Skoro już nas tak zasypało i dalej nieźle sypie, proponuje w najbliższy weekend zebrać się i usypać coś ciekawego.
Co do doĸładnego terminu i miejsca to wpisywać tu swoje propozycje, byle blisko centrum. Na razie jest aż dwie osoby, więc przekazać każdemu kto ma ochotę trochę poszaleć!!!!!!!!!!
hehe
tak komar narazie jest 2 osoby <haha> ja nie moge w sobote ale jak mi ruszycie moj teren na tesko to zapierdole;D ja bym robił np. we wtorek koło tesko;d
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
ej;D mam pomysł we wtorek ok godziny 15 ta promenadzie gdzie byl ten drop to zrobic chope tam na dole bo i gorka jest dobra do rozpedu i na dole sniegu w cholere bedzie wpisywać sie kto by przyszedł!!
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
a co do tych hop ze sniegu i jak zaczyna jeba* sniegiem ostro to na drugi dzień juz sypcie chopy... wtedy mało roboty a śnieg jest świeży i mozna go ubic... a wytrzyma to kilka dni tylko...
bo potem jak znając polskie warunki klimatyczne to albo snieg zamarznie i bedzie wtedy taki ostry;/ albo odwilż:D