ktos puscil pawia.....
jedynka była spoko, w dwójce się wzdrygnołem jak panienka wpadła do tego dołu ze strzykawkai, a trójce jak zobaczyłem jak ta Pani doktor wierci mu wiertarą dziure w czaszce to miałem dreszcze :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Drastyczne, że tak powiem :/ Z ciekawostek: na Polskiej premierze była sanitariuszka :) Poza tym w USA było sporo omdleń i tego typu spraw... Dodam, że w USA z filmem szła razem akcja oddawania krwi i zebrano (nie wiem jaką dokładnie) ale rekordową ilość krwi...
A co do samego filmu: jak się najesz to w trakcie oglądania może być nie przyjemnie (szczególnie przy operacji na mózgu czy kluczu w kwasie :/). 1dynka była jeszcze do obejrzenia... Im dalej tym gorzej :/ To nie straszne nawet jest, a obrzydliwe, więc w sumie 4ka zapowiada się jeszcze "lepiej" :/
pfff slaby film, nie ruszaja mnie takie rzeczy zupelnie, ogladalem go i jadlem pomarancze. Osobiscie wole filmy przy ktorych mozna spasc z krzesla niz filmy gdzie wypruwa sie flaki ;/
ja oglądałem i moge stwierdzic ze jest film przesadzony przez cały czas nic tylko same pułapki..jest ich za duzo jak dla mnie pozatym film nie trzyma tak w napięciu jak bym nie oglądał 1 i 2 to moze by mi sie spodobał..ale tak to lipa
Hehehe ogladalem o w kinie i szykowlaem sobie kolacje :D <hahahah> parowki, chelebk, maselko, ketchup :D siedzialem w pierwszym rzedzie i tez jakos specjalnie mnie nie ruszal. Ale co mu przyznam, klimacik jest :) Jakbym go sam w nocy ogladal to moglbym sie bac :)
Elo
W 3 czesci sa praktycznie same pułapki ciekawe jak wypadnie 4 czesc obawiam sie tylko ze juz troche przesadzaja bo taki film mozna ciagnac w nieskonczonosc a takie przeciaganie mija sie z celem bo to nie bedzie juz takie ciekawe a liczyc sie bedzie jedynie pogon za kasa
to ja chyba jakis jebniety jestem .... oglądnołem to i wogole mnie to nie ruszyło.... operacja czachy naprawde tak wygląda.. nie była na żywca tylko w miejscowym ...
jedyne co jakoś mnie ruszylo troszki to ten skręcacz kończyn czy jakoś tak ...
powiem wam szczerze ze oglądam teraz taki serial
Kryminalne Zagadki Nowego Yorku ... i tam są mocniejsze sceny czesto ... wypadające mózgi czy sekcje pokazywane jak kroją gościa ...
ps. Apocalypto tez na mnie wrazenia nie zrobiło a piszą w gazeteach ze ludzie uciekają.
heh... teraz dopiero ten temat??? ;P ja to widzialem jakos pazdziernik/listopad i wtedy na mnie specjalnego wrazenia nie zrobilo a teraz to juz wogole zapomnialem o tym filmie i nie sadze zebym go jeszcze ogladal... ;P
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"