Orzech + gogle?
Sulring...ale porada ;)) FF w górach to podstawa a gogle parują tak samo jak okulary jak stoisz ;)) jak widze debili bez kasku na traskach a na rowerach po kilka tysiecy to mnie wnerwia....bo taki łos kiedys sie wysypie na kamieniu albo drzewie ,uszkodzi buzię i zrobi sie zamęt bo mamusia z tatusiem napisza do gazety ze tu i tam to warjaci jacys traski w lesie pokopali !!!
Pomyśl co piszesz w temacie,lepiej ORZECHA z goglami niz rozłupana czaszka !!!
A jak twierdzsz że gogle tylko w błocie to znaczy ze nigdy nie wpadla Ci muszka do oczka jak piecem leciałeś ;))
jak naprawde jarasz sie ekstremalna grawitacja to FF podstawa,zbroja i komplet ochraniaczy na kazdym treningu. lepiej wyprać z potu niz sie pocic w gipsie ;))
bez urazy ;)
Pomyśl co piszesz w temacie,lepiej ORZECHA z goglami niz rozłupana czaszka !!!
A jak twierdzsz że gogle tylko w błocie to znaczy ze nigdy nie wpadla Ci muszka do oczka jak piecem leciałeś ;))
jak naprawde jarasz sie ekstremalna grawitacja to FF podstawa,zbroja i komplet ochraniaczy na kazdym treningu. lepiej wyprać z potu niz sie pocic w gipsie ;))
bez urazy ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek z urazom, najpierw piszesz debili itp, a pozniej bez urazy, Wracajac do muszek mysle, z wpadlo mi kilka wiecej niz tobie. Co do ochraniaczy nie kazdy ma kase. A nie ktorzy chca jezdzic. A widzac kogos bez kasku na rowerze za kilka k tak go oceniasz? To masz pewnie problem z ludzmi. Bo wszystkich nie znasz. Wiec naprawde wyluzuj. Bo mimo, ze jest modem ostatnio zauwazam, ze malo twoich postow w nosi cos do tematow, a wiekszosc jest bezsensu.
Ssij pento
Sulring...no jesli kogos stac na rower za 5000 pln to nie gadaj ze nie ma na kask 400pln bo smiesznie to wyglada :))
...dla mnie to są debile i tyle ;)) ale to moje zdanie...ty powinienes miec własne.
....może i wpadło ;))
|
dotyka Cie coś co napisałem ?? śmigasz bez kasku ?? poczułes sie jakoś dziwnie ?? o co chodzi...
...dla mnie to są debile i tyle ;)) ale to moje zdanie...ty powinienes miec własne.
....może i wpadło ;))
|
dotyka Cie coś co napisałem ?? śmigasz bez kasku ?? poczułes sie jakoś dziwnie ?? o co chodzi...
Schodek Może inteligentny z Ciebie koleżka ale styl pisania masz istnie denerwujący...
A dzięki mnie Sulring dołączył do grona ludzi jeżdżących w kasku ;)
Ja też od 2 lat śmigam na sprzętach za minimum 4koła, w każdym zawsze brakowało na drugi hamulec :D albo nie miałem kasku i ochraniaczy..
Teraz powiedziałem dość, najpierw kask i podstawowe ochraniacze potem rower... I tak jest, fullface i ochraniacze leżą na półce a części do roweru powoli kompletują na sezon..
To że kask warto mieć, chyba każdy zaczyna wiedzieć. W zasadzie staje się to podstawą.
Orzech + gogle -> czemu nie? Ale do czego? Może froger nam powie...
Ja nie ufam na tyle orzechom i na tyle szanuje swoje zęby że nie wyskoczyłbym z takim na traske, chyba że enduro/xc... a po co nam gogle na codzień? na street i dirt :P??
A dzięki mnie Sulring dołączył do grona ludzi jeżdżących w kasku ;)
Ja też od 2 lat śmigam na sprzętach za minimum 4koła, w każdym zawsze brakowało na drugi hamulec :D albo nie miałem kasku i ochraniaczy..
Teraz powiedziałem dość, najpierw kask i podstawowe ochraniacze potem rower... I tak jest, fullface i ochraniacze leżą na półce a części do roweru powoli kompletują na sezon..
To że kask warto mieć, chyba każdy zaczyna wiedzieć. W zasadzie staje się to podstawą.
Orzech + gogle -> czemu nie? Ale do czego? Może froger nam powie...
Ja nie ufam na tyle orzechom i na tyle szanuje swoje zęby że nie wyskoczyłbym z takim na traske, chyba że enduro/xc... a po co nam gogle na codzień? na street i dirt :P??
do dirtu i lekkiego fr... nieśmigam jakiś dh czy coś, przeważnie dropy latam. Teraz chciałem google bo pada śnieg i jest do dupy cały czas snieg albo błoto w oczy lecą :/konex pisze:Ale do czego
Ja maiłem tak samo jak konex od zawsze brakuje mi kasy na kask czy ochraniacze, tearz miałem taki zamiar kupic kask i ochraniacze zanim wyjade rower ale chęć jazdy była większa. I tak śmigam bez kasku i odpukac nic mi się nie stało ale wole chociaż w małym stopniu się zabezpieczyć...
Sulring....spoko !!! ich wybór !!
....lecisz w Szczyrku piecem i nie masz kasku ale masz 66 na froncie i miłego baja, robisz mały błąd i .....?
budzisz sie obolały w szpitalu...ryj zszargany,zeby potracone....itd
uswiadom to ziomalom,bo moga sie szybko wysypac z ekipy...
....lecisz w Szczyrku piecem i nie masz kasku ale masz 66 na froncie i miłego baja, robisz mały błąd i .....?
budzisz sie obolały w szpitalu...ryj zszargany,zeby potracone....itd
uswiadom to ziomalom,bo moga sie szybko wysypac z ekipy...
Schodekaha i jeśli chodzi o to czy mam na kask to odpowiem Ci nie mam! bo nie mam nic kasy obecnie a chęć jazdy jest duża... dodam że jeżdze na jednym hamulcu bo nie stac mnie na drugi. Sam msuze na to zarabiać a nie tak jak inni pójda do starej i proszą o kase a ona daje im na kask. Dlatego chce wybrać coś taniego bo nie mam możliwości kupna lepszego czegoś
Orzech koło 150pln FF 3 razy tyle....więc pierwsza opcja tańsza i chłodniejsza a zupełnie wystarczająca....
o co wam chodzi ??? nie stac was na kask który styka na wiele sezonów,moj obecnie ma 4 i mase gleb !!!! Ale na fajki,blanty,browary i bzdety wywala nie jeden z was wiecej w sezonie niz konkretny FF.
...nie ma co toczyc batali o to kto bezpieczniejszy....czytac prosze ze zrozumieniem !!!!
Zapinacie pasy w samochodzie ????
konex.. w lesie jak sucho jest bardzo dużo kurzu i lata masa muszek,komarów i takich tam ;)) więc okulary,gogle bardzo się nadają !!! Mozesz nie wiedziec o tym smigając w stolicy między blokami :)) tez tego nie wiedziałem jak w niej się nudziłem :))
a co do kasku na stricie to nawet nie tak dawno był taki fajny filmik jak gnojek na bmx schody skakał....pewnie go widziałes ??? a jak nie to poszukaj prosze ....zrozumiesz po co może się kask przydac na ulicy ;))
Pomijając fakt że jest to obowiązkowe ustrojstwo w świetle prawa w naszym kraju.....
Orzeszek + GOGLE = komfort i bezpieczęnstwo
o co wam chodzi ??? nie stac was na kask który styka na wiele sezonów,moj obecnie ma 4 i mase gleb !!!! Ale na fajki,blanty,browary i bzdety wywala nie jeden z was wiecej w sezonie niz konkretny FF.
...nie ma co toczyc batali o to kto bezpieczniejszy....czytac prosze ze zrozumieniem !!!!
Zapinacie pasy w samochodzie ????
konex.. w lesie jak sucho jest bardzo dużo kurzu i lata masa muszek,komarów i takich tam ;)) więc okulary,gogle bardzo się nadają !!! Mozesz nie wiedziec o tym smigając w stolicy między blokami :)) tez tego nie wiedziałem jak w niej się nudziłem :))
a co do kasku na stricie to nawet nie tak dawno był taki fajny filmik jak gnojek na bmx schody skakał....pewnie go widziałes ??? a jak nie to poszukaj prosze ....zrozumiesz po co może się kask przydac na ulicy ;))
Pomijając fakt że jest to obowiązkowe ustrojstwo w świetle prawa w naszym kraju.....
Orzeszek + GOGLE = komfort i bezpieczęnstwo
-
- Kontakt:
konex.. w lesie jak sucho jest bardzo dużo kurzu i lata masa muszek,komarów i takich tam ;)) więc okulary,gogle bardzo się nadają !!!
no dokladnie to napisalem w poprzednim poscie i w 100% zgadzam sie ze Schodkiem mysle ze nikt juz nie bedzie mial watpliwosci
no dokladnie to napisalem w poprzednim poscie i w 100% zgadzam sie ze Schodkiem mysle ze nikt juz nie bedzie mial watpliwosci
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt:
mi sie to podoba orzech plus gogle..
mialem ff ale sprzedalem zeby kupic rame... :D
sprzet kosztuje duzo i zawsze mi brakowalo przedniego hampla albo korby czy cos teraz jest ok a nadal nie mam siana na ff a chce. no i dupa.
a mi sie w orzechu super jeździ wygodnie tez chroni, a w gory wiadomka ze bedzie ff ale na miasto fr dropy itp wystarczy poki co..
mialem ff ale sprzedalem zeby kupic rame... :D
sprzet kosztuje duzo i zawsze mi brakowalo przedniego hampla albo korby czy cos teraz jest ok a nadal nie mam siana na ff a chce. no i dupa.
a mi sie w orzechu super jeździ wygodnie tez chroni, a w gory wiadomka ze bedzie ff ale na miasto fr dropy itp wystarczy poki co..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
ja mam orzecha i nie narzekam chociaż przyznaje że wolałbym ff ale podobnież jak inni sam zarabiam na rower i powoli kompletuje sobie coraz lepszy sprzęt a google uważam że by się przydały bo naprawde takie muszki mogą przyczynić sie do gleby wiem coś o tym ale i tak nie mam gogli ani okularów a jak sie najeżdża na dropa czy hope i wpada muszka to można nieźle sobie narobić kłopotów. Schodek ma nieco racjii bo jest wiele osób którzy jeżdżą bez kasku tylko po to aby pokazać jakimi są twardzielami ale ludzie którzy nie mają kaski a chcą jeździć to inna sprawa. pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
Siema. Ja własnie jestem w trakcie kupowania kasku i kupuje ff. Zobaczyłem kilka filmików i stwierdziłem ze najpierw kupie kask a potem dopiero zajme sie czesciami co mi pozostały do wymiany (koło tył i mostek) zobaczcie sobie ten filmik moze wam to cos da do myslenia. (mi pomogło) :) http://www.maxior.pl/?p=index&id=41934&0