lanser dojade cie!!!!!!!!!!
Reguciok
Zazdrość rzecz straszna....
Ciesz się z tego co masz i nie zazdrość innym, zawsze może być gorzej.
Jest wiele osób, które mają świetny sprzęt i nie wykorzystują jego potencjału.
Popatrz na to od tej strony: stać Cię na rower za 10k. I co robisz? Kupujesz draga za 1800zł bo nie wykorzystasz potencjału tamtego? BZDURA.. nie wierzę w to...
Z drugiej strony, jeżeli ta osoba bardzo się wywyższa nad innymi tym, że ma lepszy sprzęt i jest zwykłym tępakiem z bogatymi rodzicami to po części Cię rozumiem. jednak takie osoby najlepiej olewać i się śmiać z ich głupoty :]
Zazdrość rzecz straszna....
Ciesz się z tego co masz i nie zazdrość innym, zawsze może być gorzej.
Jest wiele osób, które mają świetny sprzęt i nie wykorzystują jego potencjału.
Popatrz na to od tej strony: stać Cię na rower za 10k. I co robisz? Kupujesz draga za 1800zł bo nie wykorzystasz potencjału tamtego? BZDURA.. nie wierzę w to...
Z drugiej strony, jeżeli ta osoba bardzo się wywyższa nad innymi tym, że ma lepszy sprzęt i jest zwykłym tępakiem z bogatymi rodzicami to po części Cię rozumiem. jednak takie osoby najlepiej olewać i się śmiać z ich głupoty :]
-
- Kontakt:
Jozan
Reguciok
Co ma jego kasa do twojej rodziny?? Jego kasa to jaki on ma obowiązek ci pomagać, w polsce też wiązałem koniec z końcem i miałem 8letnią hipermarketówke z hi tenu i non stop się rozwalał, ale jakoś dawałem rade, dzisiaj mam v10 i p2 czyli jestem jeba*** lanserem ?? lol. taa już widze twojego tailwhipa z bannego, codziennie słysze od ludzi, że gdyby mieli taki rower jak ja to by wygrywali wszystkie zawody, pożyczyłem jednem na chwilke to nie wiedział jak skakać na nim ;/ stary, uspokój się, KURW** MA* LICZY SIę UCZUCIE JAZDY, LICZY SIę TO żE JESTEśMY BIKERAMI A NIE CO MAMY, MAMY TO CO NAS STAć.
Elo
Me to dudeI vote for ban on IP
Reguciok
Co ma jego kasa do twojej rodziny?? Jego kasa to jaki on ma obowiązek ci pomagać, w polsce też wiązałem koniec z końcem i miałem 8letnią hipermarketówke z hi tenu i non stop się rozwalał, ale jakoś dawałem rade, dzisiaj mam v10 i p2 czyli jestem jeba*** lanserem ?? lol. taa już widze twojego tailwhipa z bannego, codziennie słysze od ludzi, że gdyby mieli taki rower jak ja to by wygrywali wszystkie zawody, pożyczyłem jednem na chwilke to nie wiedział jak skakać na nim ;/ stary, uspokój się, KURW** MA* LICZY SIę UCZUCIE JAZDY, LICZY SIę TO żE JESTEśMY BIKERAMI A NIE CO MAMY, MAMY TO CO NAS STAć.
Elo
jesli jest tak ze on chodzi i mowi "patrzcie jakiego mam zajebistego bika, a wy takiego nie macie" to zwracam honor, ale jesli tylko na nim jezdzi do sklepu po bulki i sie nie wywyzsza to co komu do tego jaki ma rower i co z nim robi...mczuszu pisze:święte słowa masz u mnie browara D:Xxsin pisze:Z drugiej strony, jeżeli ta osoba bardzo się wywyższa nad innymi tym, że ma lepszy sprzęt i jest zwykłym tępakiem z bogatymi rodzicami to po części Cię rozumiem. jednak takie osoby najlepiej olewać i się śmiać z ich głupoty :]
bo na pinku jest tyle pot ze nikomu nie cche sie kontrolowac co tam wypisujaReguciok pisze:na pinkbiku jak jest jakieś zdj lamusa to ponim jeżdzą a tu jak zjedziesz frajera to ty bedziesz zjechany, troche nie kminie
http://www.pinkbike.com/photo/1127357/
-
- Kontakt:
święte słowa> Zielony < pisze:za bogaty ten, kto bogatszy niz ty....tralalala
kurde no jak miał kase to kupił rower a co na nim robi to jego sprawa. Ja na przykład wolę pojeździć na parku czy gdzieś na innej miejscówce niż tylko po bułki... To jest po prostu nic innego jak zazdrość, która cię zżera... Zapanuj trochę nad sobą i korzystaj ze słownika :] rada na przyszłość
Moze moja wypowiedz bedzie troche oderwana od tematu bo nie czytalem wszystkiego ale Reguciok pojechales (a przynajmniej probowales) goscia w taki sposob ze bardziej siebie osmieszyles. Fakt ze gosc wyglada jak ****, jest z mojego miasta wiec mysle ze niedlugo zweryfikuje czy tak tez jezdzi jak wyglada.
,,It's not the bike you ride, it's how you ride your bike,, mysle ze to mowi wszystko.
,,It's not the bike you ride, it's how you ride your bike,, mysle ze to mowi wszystko.
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
kurde skonczylbys ten temat... bo coraz gorzej sie robi.... najpierw pzreszkadzalo ci ze ma dobry rower a teraz pzreszkadza ci jak wyglada.... Nie jego wina, On sobie wygladau nie wybieral. Koles skoro nabijasz sie z niego to ty jestes jakis zajebiscie piekny. moze pokaz swoje foto to sie ponabijamy.... zal....
http://img443.imageshack.us/img443/5531/dsc00332ye4.jpg
to on iniemuw ze jest piekny heheh teraz to ja sie smieje i leje juz na niego
to on iniemuw ze jest piekny heheh teraz to ja sie smieje i leje juz na niego
biczys riders