Upierdliwy ojciec :)
Jestes koles ;D Aż tyle byś się jeb** żeby tylko kółko zmienic na 26 i żeby ojciec nie marudził? A co on ma do tego? Niech marudzi, niech w kółko pierdzi cos pod nosem, olej to, myśl że jestes mądrzejszy (bo jakos jest wiecej ludzi tak jeżdżących, właściwie nikt sie nie zabił, koles nie ma racji...) Miej tylko kask, ochraniacze i sprawa rozwiązana...
http://dhcyc.pinkbike.com
:D moi starsi tez sie odczepili jakis czas temu... a jak pokazale,m im dwa rwery w piwnicy zamiast jednego to mieli dopiero zonka :D nie mogli pojac skad mialem kase ale tylko mi pogratulowali :) powiedz ojcu ze zamieniles sie i nie da rady spowrotem 26 bo nie i juz :P niepotrzebnie wkrecales z rama... bylo powiedziec ze stara sprzedales i za tyle samo kupiles lepsza ale na mniejsze kolo ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ehhh... Jak dla mnie to juz jest przesada... Ja osobiscie biore kase od rodzicow na rower, i czasem tata cos gada , kiedys sie klucil ze kola powinny byc takie same ( mialem 24/26 ) ale mu wytlumaczylem i dal sobie spokoj... Nie daj soba rzadzic, ale tez nie olewaj go bo to rodzicow tylko denerwuje :P (ahhh... jak ja lubie ich denerwowac :D )
Cszyvy
"bylo powiedziec ze stara sprzedales i za tyle samo kupiles lepsza ale na mniejsze kolo ;]"
Tak to ja robie z telefonami :D:D:D Zawsze gadam - aaa... tamten sprzedalem i za tyle samo kupilem lepszy :D" a tu z 6600 styranej zamiana na 6270 nowke... xD No ale co poradzic :-)
Cszyvy
"bylo powiedziec ze stara sprzedales i za tyle samo kupiles lepsza ale na mniejsze kolo ;]"
Tak to ja robie z telefonami :D:D:D Zawsze gadam - aaa... tamten sprzedalem i za tyle samo kupilem lepszy :D" a tu z 6600 styranej zamiana na 6270 nowke... xD No ale co poradzic :-)
Sulring to ile masz lat niema znaczenia. Ja mam 23 i zawsze jak sie połamie albo mocniej rozwale to jest gadanie w domu mimo ze pracuje i kase mam swoją. Ozenisz sie to zona będzie napierd*****( kumpel tak ma ).
SuperDziad powiedz tacie ze zamieniłes sie gorszym kołem na lpesze i zarobiłes na ineresie. A koło jest mniejsze bo tak zaleca producent.
SuperDziad powiedz tacie ze zamieniłes sie gorszym kołem na lpesze i zarobiłes na ineresie. A koło jest mniejsze bo tak zaleca producent.
no niektórym się wydaje że w dniu 18nastych urodzin = wolnośc i samowola
nie lubie takiego podejścia, u mnie w domu napewno nic sie nie zmieni i nawet nie bede tego oczekiwał
a co do rowera, rodzice sie nie czepiają, tzn zawsze musze wytłumaczyc czemu zmieniam to na to, ale oni czają to że amorek który kosztuje 400zł zazwyczaj jest gorszy od takiego za 1000zł, zawsze mi gadają zebym sobie przemyslał co robie
ale największy był problem z moim drop offem jak próbowałem mamie wytłumaczyc dlaczego tylko w lewej goleni jest spręzyna, mama do dziś mnie męczy i mówi że to bez sensu, macie jakis patent na jedną sprężynę?? :P
nie lubie takiego podejścia, u mnie w domu napewno nic sie nie zmieni i nawet nie bede tego oczekiwał
a co do rowera, rodzice sie nie czepiają, tzn zawsze musze wytłumaczyc czemu zmieniam to na to, ale oni czają to że amorek który kosztuje 400zł zazwyczaj jest gorszy od takiego za 1000zł, zawsze mi gadają zebym sobie przemyslał co robie
ale największy był problem z moim drop offem jak próbowałem mamie wytłumaczyc dlaczego tylko w lewej goleni jest spręzyna, mama do dziś mnie męczy i mówi że to bez sensu, macie jakis patent na jedną sprężynę?? :P
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
masz 17 lat, powiedz mu ze to twoja sprawa i ze zachowuje sie jak kretyn. Bedziesz mial laske, to co , bedzie ci mowil czy sie z nia mozesz spotykac czy nie?:D Albo bedziesz mial nowa , a on Ci powie- nie jeb jej synu, poprzednia miala mniejszy biust a nie było mowy o takiej zmianie! :DD komedia, wez olej to . Porzuca sie porzuca a jak mu nie przejdzie to sie przeprowadza na tydzien dwa do dziadkow jak ja i przejdzie:]
Nie da rady włożyć do big hita koła 26 calowego, no chyba że kupisz ten wahacz ale jak sam zauważyłeś dużo kosztuje.
Ja bym postawił sprawę jasno, mój rower, moja kasa więc mogę robić z tym co chcę. Tylko nie powiedz tego tak dosłownie bo się zapewne wkurzy :)
Pozostaje więc sprzedać mu dobrego wkręta albo powiedzieć prawdę, np że wymieniłeś koło bo tamto się rozwaliło i nie miałeś innej możliwości, a kupiłeś mniejsze bo jest lepsze i większa opona wchodzi w ten sposób do ramy :D
Spróbuj może coś przejdzie.
Ja bym postawił sprawę jasno, mój rower, moja kasa więc mogę robić z tym co chcę. Tylko nie powiedz tego tak dosłownie bo się zapewne wkurzy :)
Pozostaje więc sprzedać mu dobrego wkręta albo powiedzieć prawdę, np że wymieniłeś koło bo tamto się rozwaliło i nie miałeś innej możliwości, a kupiłeś mniejsze bo jest lepsze i większa opona wchodzi w ten sposób do ramy :D
Spróbuj może coś przejdzie.
ja mam podobnie , mówie mu że zbieram na metela rp
a ten wciąż pierdoli że mam kupić pożądne hamulce i opony( bo miałem tylko z przodu hampla) bo to jest najważniejsze itd,
to mu mówie że jak skocze 2,m dropa na moim damperze to się zakurwie i wtedy już ne będzie tak mówił, a ten swoje, więc kupiłem ten pierdolony w dupe hamulec, potem skoczyłem małą chopke i damper jebnął>>>!!!!
super kurwa super
naszczęście naprawiłem
ale dłogo nie potrzyma,
a wracając do tematu to lepiej dać 2 koła 24
a ten wciąż pierdoli że mam kupić pożądne hamulce i opony( bo miałem tylko z przodu hampla) bo to jest najważniejsze itd,
to mu mówie że jak skocze 2,m dropa na moim damperze to się zakurwie i wtedy już ne będzie tak mówił, a ten swoje, więc kupiłem ten pierdolony w dupe hamulec, potem skoczyłem małą chopke i damper jebnął>>>!!!!
super kurwa super
naszczęście naprawiłem
ale dłogo nie potrzyma,
a wracając do tematu to lepiej dać 2 koła 24
I love my pussy...
-
- Kontakt:
Wiem ze przekroczenie magicznej granicy 18 roku zycia nie oznacza ze bede se robil co mi sie chce. Ja mu czesto odpowiadam pytaniem na pytanie zeby sie odwalil i nie chodzi o to ze ja mu ulegam tylko ze nie chce mi sie go sluchac robie duzo rzeczy dla swietego spokoju ale juz sobie poradzilem z problemem- sprzedalem bh i kupilem kapriela disco volante dzieki za pomoc :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: