sloniu
Usunełem wszystkie posty nie na temat, co wyjaśniłem powyżej i nie doszukuj się to obrony nemera, ponieważ o zrobienie porządku prosiło mnie kilka osób, bynajmniej nie nemero :]
no wiadomo ze najlepiej usunac co jest przeciwko paru osobom.... nie wiadomo dlaczego ... bo pan moderator musi przestrzegac co jest nie zgodne z tematem to usuwac.. wzruszajace...
fajne gleby... W moim przekonaniu, robienie 15 minutowego filmu z jednej miejscowki mija sie z celem. Do tego 50% filmu to stolik na dualu. Jezdzic umiecie, jeszcze popracujcie nad tym zeby to pokazac.
groochas z jednej miejscowki jest bo to np moj jest pierwszy sezon a na dual mam blisko ale spoko,na ten sezon planujemy pare wyjazdów i osob tez tyle nie bedzie .planujemy z wiciem zrobic taki film 3-4 osoby bedzie po tyle samo czasu dla kazdej bo teraz to roznie jest bo mnie np wiciu krecił od czerwca a kruszyne od grudnia i itp wiec roznie to wyszło. sloniuposty nie były zwiazene z filmem bo nie komentujesz jazdy nemera tylko wyzywasz go i zreszta nadal piszesz''a nemero i tak jest kurwą''
wiesz co ciesze sie ale musisz tym zasmiecac nasz topic z filmem.jedz go na gg na zywo jak chcesz ale nie tutaj. Roman_KRKporównywanie filmu do relacji mija sie z celem ale dobra przyjmujemy krytyke.zobaczycie za jakies poł roku nowa produkcje:PP
pozdro 4 all
Ludzie... Ja jestem ciekaw co by było gdybyśmy się wszyscy razem nagle spotkali na jakiejś miejscówce i czy każdy byłby taki mocny w gębie ... A jest to bardzo możliwe - robimy eksperyment ?
Film zbytnio nie wyszedł, wyciągnięto z tego wznioski... następny będzie lepszy i nie ma co tu po sobie jechać na potęgę...
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Ściągnąlem. Oglądnąłem. Montaż mi się podoba z tym że 15 minutowy filmik z jednej miejscówki z przebłyskami paru innych miejsc to chyba nie to. Po chwili robi sie monotonnie pozatym ze 2 nutki zupełnie wg mnie nie pasują. Ale starajcie się dalej bo dobrze wam idzie :)
Ja mam pytanie odnośnie sprzętu. Jakiej kamery używaliście? Miała przetwornik 1/4, a może 1/6 a może jakiś inny. Również jestem ciekawy czy kamerka miała 800 tyś pikseli, i czy efektywnych ma 400 tyś. No i oczywiście format zapisu – czy to jest mini DV ??
Zgadzam sie z Sudim,ciekawe czy bylibyscie wszyscy tacy odwazni na real'u...kazdy Nemera obgaduje za plecami(no moze nie kazdy) ale nigdy nie slyszalem zeby ktokolwiek mu powiedzial cos w twarz...czemu go obgadujecie?Zazdroscicie mu czy co?...nie rozumiem.Wytlumaczcie mi! Tak sie zastanawiacjac glebiej to zauwarzylem sie stworzyly jakies podgrópki 'Nemero:"za" lub "przeciw"'...Moim zdaniem taki film powinnismy robic wszyscy razem!Wyszedlby lepiej,a pozatym jestesmy z Krakowa w koncu :D Bylaby duza produkcja sklejona lepiej [Ta wypowiedz ma miec charakter NEUTRALNY]