o matko :(

cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

ja juz upadalem setki razy...ale czasmi sie ma pecha. ja lot mialem bardzo krotki, jeszcze bajka dobrze nie opuscilem....a tydzien wczesniej mialem mega rozjebke przy duzym spidzie. lot daleki i sobie tylko rece do siebie i na zbroje...wstalem i nic.o nawet mnie nic nie bolalo. az sie slowak zatrzymal i pytal czy wsystko se ok bo jak kaczka o kamienie polecialem.. czasami ma sie pech po prostu
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

niom sluchaj Rufusa gosc niezle jebnol zeby nie kask to nie wiadomo co by bylo a jak tam seie psylo trzyma ? pozdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
waper
Kontakt:

Post autor: waper »

dobra ludzie...juz sie troche optrzosnolem...i nie sprzedam bika...ale nie bede na hopkach latał tylko street i trial (trail?)...on nie mial kasu bo on sobie normlanie zawsze jezdzil w xc spokojnie a niedwano mu cos odwalilo ze skakaniem (zobaczyl mnie?). teraz bedzie lezal w szpitalu 3 miechy a potem bedzie chodzil w jakims usztywaniaczu 6 miesiecy....szukam kogos do jazdy na biku....z Łominaki albo wawa
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

no, dobra decyzja.. heh nie ma że boli.. ;p
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

wyrazy współczucia!
no ja mam podobnie-łokiec ******* -rok z głowy...
wiem co czujesz..szkoda zdrowia.....
tesz tak myslałem jak mi nastawiali łokiec i płakałem z bólu:(
teraz tesz tak mysle..bo reke mam sztywnom.
co do rowerka to proponuje
speca hardrock ..fajne bryki i tanie za 2500 teraz qpisz wypas..
pozdro!3m sie
live fast
die young
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

Cholernie zal mi twojego kumpla:(((Niechciał bym być na twoim miejscu.Ale wiesz zyjąc wogóle na tym parszywym świecie trzeba sie z tym liczyć ze codziennie moze ci sie coś stać.Juz nie mówie o skokach ale nawet ze w jakiś głupi sposób zginiesz.Np poslizgnąłeś sie na schodach:P......ale dob rze ze na ten post trafiłem bo juz długi czas nie jezdze w kask .......spadał mi na oczy:(( i sie wkurzyłem......ale teraz zawsze coś na łeb bede brał:]
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

Niektorzy mowia ze mozesz rownie dobrze wpasc pod samochod albo poslizgnac sie na schodach... Ludzie to nie jest to samo, bo jak skaczemy to ryzykujemy na wlasne zyczenie, a np. ruch uliczny to norma z ktora zyjemy i nie mozemy jej uniknac(sorry mozemy cale zycie siedziec w domu)... Waper decyzja nalezy tylko i wylacznie od Ciebie wiec jesli chcesz przerzucic sie na XC to zrob to, a jezeli to nie...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Moze checsz rame gianta xtc 850 + kola ?

Mam dobry komplet, stoi na allegro wszytstko, razem chce 750zl.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
BrAtKo
Kontakt:

Post autor: BrAtKo »

chlopie nie poddawaj sie! rob dalej to co robisz ja w maju jechalem na swojej szosowce i pierdyknal mnie znikad samochodz lezalem 6 tygodni w szpitalu pozniej jeszcze 2 tyg gipsu no ale zyje teraz mam rehabilitacje i jak wyzdrowieje to od razu przezucam sie na cos bardziej gardcorowego . 3maj sie!
IoIRudYIoI
Kontakt:

Witam

Post autor: IoIRudYIoI »

Tez tak mialem ale jakos jezdze !!! jak sie czegos nie potrafi to tak jest !!! a pozniej czytam posty 17 latek zabil sie na hopie !!!
trzeba mierzyc sily na zamiary !!! LOL
ODPOWIEDZ