sory koles ale to ty jesest zalosny.... to ze ma kase to jego sprawa a raczej jego starych.. co zal ci dupsko sciska ze nie masz tyle?? to postaraj i znajdz se dobra robote. Zarobisz to kupisz. Kazdy kupuje to na co go stac... Niby czemu ma sobie nie kupic dobrego rowerka???
Zwykła zazdorosć......
Reguciok zazdrość to fatalna wada. Każdy jeździ na czym chce i na co go stać ;] może chłopak zaczyna się uczyć? nie koniecznie musi zaczynać od pointa ;)...może do niego zagadaj pokaż mu do czego ten rower się nadaje i zacznijcie razem jeździć ;) a może da ci się przejechać?! hehe pozdr
Po to mu ten rower zeby jezdzic chyba....spectomo dobrze ci mowi poucz sie ortografii.....a jak bys ty mial to moze ktos inny by ci gadal ze sobie lansujesz???
zeby cie jeszcze bardziej zdolowac pzreslylam ci link do mojej galerii na PB http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=47875
i powiem ci ze te rowerki jakos same tailweepow nei krecą.....:D:D buzka kochany:*:*:*
powiem tylko ze ladnei sie zaprezetowales nam:)
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
kurwa typowa polska zawisc i zazdrosc mnie tez denerwuja czasem lanserzy ael staram sie to zostawic dla siebie poza tym lepiej chyba pokazac im ze jestes lepszy swoaj jazda a nie wypocinami na forum aha- nie zazdroszcze nikomu sprzetu nie wazne czy pracowal na niego w pocie czola czy dostal pod choinke kazdy jezdzi na tym na co go stac
mczuszu pisze: piotrexnie mu chodzi o to że go denerwuje ze gość ma taki rower a wcale całego potencjału tego bike nie wykorzysta to go boli :D
może inaczej zacytuje samego siebie :D
kogo obchodzi czy wykorzystuje potencjal roweru czy nie. Moze mial taka zachcianke zeby sobie kupic rower a ze ma kase to co ma isc i kupic jakies marketowe gowno?? Ma kase wiec kupuje dobry sprzet. A Reguciok niech pokaze swoje foty jak kreci 720, 2backflipy, frontfilpy itp.... no niech pokaze jak wykorzystuje 100% mozliwosci swojego roweru....
Reguciok po pierwsze jego kasa, wiec niech se robi z nia co tylko chce, dla mnie to on moze kupic ferrari i nim nie jezdzic. przemawia przez ciebie czysta zazdrosc, pozatym co stoi na przeszkodzie, abys zarobil kase i sobie kupil taki sam?
Reguciok pisze:wkurwia mnie to jak jakis koles kupił sobie rower na który by nie było mnie hyba stać a on sie lansuje na nim jeżdząc do koscioła,po bułki i chałke,jebak ma RÓŻOWĄ pussy,czarnego cnp ,deemaxy,kiera rózowa pure,i bandery zółte,jest z celestynowa *** lanser ******,jeśli to czytasz to wiec że bedziesz dojechany albo przyjedz na nasz dirt to pokazesz jaki jestes bIRER ride biczys
czajuoj no wiesz ale denerwuje mnie jak ze mną jeździłby gość co ma rower za 10k i nic na nim nie robi tylko stoi i sie patrzy to jest dopiero żal.pl na szczęście u mnie w mieście nie ma takiej osoby i dobrze :D