trasa DH szrenica i inne

ata_jg
Kontakt:

trasa DH szrenica i inne

Post autor: ata_jg »

1. czy festiwalowa trasa dh jest oznakowana i dostępna przez cały sezon??
2. czy można bez problemu wbić sie tam wyciągiem??
3. jaki jest jej poziom trdności i czy zmienia sie bardzo co roku??
4. zna ktoś jakieś inne łatwe traski w szklarskiej z wyciągiem??
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
freeriders
Kontakt:

Post autor: freeriders »

Festiwalowa trasa a właściwie dwie bo jest jeszcze ta znana z poprzednich lat jest dostępna cały rok w sumie tyle tylko ze jest nie oznakowana w zaden sposób.

Z wyciagiem nie ma problemu jeździsz aż ci się kasa skończy trasa w sumie łatwa i płaska można na rowerze do XC przejechać bez problemu.

A inne fajne trasy w szklarskiej z wyciągiem no cóż wystarczy wjechać wyciągiem i puścić się na dół tylko nie nartostradą anie nie tą szutrową droga bo nudy i za łatwo ale ogólnie sa lepsze trasy tylko trzeba z buta dać gdzieś dalej od wyciągu.
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
kacper_inc
Kontakt:

Re: trasa DH szrenica i inne

Post autor: kacper_inc »

byłem ostatnio w Szklarskiej (całkiem przypadkiem) z kumplem, zjeżdzalismy po Lolcobrygidzie (tras narciarska) i mi sie podobało. Raz nawet na samym poczatku lekko się wyjebałem ale ogólnie było ok. To mój pierwszy raz :D i jestem z siebie niezmiernie zadowolony. poza tym wjazd na sam szczyt kosztował nas 10 zł za łebka gdzie zwykły śmiertelnik płaci 30 zł :).

poza tym wszystkim polecam Szklarską P. gdyż jest zajebistym miejscem do spedzania wolnego czasu
z się!!!
kosior1975
Kontakt:

Post autor: kosior1975 »

oj mlody mlody co ty gadasz
-po pierwsze nie da sie na sama gore wjechac wyciagiem bo to jest park i ochrona parku nie wpusci cie na posredniej stacji
-po drugie z lolobrygity nie polecam zjazdu bo tak naprawde trzeba tam wejsc najpierw a to jest 3 godziny wchodzenia od strony kamienczyka a zjazdu moze 10 min i na dodatek mozna miec na plecach straznikow KPN a oni nie odpuszczaja smigaja naprawde na pozadnych qladach i croosach beda cie tak dlugo gonic az cie zlapia a wtedy taka wyprwa moze cie kosztowac okolo 500pln
-jedna z najleszych miejscowek do zjazdu w szklarskiej jest tak dla poczatkujacych polecam wysoki kamien wejscie jakies 1,5 godzinki spokojnie i 10 mega wypasionego szybkiego zjazdu
dla bardziej wymagajacych polecam schronisko pod labskim szczytem i zjazd z tamtad niebieskim szlakiem na wodospad szklarka mega rzeznia 1,5 godz zjzadu i prawdziwego hard coru ale sprzet tam trzeba naprawwde miec porzadny zwlaszcza hample i amor
pelna miazga polecam
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Widać, że masters - mądrze gada. ;-) Zawsze jeździłem tylko po tych ,,pucharówkach'' ale znajomi twierdzą, że niebieski szlak i łabski szczyt to, w rzeczy samej, pełen wypas. Jak ktoś już jest w Szklarence to lepiej się wybrać do Szpindlerowego - wyciąg pewnikiem ze trzy razy tańszy a i same zjazdy... Co tu gadać... ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
ODPOWIEDZ