mam zamiar wydac kolo 180 zl czy to mi wytrzyma ??
czy lepiej kupic obrecz taka http://www.allegro.pl/item155368065_obr ... 4_26_.html a moze ma ktos jeczcze cos lepszego i zarazem taniego pomocy za odp dzieki z gory!!!!
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
no dobra jeden mowi ze nie warto ale ja musze cos kupic bo stare kolo sie rozsypalo piasata sie zwalila i nieoplaca mi sie jej na nowo naprawiac a jak amm dac za wymiane pisty + piasta dac 90 zl to mam to w 4 literkach
kolo tył kiera mostek
Ja ostatnio sprzedalem uzywane kolo na DT za 180zł wiec moze poszukaj jakiejs uzywki na dobrej obreczy, a o obreczach to sobie mozesz w sprzetowni poczytac
Vuelta z przodu ci w zupełności wystarczy:) ja mam i nie narzekam. Tobie bym polecił też kupić vuelte ze szprychami dt i piastą novateca na maszynach za około 100 złotych. Sumując: piasta 100, obręcz około 50-60 + szprychy 43.2(1.2 za sztukę). Aha zapomniałem dodać żebyś kupił vuelte excalibur dh :)
dokładnie nie bierz 475 . Mialem i mowie że to jest Shit....Kup Quando w dobrej cenie jest...szprychy DT są spoko a obrecz kup excalibur na przod jest b.dobre. ja mam taki zestaw z przodu. na allegro jest pan co je sprzedaje bo je sam składa. Cena za przednie to 159 albo 169 nie pamietam. tyle odemnie
no dobra piasta mowicie ze shit to w takim rzaie powiedzcie mi co moze kupic za okolo 80 a iz oczywiscie po tarcze bo jak by inaczej nie musi byc na maszynach plizz o linki bym byl wdzieczny z tego powodu
kolo tył kiera mostek
heh wiem ze to nie gielda ale ja mam dosprzedania kolo przednie na dm24(czarna,kapslowana,36h) piascie ns roller dh 20mm i szprychach machach jak cos to gg 4986907
a ile kosztuje win zip ??
bo nieiwem czy narazie bedzie mnie stac a raczej wolal bym excalibura niz dm 24:/jakos mnie to nie podnieca a jakie jeszce by piasty sie nadawaly i win zip lepiej na maszynach czy kuleczki ??
kolo tył kiera mostek
nb dobra a powracajac do tej piasty win zip to ile moze kosztowac i gdzie ja moge dostac i jeszcze jaki model jest najlepszy pliz bo pierwszy raz slysze o pastach tej firmy widzialem an necie jecynie hamki tarczowe tej firmy
kolo tył kiera mostek