Zakochałem się...

Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

jęsli wiesz o czym z nią masz rozmawiać.........albo tak czujesz ze rozmowa sie sklei to zapros ją do kina .......ew na jakieś inne tsakie..........coś na początek delikatnego..........nie tam od razu randka w pubie..........weź poznaj ja troszki.....a nie tak hop siup;)
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

ale do kina nie idź bo tam zabardzo nie pogadacie
pójdź z nią gdzieś do parku, pokarmić, łabędzie, bułką
heheheh nie no żartowałem

ale serio do kina to nie, zabierz ją gdzieś gdzie będziecie mogli spokojnie pogadać i przełamać pierwsze lody
nie wiem do jakieś spoko restauracji albo jak nie masz zabardzo siana to nawet na spacer
a kino zostaw na drugą randkę:p
Maciapp
Kontakt:

ja myśle ze na pierwszą właśnie kino..........po wyjsciu z niego nie bedziesz mia obawy ze nie bedzie o czym gadać.......a tak zawsze o filmie mozna:P....poza tym dowiesz sie jakie ma zainteresowania.....kto powiedział ze spacer po kinie jest wykluczony;)....pojść razem i wrócic razem.....:]
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

a ja sie zabujalem wstyd sie przyznac przez net

a mylalem ze to niemozliwe
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

ej pub nie? powiem kurcze że chciałbym ją bliżej poznać, że to nie randka żadna albo cośw tym stylu, jakieś piwko czy drina postawie, a jak nielubi piwka to możę jakieś winko
hmm to jest to dobre winko(nie tam jakieś tanie) i w plener , co otym myślicie?
Maciapp
Kontakt:

To co my o tym myślimy jest mało istotne....zrób tak zeby tobie odpowiadało i bedec w tym miejscu gdzie ją zabierzez czuć sie komfortowo...Ja smiem twierdzić ze pokazywanie ile sie ma kaski ("dobre wino") za dobrze nie wpłynie.........na znajomość....kwestia doświadczenia:P... a tak niezobowiazujący wypad do kina;)
tupamaros
Kontakt:

nie no maciapp niby masz racje kurde, może to jest to, zainteresowań to sie moge domyślać, pracoweała jako ratownik na plaży, świetnie pływa 7 lat trenowała (już mi wcześniej wpadłąz tego powodu w oko bo też lubie pływać) nie no gadać to ja napewno bede miałq oczym, gadane mam, tylko gryzie mnie to czy ona niema jakiegoś chłoptasia w zasięgu zainteresowań czy jakoś tak
tupamaros
Kontakt:

nie no tu mnie żle zrozumiałeś bo kasy to ja mam akurat jak na lekarstwo, jeść coprawda mam co ubrać też ale forsą niegrzesze(cały czas ciułąm na amorka kurde:P ) a dobre wino to poprostu coś innego niż te szery za 3,4 wiesz wiono a nie siarkopol
Maciapp
Kontakt:

dlatego mysle ze bezpiecznie ja by było zabrać właśnie do kina.......nie zobowiązujące....i jakby sie okazało ze ma gościa to niewychodzisz na kiepa.....tu wiesz restauracja i wino nie potzrebnie by pewne rzeczy sugerowały...a tak to wiesz poznasz ją........zobaczysz czy ma gościa......i wtedi jakiś pubik;)
dzidek
Kontakt:

ehhhh do pubu to może później jak już się poznacie bo może się okazać że ona nie lubi takich miejsc czy jeszcze coś innego i wtedy dupa z udanej randki
tak samo może się okazać z kinem, pójedziecie na jakiś film, który twoim zdaniem jest czadowy a dla niej okaże się chu.jowy hehe jaki rym:p

dlatego pójdż z nią gdzieś do restauracji albo po prostu na spacer, pogadacie, pośmiejecie się i wtedy już mniej więcej będziesz wiedział gdzie możesz zabrać ją na drugą randkę i ewentualnie na jaki film.
Maciapp
Kontakt:

nie warto wypalać od razu z winem i restauracja......jeszcze brakuje tylko zebys jej powiedzial na pierwszym spotkaniu " i love you":>........to duzo sugeruje......mówie powaznie .........a moze akurat sie jej nie spodoba ze za szybko z nia próbujesz........ja jej nie znam jak trwierdzisz ze odpowiadało by jej bardziej wino i restauracja to tak zrób........
dzidek
Kontakt:

o kurva przed chwilą jeszcze widziałem tu post z zapytaniem czy nie zabrać jej do pubu i stąd moja odpowiedź

a teraz patrzę i tego posta nie ma
eeeeee ale ******* jakieś zwidy mam:p
Maciapp
Kontakt:

jak sie film nie spodoba to co z tego??....tez bedzie o czym pogadac......zjechac czy coś..........przeciez oni nie pójdą na film tylko poznać sie lepiej:P......a zapraszać na spacer tez sugeruje za duzo.............zabierz ja na jakies neutralne miejsce....ja jestem za kinem......ew kregle.....rzutki itp!!
dzidek
Kontakt:

a jak masz jej numer telefonu to możesz zadzwonić do niej i przedstawić się jako ankieter czy jaki chooj z radia
wypytasz ją o zainteresowania i potem będziesz miał o czym gadać na randce:d
nawet jeśli ona się skapnie że to byłeś ty to będzie jej miło że chciałeś aby randka wypadła jak najlepiej:p
Maciapp
Kontakt:

nie głupie:D
tupamaros
Kontakt:

nie no maciapp to żeświzje katastroficzną przedstawił , restauracja mi nawet do makuwy nieprzyszła nic z tych żęczy, zwykły pub albo plener

dzidek ma troche racji chyba , kino niejest złe, tylko żeby była jakaś komedia albo co zresztą zobaczymy
tupamaros
Kontakt:

ta jest pytanie : iść na film czy do kina?:P
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

idz do kina moze ci sie trafi tak jak mi kiedys
Na calej sali bylismy tylko my dwoje :->>>>>>>>>>>>>>>
To dopiero bylo przezycie :-)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Maciapp
Kontakt:

dobra rubta co chceta.....w sumie mnie to walić powinno:P.....zycze powodzenia:D...wiesz jak ona cie lubi to niezalenie od miejsca gdzie sie spotkacie bedzie miło i przyjemnie:D
ODPOWIEDZ