oj w morde zalało nas :P

FixXxeR
Kontakt:

oj w morde zalało nas :P

Post autor: FixXxeR »

paranoja.... pół rzeszowa pod wodą :P
qrde gdzie by nie pojechać tam potok .... nie da się jeździć na biku.... (bez maski i butli)

jak wyglada sytuacja u Was :> ????

qrde znow pada ;(
fajne lato :/ lol
brak podpisu ;P
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

u mnie na dzialce przejebane - przedwczoraj koparka mi teran za domem rownala i nie ma trawy tylko kurwa wszedzie blotooooooooooo !!
GG:3376530
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

........loooooozik słoneczko....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

teraz u mnie sytuacja jest dobra, ale pamiętam jak było w maju bodajże. budowałem se traske niedaleko domu i przyszli do mnie qmple, żeby mi pomóc. traska była ulokowana w takim niedużym wąwozie. i nagle się rozlało. zdupcyliśmy do domu. lało ze 3 h i ja przestało i mieli jechać do domu to wszystko przed hatą było pod wodą. w rowie pełno wody. jeshcze tego samego dnia poszedłem zobaczyć na traske bo chopy były świeże i chciałem sprawdzić, czy ich nie rozmyło. no i lipa maxymalna. qmpel mi poweidział, że w wąwozie płynęło tyle wody, że zakryło hopy. nic z nimi nie zrobiło tylko na wybiciu zatrzymały się wszystkie kamienie, które niosła woda (mieszkam w jurze krakowsko-częstochowskiej a tam luźnego wapienia jest od cholery). skończyło się na tym, że przed hopą zrobił się zator długi na jakieś 5m a wysoki na 30cm. ręcznie nie do usunięcia, a koparka tam nie wjedzie. więc krótko mówiąc miałem traskę.:(
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

teraz u mnie sytuacja jest dobra, ale pamiętam jak było w maju bodajże. budowałem se traske niedaleko domu i przyszli do mnie qmple, żeby mi pomóc. traska była ulokowana w takim niedużym wąwozie. i nagle się rozlało. zdupcyliśmy do domu. lało ze 3 h i ja przestało i mieli jechać do domu to wszystko przed hatą było pod wodą. w rowie pełno wody. jeshcze tego samego dnia poszedłem zobaczyć na traske bo chopy były świeże i chciałem sprawdzić, czy ich nie rozmyło. no i lipa maxymalna. qmpel mi poweidział, że w wąwozie płynęło tyle wody, że zakryło hopy. nic z nimi nie zrobiło tylko na wybiciu zatrzymały się wszystkie kamienie, które niosła woda (mieszkam w jurze krakowsko-częstochowskiej a tam luźnego wapienia jest od cholery). skończyło się na tym, że przed hopą zrobił się zator długi na jakieś 5m a wysoki na 30cm. ręcznie nie do usunięcia, a koparka tam nie wjedzie. więc krótko mówiąc miałem traskę.:(
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

U mnie w Niepołomicach leje cały czas ! I szybko nie sprzestanie
krzysiekdh
Kontakt:

Post autor: krzysiekdh »

Eh eh nie dobrze bo dual się trochę rozmoczy i dh w Lasku Wolskim też mokre://///pozostanie tylko street
gg 6756439
krzysiekdh
Kontakt:

a czemu to się w linka przerobiło????
gg 6756439
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

dwukropek + 2 razy // przypomina http:// i forum tozpoznalo to jako link :)

warszawa sucha
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

CZłowieku ja sobie anwet już nie wyobrażam bo sie rozpłacze :(:)
Jak ostatnio byłem w lasku wolskim to i tak tam były kałuże (byłem 2 dzien po deszczu) Byłem tam ostatnio tydzień temu w sobote.
Rozpruwacz
Kontakt:

Post autor: Rozpruwacz »

A w Gliwicach Tylko rano padało - teraz jest luuźno ;) choć oponka trochę lata na błotku !
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

U mnie za oknem nic nie ma, może dlatego że mieszkam na osiedlu na górce, a na biku nie byłem od 3 dni bo ciągle pada albo jest mokro. Normalnie szlag mnie trafia i nie moge wytrzymać. Przed chwilą wróciłem bo jeździłem po klatce...
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
krzysiekdh
Kontakt:

Teraz ok tygodnia bedzie sobie ładnie schnąć, pod warunkiem że bedzie ciepło i słoneczko i później jazda na dual!!!
gg 6756439
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

FAKtycznie czesto leje , ale teraz jest spoko, cieplutko , nie wieje , chce sie jezdzic, obu jutro w szczawnie nie lalo tak jak tydzen temu...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

łu nas na wsi to az mi kury potopilo i psa z buda nurt porwał
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

no rzeczywiście pół rzeszowa zalało po ****, zalane śa same bulwary,planty i skate park(ale taki że może lepiej by było jak by go nie było) a to co jest zalane to tylko pierwotnie koryto rzeki bo wisłok kiedyś był taki duży.... a żadne domy na podwisłoczy czy co kolwiek są nie ruszone, poaztym tak zalewa prawie z roku na rok....... [htlm]http://baranowka4.internetdsl.pl/woda/IMG_1106.html [htlm] tak wyglądało to dzisiaj o 9 rano teraz jest jakeiś 2 m wody więcej........
Baal
Kontakt:

Post autor: Baal »

krzysiekdh ty może smigasz na specializedzie z juniorkiem??
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

e tam u nas w kolbie troszke żabami porzucalo i tyle ;p nie no ogolnie to troche blotko wszedzie ale jezdzic na miescie sie da...
Hardcore rulez!
gg: 846952
ODPOWIEDZ