A wiec tak musze zakupic sobie stery (bo stare polegly) i myslalem o:
- FSA Sky Pilot ok: 150zl
- FSA PIG DH PRO ok: 100zl
i mysalem jeszcze o
-FIREEYE IRIS ok: 150 o tych wiem najmniej i moze ktos sie wypowie.
Przez moment myslalem jeszcze o CHRIS KINGach ale to juz kwota rzedu 350 i to za uzywane... ;/ (chyba ze ktos ma inne dojscie to chetnie skorzystam)
Z gory dziekuje za odpowiedzi moze ktos wysunie jakies nowe propozycje.
aha i jezdzone beda na 888 wiec raczej miski alu odpadaja...
pzdrawiam baton
Stery do 200 PLN. Jakie? Doradzcie!
Stery do 200 PLN. Jakie? Doradzcie!
CZEKODZEM!!! :]:]:]
kona02Zależy o które FireEye IRIS pytasz X czy XL...
Ja posiadam Fireeye IRIS XL i jestem z nich bardzo zadowolon, ale zależy jaki amor używasz (1połka czy 2półka). Fireeye mają strasznie szeroką zewnętrzną część misek przez co musiałem lekko podpiłować górna półke w shiverku bo sie opierała o miski. Ogólnie rzecz biorąc milo mnie te strey zaskoczyły bo sie jeszcze nie posypały. FSA Pigi pękają 'tak o' - mi pękły na miskach, a były używane zgodnie z przeznaczeniem:)
Ja posiadam Fireeye IRIS XL i jestem z nich bardzo zadowolon, ale zależy jaki amor używasz (1połka czy 2półka). Fireeye mają strasznie szeroką zewnętrzną część misek przez co musiałem lekko podpiłować górna półke w shiverku bo sie opierała o miski. Ogólnie rzecz biorąc milo mnie te strey zaskoczyły bo sie jeszcze nie posypały. FSA Pigi pękają 'tak o' - mi pękły na miskach, a były używane zgodnie z przeznaczeniem:)
www.feel-free.pl