Kiedys sobie kupilem, pare takich nalepilem i dzialaly... Wiec nie jest tak zle. A ze starych detek tez mozna, choc lepiej, gdyby uzyta guma byla jednak troche grubsza...
daj spokoj ;p chyba łatki nie powinny sie odklejać... chyba ze naprawde beznzdziejne lub kiepskiej jakości... a taki napewno w kazdym sklepie sportowym bedą mieli ;] pozdr
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
A co do detek, to nie musza byc ciezkie, zeby sie nie przebijaly... 200 g juz wystarczy, zeby przy rozsadnym cisnieniu (powyzej 3-3,5 atm, w zaleznosci od opon, wagi i stylu jazdy) nie lapac gum.
hehe temat rzeczywiscie banalny ale...abstrachujac od tematu detek Medu twoj kumpel ma racje te latki sa sztywne i malo rozciagliwe klej jest dobry ja polecam latki rema tip-top(sa elastyczne i bardzo dobrze sie trzymaja) do dostania w kazdym motoryzacyjnym
hehe temat rzeczywiscie banalny ale... Medu twoj kumpel ma racje te latki sa sztywne i malo rozciagliwe klej jest dobry ja polecam latki rema tip-top(sa elastyczne i bardzo dobrze sie trzymaja) do dostania w kazdym motoryzacyjnym
Aha :) Dzieki za wszystkie odpowiedzi ;] I jeszcze pytanie: Czy jak chce zrobic latki ze starej dentki to jakiego kleju uzyc :P ? Super Glue (tansza kropelka) wystarczy ?
SPEED człowieku jak sie nie umie kleić to tak jest.. a tak ps. to ten klej nie trzyma dętka-dętka bo próbowałem na kilku tubkach tylko dętka-łatka albo łatka-łatka ;)
ja to kupiłem i każda trzymała ;)
a jeśli chcesz łatki z dętki to Cyjanopan E (ten do połączeń elastycznych!)