Wasz ulubiony Freerider - ankieta
sobek fr troszke mnie rozwalasz... :) uwazasz? zawsze myslalem, ze w sporcie o to chodzi aby, robic coraz wieksze i lepsze rzeczy... a ty mowisz ze 3ple tailwhip to komercha... ŻAL tak samo Lunn, ktory zrobil bf360 przed kamerami a nie na podworku, to tez lanser?
a ja romaniuka kocham za styl, sposob bycia, ttonefeet a przede wszystkim za to: http://www.pinkbike.com/photo/1125332/
i z calym szacunem dla Wojtusia, ale Romo zjada go na sniadanie.
a ja romaniuka kocham za styl, sposob bycia, ttonefeet a przede wszystkim za to: http://www.pinkbike.com/photo/1125332/
i z calym szacunem dla Wojtusia, ale Romo zjada go na sniadanie.
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Villen
Wojtek --> dirt, slope
Romaniuk --> freeride :)
... i robią siebie nawzajem tylko w innych odmianach tego sportu, co nie??? ;P
a co do tej komercji to sam jezdze w SS i dircie i marze o tym zeby cos osiagnac w tym sporcie ale nie po to zeby miec wuchte kasy tylko dlatego ze gdybym zdobyl sponsora to mialbym wiecej mozliwosci rozwoju i nie musialbym sie martwic o sprzet na ktory wiecznie mi brakuje siana a juz tak bardzo w tym siedze ze nie wiem czy potrafilbym bez tego zyc... cale mlode pokolenie riderow ciagnie z jazdy sporo siana... kasa pcha to wszystko do przodu ale nikt nigdy nie bedzie taki jak Bender ktory to wszystko zaczal i byl (jest) najlepszy ale jakos nie ciagnal z tego mnostwa hajsu... jest najwiekszym hardcorowcem, nie mial zadnych basenow z gabkami do ktorych wszystkie dzieciaki cwicza do perfekcji swoje potrojne tailwhipy zanim sprobuja je wykonac na perfekcyjnie przygotowanej hopce... Benderowi wystarczylo kilka metrow najazdu i kompletnie nieprzygotowane ladowanie zeby skoczyc 10m dropa i nie myslec o tym ze moze sie zabic... ;P to co my robimy w slopestyle'u to nic w porownaniu z jego stylem, mamy o wiele latwiej...
Wojtek --> dirt, slope
Romaniuk --> freeride :)
... i robią siebie nawzajem tylko w innych odmianach tego sportu, co nie??? ;P
a co do tej komercji to sam jezdze w SS i dircie i marze o tym zeby cos osiagnac w tym sporcie ale nie po to zeby miec wuchte kasy tylko dlatego ze gdybym zdobyl sponsora to mialbym wiecej mozliwosci rozwoju i nie musialbym sie martwic o sprzet na ktory wiecznie mi brakuje siana a juz tak bardzo w tym siedze ze nie wiem czy potrafilbym bez tego zyc... cale mlode pokolenie riderow ciagnie z jazdy sporo siana... kasa pcha to wszystko do przodu ale nikt nigdy nie bedzie taki jak Bender ktory to wszystko zaczal i byl (jest) najlepszy ale jakos nie ciagnal z tego mnostwa hajsu... jest najwiekszym hardcorowcem, nie mial zadnych basenow z gabkami do ktorych wszystkie dzieciaki cwicza do perfekcji swoje potrojne tailwhipy zanim sprobuja je wykonac na perfekcyjnie przygotowanej hopce... Benderowi wystarczylo kilka metrow najazdu i kompletnie nieprzygotowane ladowanie zeby skoczyc 10m dropa i nie myslec o tym ze moze sie zabic... ;P to co my robimy w slopestyle'u to nic w porownaniu z jego stylem, mamy o wiele latwiej...
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
-
- Kontakt:
no sorki dla niektórych ale zeby wojta gołe uznac najlepszego Freeriderwa to troche trzeba miec, ja nie wiem czy wy nie ogladacie filmów czy co .. nie wiem czy to lizustwo czy cos innego. osobiscie nie mam nic do wojtka i pełen szacun za to co robi ale mysle ze do najlepszych to jeszcze mu brakuje . Wprawdzie w polsce nie ma takich miejsc do Smigania jak np. w stanach i nie mozna w tak sztbkim tempie rozwijac swoich umiejetnoscie wiec to tez jest barierą w tym sporcie
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
Marcal a nie ? wiesz moze dla Ciebie nie , ale popatrz na jego foty w galerii ? po kij jezdzi w dluugich spodniach zawsze i tak eloo ubrany ? po kij gogle ma z boku glowy ? dla lansu .. filmy maja za abrdzo efektow , za duzo sa takie elo .. lans na maxa !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: