Aukcja z rowerem DaBomb'a - oszust?!
-
- Kontakt:
Aukcja z rowerem DaBomb'a - oszust?!
Witam, przegladajac allegro natknąłem sie na aukcje roweru:
http://allegro.pl/item156826660_okazja_ ... owki_.html
Napisane jest, ze to oryginalna rama dabomba - swiadczy o tym naklejka?!
Mi ta rama wygląda na rame niejakiej firmy NEXT (też ma wyciety krzyzyk jak dabomb) - sprytny myk. Jak sie ramie przyjzymy to jest bardzo podobna do DC Pitbull'a - a to jeszcze bardziej wskazuje na NEXT'a bo te ramy faktycznie byly podobne...
Jezeli sie myle to sory, ale wg. mnie to oszustwo...
http://allegro.pl/item156826660_okazja_ ... owki_.html
Napisane jest, ze to oryginalna rama dabomba - swiadczy o tym naklejka?!
Mi ta rama wygląda na rame niejakiej firmy NEXT (też ma wyciety krzyzyk jak dabomb) - sprytny myk. Jak sie ramie przyjzymy to jest bardzo podobna do DC Pitbull'a - a to jeszcze bardziej wskazuje na NEXT'a bo te ramy faktycznie byly podobne...
Jezeli sie myle to sory, ale wg. mnie to oszustwo...
hehe, też to zauważyłem, ale nie zdążyłem założyć tematu:)
No faktycznie jest to NEXT i koleś kręci jakiegoś wałka z ta aukcją... sęk w tym, że wiarygodności dają mu komentarze i ten krzyżyk na ramie iście wyglądający jak symbol DaBomb'a:)
Jeśli ktoś to kupi i zaufa tej ramie "bo ma dabomb'a" to może stracić zdrowe... jak mu ten szmelc strzeli pod tyłkiem:|
No faktycznie jest to NEXT i koleś kręci jakiegoś wałka z ta aukcją... sęk w tym, że wiarygodności dają mu komentarze i ten krzyżyk na ramie iście wyglądający jak symbol DaBomb'a:)
Jeśli ktoś to kupi i zaufa tej ramie "bo ma dabomb'a" to może stracić zdrowe... jak mu ten szmelc strzeli pod tyłkiem:|
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
Ten krzyż jak dla mnie nijak nie przypomina dabombowego, którego ramina są wąskie w środku i rozszerzają się na końcach... W sumie koleś może pisać, że to Da Bomba, a nie da bomb... "Świadczą o tym naklejki", hahah, to ja na swojego boxxera nakleję Fox 40 RC2x i pogonię za 5 tysięcy... Oryginalny amortyzator foxa, świadczą o tym naklejki i logo z lisią kitą :)
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
-
- Kontakt:
Już mu napisałem co myślę o nim i tym jego dabombie... Jak się wczytać w aukcję, to jest nawet napisane, że naklejki są NOWE... Albo jest na tyle głupi, że sam wierzy w to co mówi, albo jeszce głupszy licząc, że nikt tego nie zauważy... btw. reszta opisau tez mi się podoba "amorek nie wylatany, siodełko wygodne..." Dżizas co za głąb... Jak wrócę dzisiaj z zajęć to zadzwonię do niego i wypytam o tego dabomba, ciekawie, czy mi odpowie jaki to model ramy :)
haha ale polew ... a ramka to słynny GTiX ,
mam tu nawet kilka fotek owego bajka ; http://tiny.pl/ww7z
mam tu nawet kilka fotek owego bajka ; http://tiny.pl/ww7z
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja do niego zadzwoniłem, zapytałem jaki to model, odpowiedział, że nie wie :) Zjechałem go trochę. To jakiś dzieciak, rano jest w szkole, jak zadzwoniłem do domu, to odebrała jego mama. Można się przedstawić jako przedstawiciel allegro i powiedzieć, że mają sygnały o oszustwie na aukcji syna i, że jest to czyn karalny - myślę, że mama już go zmotywuje, żeby ją usunął :)
-
- Kontakt:
gazela_biketak jak mowi psycho144, sam mam kilka komentów od jednej osoby, czesto robie transakcje z osobami z którymi juz handlowałem. Ale nie jest to filozofia zakladac aukcje i prosic kogos o podbicie - potem zakonczyc i nabic komenty. Zauwazylem ze niektorzy SuperSprzedawcy mieli tak, że w komentach były aukcje o wartosci 1zł na jakis produkt z dupy...;/
www.feel-free.pl