Wypas po Sam Pas :)) Od razu wiadomo ze to nie jest w polsce
Bardzo zroznicowana miejscowka duzo transferow Elegancko Widac ze chlopkaki sie narobili przy wykonaniu
Pozdrawiam
nie wiem czy zwróciliście uwage ale jest kilka odgałęzień tej trasy oni pewnie po głównej najlepszej jechali z tego co wypatrzyłem to jakieś jeszcze 3 możliwości przejechania traski są :d
serce mi sie kraja jak widze jakie trasy mozna zrobic, a nie ma ich w polsce :[
traska wypas, tak nawiazujac, widzieliscie traski w NSX9, tam tez wypas i tez nie w polsce
No świetna, coś co szybko by sie nie znudziło...ale mją do tego warunki, dłuuuuuuuuugie zbocze, małe nachylenie, ręce do pracy i nikt im się w parade nie wpierda** z tego co widze...
juz widziałem dawno :) traska serio zajebista. i chyba nic nie stoi na przeszkodzie zeby ktos sobie takie cos zbudował.... nie ma tam rzeczy niemożliwych do zbudowania w polsce :]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Temu kolesiowi należy się osobny temat. Oprócz produkcji serii North Shore Extreme, Todda "Diggera" Flander sam od 25 lat projektuje i buduje większość tras pokazanych w filmie. Stworzył ich jak dotąd koło 70 i podobno włożył w to ponad 40,000 godzin pracy! Trasy są po prostu bajeczne. Kręte z bandami i zapakowane dużą ilością hop! Zresztą co ja wam będę pisał sprawdźcie sekcje z filmu poniżej. Ta sama traska jest pokazana na NSX9: