iPod vs mp3
-
- Kontakt:
iPod vs mp3
a wiec tak zastanawiam sie nad jakims oddtwazaczem do 450zl myslelem nad ipodem nano 2gb ale wiecei z ipodem to jest tak ze nie mozesz wzocic tak sobie poprostu mp3 tylko mosisz kompresowac do i tunies....
jaki proponujecie odtwazacz mp3 (ni mosi byc mp4) to tej sumy???
czy jednak brac ipoda???
i nie zalezy mi na mega duzej pojemnosci...
jaki proponujecie odtwazacz mp3 (ni mosi byc mp4) to tej sumy???
czy jednak brac ipoda???
i nie zalezy mi na mega duzej pojemnosci...
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
kup jakies pierwsze lepsze gowienko, dokup w miare dobre sluchawki moga byc jekies senheisera, nikt ci przynajmniej nie ukradnie i nie beddziesz sie rzucal w oczy(chyba ze wlasnie o to chodzi)
moze byc nawet mala pojemnosc bo rozumiem ze dostep do kompa masz, ja mam 128 jakis szhit caly obrypany i nie narzekam
moze byc nawet mala pojemnosc bo rozumiem ze dostep do kompa masz, ja mam 128 jakis szhit caly obrypany i nie narzekam
"po dość długiej nieobecności..."
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
-
- Kontakt:
Jaca dobrze gada sam kupiłem :D teraz tylko czekac az przyjdzie do domciu :D:D a jesli nie zalezy ci na jakosci dzwieku a chcesz ogladac filmiki do klocek tez dobrze mowi. wiec co przechodzich miałem to samo wybierałem praowe 2 tygodnie i jednak wybrałem irivera :D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
-
- Kontakt:
"a jesli nie zalezy ci na jakosci dzwieku a chcesz ogladac filmiki do klocek tez dobrze mowi."
Hahahah idź synu wytrzyj mleko spod nosa. Sansa i iriver mają prawie podobną jakość dzwięku (różni się detalami) więc nie pisz mi tutaj, że sansa niema dobrej jakości dzwięku bo bije na głowę prawie wszystkie wynalazki creativa.
Hahahah idź synu wytrzyj mleko spod nosa. Sansa i iriver mają prawie podobną jakość dzwięku (różni się detalami) więc nie pisz mi tutaj, że sansa niema dobrej jakości dzwięku bo bije na głowę prawie wszystkie wynalazki creativa.
Ja miałem ipoda shuffle 1GB i zaraz go sprzedałem. Był to mój pierwszy iPod i szczerze mowiąc spodziewałem sie czegoś lepszego. Nie wspomne już o tym ze oryginalne słuchawki wypadały z uszu i do tego bolały. Wkładałem do niego zajebiste słuchawki Sony i grało lepiej dosc przyjemnie ale i tak mysałem ze bedzie lepiej. Nie miałem nigdy wyższego modelu ale ten mi sie nie podobał. Choc z wygladu całkiem przyjemny.
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
-
- Kontakt:
a czy ja napisałem cos o creativach ? ze creativy maja dupiatą jakos dzwieku to wiem a czy sansa ma [rawie identyczna jakosc jak iriver to bym sie kłucił bo sansa e250 ma 10mW na kanał a iriver ma 15mW wiec jednak roznica jest moze nie wielka ale jednak i nigdzie nie napisałem ze sansa nie ma dobrej lecz ma gorsza od irivera
postaw sobei pytanie poco ci mp3 i ipod?? dla mnei bezsensu jest kupowanie jakiegos drogiego ipoda jak by chodzilo o jazde na rowerze bo zaliczysz glebe i po ipodzie a mp3 niema wyswietlacza takiego duzego, jest ,mniejszy i trudniej go uszkodzic, al ejesli chodzi o lans i wgole lubisz miec zjebiste rzeczy to kup sobei ipoda
Mam Nano i jest wyjebisty. Moze nawigacja nie jest najlepsza i zgrywanie przez itunes na dluzsza mete jest meczace, moze ciezko go obslugiwac bez wyjecia z kieszeni i bardzo latwo sie rysuje ale jakosc dzwieku jest nie do pobicia. No i miesci sie praktycznie wszedzie co imo tez jest duza zaleta. Sluchawki faktycznie wypadaja z uszu.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
ja mam ipoda troche wiekszego niz tutaj wspominacie (60gb photo) i jakosc dzwieku jest taka sobie na domyslnych sluchawkach. Krociotko uzywalem irivera 512mb t20 i niebo a ziemia. Slasy tez uzywalem (nie pamietam modelu, 2gb z wejsciem na karte, na pewno nie mp4) i jakosc byla bardzo dobra (niezle sluchawki, bardzo ergonomiczne).
-
- Kontakt: