Grafika nawet spoko...ale troszke dołuje...wolałem stara,ale wpieniają mnie te wyskakujące reklam "Knorra" i bog wie co tam jeszcze....Nic nadzwyczajnego
Co do reklam - przeciez wszystkie w miare wspolczesne przegladarki to blokuja. Jak ktos ciagle sie nie wyleczyl z lysego Internet Explorera, to niech nie narzeka ;)
PS. Uzaleznionym od IE polecam Maxthona - to taki IE z dodanymi wszystkimi potrzebnymi opcjami (zakladki, filtrowanie reklam itp.) i poprawionym bezpieczenstwem.
Wypowiadałem się jako pierwszy chwile po odłsonie ale głównej strony. Dh-zone.com bardzo pozytywnie!
Ale forum, męczące. Jak ktoś powiedział wcześniej, trochę jak w kopalni... Tak jak poprzednie było w barwach przyjemnych dla oczu tak to po nawet nie bardzo długiej chwili siedzenia na forum przytłacza... ALe kwestia przyzwyczajenia, za kilka dni stanie się tak neutralne dla nas jak zawinięty łańcuch przez całą strone..którego troche mi brakuje ;P
szczerze??:D wkurzaja mnie jak cholera te reklamy.. do tego niekiedy nie chce załadowac;pp noo ale nie patrzac oprawa sie nie liczy ale zawarte w nim informacje i ludzie<wazelina>
strona główna całkiem fajna. Do bani natomiast, że wyszukiwarka nie działa... tzn. działa, ale wyszukuje tylko tematy założone po tych ostatnich zmianach...