Hamulce Brembo DH

Zabora
Kontakt:

Hamulce Brembo DH

Post autor: Zabora »

Cześć. mam do was pytanie w sprawie Hamulca Brembo DH. Nie wiem czy jest sens kupować te hamulce, ponieważ ich cena jest nieco szalona...prosze o jakieś inforamcje na temat tych hamulców. Może ktoś je ma :D. a prosze was nie piszcze ze wszytsko jest o nich napisane w artykule bo jest tam mało inforamcij. PoZdRo
http://www.pinkbike.com/photo/1149768/
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

LOL,chcesz kupić hamulce wartości twojego bika,to JOKE czy kalkulator ci sie spierd*lił?pozatym powinieneś się tu zapytać co pierwsze pęknie boxxer czy sign:)
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

I nikt z forum ci nic wiecej konkretnego nie powie. Szukaj info na jakims zagranicznym moze ktos tam ma.

Jak dla mnie , one bodaj 2500 zl na kolo kosztuje to mniej wiecej 1500 zl placisz za firme , wiec nie warto.

Ps predzej rame bym zmienil niz takie hample kupowal.... mowie o biku twoim
www.mm-foto.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

pepikDH^ o ja ale ty jestes kurwa fajny? Pewnie odrazu miales v10 z 888. Mama na komunie kupila?! Czlowieku uspokoj sie. Sprzet ma ok. Zreszta zapytal o hample, a nei co sadzisz o jego bike.
Zabora
Kup sobie juicy 5, albo deorki xt i bedziesz zadowolony na 100%, a reszte wzuc w osprzet.
Ssij pento
rems
Kontakt:

Post autor: rems »

ja na jego miejscu tez w rame bym zainwestowal, a jesli uparl sie na hamulce to niech kupi avida i jeszcze mu zostanie na ulepszenie rowerka
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

Sulring haha rower to ma fajny ale już to widzę jak on kupuje heble za ponad 4tyś:D
zareagowałem tak bo moim zdaniem to przejaw głupoty albo temat napisany z nudów a może tylko badanie opinii publicznej,LOL to tak jakbym chciał zamontować złote klamki w maluchu:)..jest takie powiedzenie"jak się pytasz w salonie ile kosztuje ten Ferrari to znaczy że cię nie stać"
Pozdroo

co do v10 to niestety za mało zarabiam żebym mógł sobie pozwolić na takie cudeńko;)
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Brembo nie będzie w niczym lepsze od dowolnego hamulca z najwyższej obecnie półki. Czy to będzie Hope Mono 6 czy Avid Code czy Magura Gustav M - nie odczujesz wielkiej różnicy. Brembo są dla picu.
www.foesracing.com
Zabora
Kontakt:

To znaczy już sobie na tył kupiłem Hope 6 Ti i teraz niewiem co kupić na przód. a co do komentarzy jak byś pepik DH umiał czytać napisałem "czy jest sens kupować", nie musisz mnie odrazu wyśmiewać.
wookie85
Kontakt:

T kup drugiego do kompletu i radzej sprawdzac czy nie masz pekniec mocowania zacisku w signie , co jakis czas...
www.mm-foto.pl
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

a ja ci powiem ze ich i tak nei kupisz wiec po co ten temat zakladales a po drogie wszystko jest napisane na stronie i bedzie ich 800 kompletow
Sulringto co juz nei mozna pieniedzy od rodzicow brac???

dokladnie chopakowi sie spierdo!il kalkulator bo mysla lze kosztuja 800zl a nie funtow....

te hamulce warto kupic jak uprawiasz "zawodowy" downhill bo do tego sa stwozone....

lepiej kup se hfx'y to bedzie hamulec do twojego roweru

no i hopeow tez nie masz.. wiec bez sciem
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
baloon21
Kontakt:

Post autor: baloon21 »

Odpierdolcie się wszyscy od Signa:/ Ta ramka w przeciwieństwie do waszych poglądów potrafi wytrzymać więcej niż nie jedna słynna rama (np kona) Już wiele razy widziałem rozjebaną kone, dziwne ze z signami się tak nie dzieje?? A co do hampli to też go nie jedzcie gdyż każdy robi tak jak uważa!! "ZABORA" moim zdaniem jeżeli masz tyle kasy to warto by było zaryzykować i zainwestować w te heble, może i ich tolerancja pracy będzie taka sama jak najlepsze hample na rynku(bądź lepsza:D) Jednej rzeczy jestem na sete przekonany heble będą w **** wytrzymałe i dokładnie zrobione:)

Pozdro dla lamusów, którym żal ściska dupę ze kogoś stać by było na takie hample a ich nie :/
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

pepik wyluuzuj.. o hamulcach brembo raczej nikt duzo nie powie to nikt na tym nie jezdzi.. i nie dotyczy to tylko polski. jak dla mnie ciekawy hamulec ale i tak wole moje deorki :P
puchatek88
Kontakt:

Post autor: puchatek88 »

ja uważam że w takei heble należy inwestować jeśli nie ma się co robić z kasą... jestem w 100% pewien że juicy 7 albo sainty bede hamowały z podobną siłą i maja dość niską wagę a cena o niebo mniejsza za komple.
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
wookie85
Kontakt:

baloon21 pisze:Odpierdolcie się wszyscy od Signa:/ Ta ramka w przeciwieństwie do waszych poglądów potrafi wytrzymać więcej niż nie jedna słynna rama (np kona) Już wiele razy widziałem rozjebaną kone, dziwne ze z signami się tak nie dzieje?? A co do hampli to też go nie jedzcie gdyż każdy robi tak jak uważa!! "ZABORA" moim zdaniem jeżeli masz tyle kasy to warto by było zaryzykować i zainwestować w te heble, może i ich tolerancja pracy będzie taka sama jak najlepsze hample na rynku(bądź lepsza:D) Jednej rzeczy jestem na sete przekonany heble będą w **** wytrzymałe i dokładnie zrobione:)

Pozdro dla lamusów, którym żal ściska dupę ze kogoś stać by było na takie hample a ich nie :/

wkurwilem sie czy ty czytasz uwaznie co pisza ludzie ????????? czy ktos napisal ze ta rama zla ???????? NIE kurwa , ale zamiast pakowac 2500 zl za jeden hamulec zdecydowanie lepszym wy jscie jest zakupe dobjre klasy ramy , a fakt ze moze ujebac sie mocowanie od hamulca przy taki hampelku jest wielce prawdopodobne , 6 tloczkow na tyl to paranoja i dla mnie glupota i tyle

NIKT KUZWA NIE NAPISALA ZE TA RAMA JEST ZLA
wiec pomysl zanim zaczniesz sie rzuca ...
www.mm-foto.pl
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

Zaborakup sobie formule oro http://www.gregorio.pl/?id=4,2,11 mega siła jak za tą cene :D
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Moim zdaniem temat dla szpanu bo watpie by chociaz przez sekunde mu przeszlo by je kupic. Z reszta pisze o informacjach a nie ze chce kupic wiec po co na razie doradzac inne.
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

Zaborafajny masz bike ale nie wiem po co chcesz wydawać tyle kasy na durne hamulce jak możesz mieć np juicy 5 za 400pln , nie kupuj tylko hfx'ów bo to szajs .
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Junior_DH
Kontakt:

Post autor: Junior_DH »

i to JUICY ktore i tak sa dla Ciebie bardzo dobre , wiec Brembo DH , o ktorych dowiedziales sie pewnie z artykulu na DH zonie rozwala ci rower a potem glowe !
http://juniorexxx.pinkbike.com/
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6961498
Zabora
Kontakt:

Zychu-wawa pisze:a ja ci powiem ze ich i tak nei kupisz wiec po co ten temat zakladales a po drogie wszystko jest napisane na stronie i bedzie ich 800 kompletow
Sulringto co juz nei mozna pieniedzy od rodzicow brac???

dokladnie chopakowi sie spierdo!il kalkulator bo mysla lze kosztuja 800zl a nie funtow....

te hamulce warto kupic jak uprawiasz "zawodowy" downhill bo do tego sa stwozone....

lepiej kup se hfx'y to bedzie hamulec do twojego roweru

no i hopeow tez nie masz.. wiec bez sciem
Co do tego że mi się spierdoliło to raczej nie bo pisze wyraźnie że funtów (niewiem czy umiesz czytać czy nie ale ..... mnie to obhcodzio) a co do tego że niemam Hope 6 Ti to ci wyśle na PRIVA fote z tym właśnie hamulcem :D
ODPOWIEDZ