Ankiety na forum ,da się?
-
- Kontakt:
jestem na tym forum od roku niecałego i generalnie to nic się nie zmieniło, nic się nie rozwija, można powiedzieć że jest jednym z najprostszych forów...
cały czas ten smutny szary kolor
jeśli nie wiadomo co przyniesie dana zmiana można ją wprowadzić na próbę na, jak się nie spodoba można ten apgrejt cofnąć
a co powiecie o shout boxie ??
cały czas ten smutny szary kolor
jeśli nie wiadomo co przyniesie dana zmiana można ją wprowadzić na próbę na, jak się nie spodoba można ten apgrejt cofnąć
a co powiecie o shout boxie ??
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
A co się ma zmieniać ??? Co miesiąc ?? MOżna kosmetyczne poprawki robic ale jeśli jest coś dobre to zmienione zostanie gdy pojawi się coś lepszego :)) A całe działy graficzne w kliku zaprzyjaznionych agencjach od dawna nic innego nie robią tylko szykują nowe DH-ZONE . Specjalnie dla tych co lubią zmiany- dostaniesz pakiet nakładek i bedziesz mógł sobie pozmieniać kolor pod psyche w danym dniu :))
Bez urazy :) ale jakie to ma znaczenie jak nie potrafimy się cieszyć z tego co mamy
A i jednak można zrobić ankietę :))
ILE MASZ LAT ??
10-15
15-18
18-21
21-25
25-30
30+
...a wszyscy niepełnoletni piszą za zgodą rodziców i pod ich nadzorem :))
Co wy na to ???
POzdro i bez urazy :)
Bez urazy :) ale jakie to ma znaczenie jak nie potrafimy się cieszyć z tego co mamy
A i jednak można zrobić ankietę :))
ILE MASZ LAT ??
10-15
15-18
18-21
21-25
25-30
30+
...a wszyscy niepełnoletni piszą za zgodą rodziców i pod ich nadzorem :))
Co wy na to ???
POzdro i bez urazy :)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Schodek No i co dziwnego w Twojej ankiecie ma być? Można porównać z poprzednią co kiedys Nikom robił i sprawdzić to, że np. przybyło młodszych użytykowników forum, albo ubyło starszych.
Nie rozumiem czemu boicie się jak ognia tych ankiet i negujecie ich wartość. Niech jedna na cztery będzie rozsądna, ciekawa albo chociaż śmieszna i to już jest dla mnie powód do udostępnienia ich dla ogółu.
A jeżeli nie to wolałbym usłyszeć od Nikoma, że mu się nie chce... tzn. że nie ma technicznych możliwości do wprowadzenia ankiet dla ludu, niż wymyślanie, że będa idiotyczne - a teraz nie ma idiotycznych tematów?
Nie rozumiem czemu boicie się jak ognia tych ankiet i negujecie ich wartość. Niech jedna na cztery będzie rozsądna, ciekawa albo chociaż śmieszna i to już jest dla mnie powód do udostępnienia ich dla ogółu.
A jeżeli nie to wolałbym usłyszeć od Nikoma, że mu się nie chce... tzn. że nie ma technicznych możliwości do wprowadzenia ankiet dla ludu, niż wymyślanie, że będa idiotyczne - a teraz nie ma idiotycznych tematów?
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
-
- Kontakt:
[=Groove=] Co lepsze ?? a co gorsze nie wyniknie z ankiety tylko z rozmowy w szczegółach na forum !! A jeśli tego nie kminisz to chyma naprawdę warto się zastanowić nad tym co pisane wcześniej....:0)
specjalized chyba masz rację :)))
specjalized chyba masz rację :)))
Schodek hehe
ankiety to nie problem, bo w kazdej chwili mozna jakas odpalic, tylko o czym te ankiety :) wymyslcie jakies ciekawe pytanka to mozemy sie pobawic w glosowanie ;)
a jesli chodzi o nowe DH-zone to do konca stycznia strona glowna pojawi sie w nieco odświeżonej formie ;) az nie moge sie doczekac :P
ankiety to nie problem, bo w kazdej chwili mozna jakas odpalic, tylko o czym te ankiety :) wymyslcie jakies ciekawe pytanka to mozemy sie pobawic w glosowanie ;)
a jesli chodzi o nowe DH-zone to do konca stycznia strona glowna pojawi sie w nieco odświeżonej formie ;) az nie moge sie doczekac :P
Heh, Mariusz, tu chodzi o to, by każdy zarejestrowany mógł przy zakładaniu tematu wstawić ankietę, zresztą pomysł z pisaniem i proponowaniem ankiety chyba już był.
Dajmy na to taka sprawa - chcę pilnie czegoś się dowiedzieć, np. (głupi przykład) jaki mam wybrać kolor ramy, bo za 1,5h idę do znajomego lakiernika, który wyjątkowo ma wolny czas i może się pobawić. W tym momencie wstawiam ankietę z kilkoma propozycjami i czekam na pierwsze wyniki. Prosząc moda, czy admina, musiałbym czekać (tak tak, niby moment, a w rzeczywistości jak chciałem usunąć mój temat, bo był "chwilowy", to czekałem 2 dni na efekt, albo wogóle się nie doczekałem).
W ostateczności zawsze można to usunąć, nie?
pozdr
Dajmy na to taka sprawa - chcę pilnie czegoś się dowiedzieć, np. (głupi przykład) jaki mam wybrać kolor ramy, bo za 1,5h idę do znajomego lakiernika, który wyjątkowo ma wolny czas i może się pobawić. W tym momencie wstawiam ankietę z kilkoma propozycjami i czekam na pierwsze wyniki. Prosząc moda, czy admina, musiałbym czekać (tak tak, niby moment, a w rzeczywistości jak chciałem usunąć mój temat, bo był "chwilowy", to czekałem 2 dni na efekt, albo wogóle się nie doczekałem).
W ostateczności zawsze można to usunąć, nie?
pozdr
-
- Kontakt:
...rany jak ktoś ma takie problemy jak kolor ramy to może iść do sklepu z farbami i szukać inspiracji :)) a nie śmiecić na fotum bo zaraz będzie 700 ankiet w stylu.opna 2.1 czy 2.7,albo golić jaka czy wąsy....:))
Bez urazy ale nie widzę nic co może wnieść taki poziom ankiety :)
[=Groove=]...strasznie fajny pomysł z tym ankietami :))) Tylko jak narazie nikt żadnej sensownej propozycji nie ustalił :)) a pisać BH czy Norco to śmieszne bardzo by było :)) człowieniu :)) Wiadomo że BH w swojej klasie zawieszenia nie ma konkurencji :))) od lat !!!!!
Relaks panowie i wymyślcie jakieś tematy to tak jak Nikom napisał zawisną :))
Bez urazy ale nie widzę nic co może wnieść taki poziom ankiety :)
[=Groove=]...strasznie fajny pomysł z tym ankietami :))) Tylko jak narazie nikt żadnej sensownej propozycji nie ustalił :)) a pisać BH czy Norco to śmieszne bardzo by było :)) człowieniu :)) Wiadomo że BH w swojej klasie zawieszenia nie ma konkurencji :))) od lat !!!!!
Relaks panowie i wymyślcie jakieś tematy to tak jak Nikom napisał zawisną :))
nie o to chodzi żeby zrobić pare teraz na siłe, tylko żeby były ogólnodośtępnym narzędziem dla każdego i kiedy zajdzie potrzeba można użyć.
To, że ankiety mogą być d e b i l n e - i co z tego? można założyć debilny temat i taki sam efekt będzie.
BTW. mnie kolorystycznie strona główna bardzo się podoba i mogłoby trochę tego żółtego koloru przelecieć na forum :D
To, że ankiety mogą być d e b i l n e - i co z tego? można założyć debilny temat i taki sam efekt będzie.
BTW. mnie kolorystycznie strona główna bardzo się podoba i mogłoby trochę tego żółtego koloru przelecieć na forum :D
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
Schodek, przyjacielu, "kolor" był najzwyklejszym w świecie przykładem, akurat nie miałem lepszego pomysłu.
przeczytajcie to zdanie 5 razy, a najlepiej powieście nad wejściem do pokoju - całkowicie wyczerpuje temat.Xard pisze:nie o to chodzi żeby zrobić pare teraz na siłe, tylko żeby były ogólnodośtępnym narzędziem dla każdego i kiedy zajdzie potrzeba można użyć.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: