mocowanie do tego siodła mają także univegi.
sprzęt fajny, trochę zaniedbany i trzeba by obejżeć, czy cośnie jest zajechane, jeżeli wszystko ok, to jest wart swojej ceny(serwis amora to max 100zł o ile zrobi się samemu, nowy swego czasu, czyli w 99 stał po 3500zł) rama nowa stała ok 8000zł.
siodło jest mega - trochę dziwnie wygląda, ale qmpel na tym siedział, mówił, że dupa się w tym zatapia...
co do części to full xtr =]
nie zmienia to wszystko faktu, że ogólnie rower mi się nie podoba i bym go nie brał.
:P
-
- Kontakt:
[quote="michal_rz"]nie wiem czego szydzicie, przeciez ten scott to klasyka :)
za 10 lat inni beda szydzic tak z waszych obecnych rowerow bo wtedy beda mieli zupelnie inne.[/quote]
ja i 20 lat temu bym tego nie kupil... to tj bys mowil, ze nie powinnismy szydzic z trabanta... dla mnie ten rower wyglada jak hm... jak (w tym momencie sie drapie po glowie) ... jak totalne gowno, trzeba nie miec w ogole gustu, zeby stworzyc takie cos&kupic...
za 10 lat inni beda szydzic tak z waszych obecnych rowerow bo wtedy beda mieli zupelnie inne.[/quote]
ja i 20 lat temu bym tego nie kupil... to tj bys mowil, ze nie powinnismy szydzic z trabanta... dla mnie ten rower wyglada jak hm... jak (w tym momencie sie drapie po glowie) ... jak totalne gowno, trzeba nie miec w ogole gustu, zeby stworzyc takie cos&kupic...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt: