CD --------------------->MP3<pilne>

SPEED
Kontakt:

CD --------------------->MP3<pilne>

Post autor: SPEED »

witam
wiem ze był taki temat ale on mi nie pomógł jak z konvektorowac z płyty cd na mp3 tak zebym mógł wgrac na mp3 tylko nie mówcie o cdex czy cos takiego bo nie umiem sie tym obchodzic
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

stary nie umiesz obsułgiwac cdexa?
włączasz go wkłdasz płyte, zaznaczasz wszystkie pliki wybierasz opcje convert to mp3 i samo ci sie zgrywa na dodatek to jest po polsku wiec nie wiem jaki problem
ElTorro
Kontakt:

Post autor: ElTorro »

froger34 taki problem, że tam nie ma dużego czerwonego jaskrawego napisu CD->MP3 :|.

Pozatym napisanie posta i wogóle założenie tematu trwało pewnie dłużej niz poszukanie opcji "convert" w cdexie :|

ja sie nie czepiam jak coś :]
Pozytyw. :. zią .:.

http://tnij.org/torro
Cubus
Kontakt:

Post autor: Cubus »

ja robie tak ze wsadzam płyte do kompa i włączam Windows Media Playera. tam z boku są zakładki różne "Teraz odtwarzane,przewodnik multimedialny,KOPIUJ Z DYSKU CD , ....,...,..,..." klikam na tą kopiuj z dysku cd .. tam zaznaczam te piosenki z płyty.. wybieram folder.. i kopiuje. piosenki sie zgrywaja i mozna je wgrac na mp3:)
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

<el rorro> dobrze gada. nie ma tam takiego konkret napisu najlpepiej jakbys znalazl kogos kto to czai, bo o ile dobrze pamietam za 1 uruchamianiem wyskakuje blad i treba go dobrze poustawiac zeby dobrze chodzil, ja to zrobilem przy pomocy KŚ tam bylo wszystko pieknie opisane. wiec albo znajdz ten stary numer KŚ gdzies w archiwiach na necie albo popros jakiegos kumpla
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
ODPOWIEDZ