Pike vs. z150 drop off.. PILNE (i ramka)

kiudy
Kontakt:

Pike vs. z150 drop off.. PILNE (i ramka)

Post autor: kiudy »

No wiec... Witam... wiem ze poraz kolejny ale teraz mam nie wiem co i nie wiem co mam zrobic... mianowicie mam kilku kupcow na amorka jak juz napisalem z150 drop off (150 mm skoku) i nie wiem czy mam go sprzedac i kupic pike-a (pike niby przereklamowany ale naprawde dobry sprzet a marcok... to marcok dlatego mam dylemat) nie wiem czy mi sie to oplaca np. praca i to wszystko wytrzymalosc... 2ga sprawa to ramka... w tym momencie mam ramke kone ho'chi'min w rozmiarze 13" wiec jak juz sie pewnie domyslacie dziewnie to wyglada... ale nei w tym rzecz boje sie o glowke ramy (nie znam wytrzymalosci jej ale... nie wiem moze to zludne) jak cos to co warto zrobic wymienic amorka czy zostawic jak zostawic amorka to jaka ramke kupic i czy warto czy raczej z wytrzymaloscia jest dobrze ? Przeznaczenie to bedzie... w sumie wszystko procz fr... wszystkiego po troche (w marcoku mam system ETA - jak cos) i nie wiem... pomozcie PROSZE :( :* pozdrawiam :)
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

ho'chi'mina popchnij, a z150 zostaw. pike dobry, ale wg. mnie to marcok lepszy. z ram proponuje pitbulla, cocka, bitcha ;)
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
nextLDZ
Kontakt:

Post autor: nextLDZ »

yyy ja bym bral pika a ramke zostawil ;d
ODPOWIEDZ