jak podoba się wam moje logo?
jak podoba się wam moje logo?
http://tnij.org/wojtuss_logo oceńcie, napiszcie co i jak źle co trzeba poprawić a co może zostać :)
Ja myśle jedynie że powinno być prostsze ale może się myle...
Ja myśle jedynie że powinno być prostsze ale może się myle...
Juraski - logo to narazie nie jest ;) a logiem moze byc , jak juz bedzie mozna po nim cos rozpoznac :P
I nie rozumiem tego - "to wcale nie jest przerobiona tylko fotka" -> przeciez to jest przerobiona fotka przy uzyciu jakiegos filtra ;) no chyba , ze w paincie metoda "pixel by pixel" :D namalowales
A od Wookiego to jest logo :)
I nie rozumiem tego - "to wcale nie jest przerobiona tylko fotka" -> przeciez to jest przerobiona fotka przy uzyciu jakiegos filtra ;) no chyba , ze w paincie metoda "pixel by pixel" :D namalowales
A od Wookiego to jest logo :)
juraski, a tych którym się podoba nie pytasz o uzasadnienie?
a) zwyczajny biker wycięty z jakiegoś zdjęcia i zmieniony tryb z kolorowego RGB na czarno-biały - 2 minuty roboty, a reszta przez sam program.
b) nic w tym nie ma ciekawego, nic szczególnego ten "obrazek" nie przekazuje, nawet nie wiem czy można to nazwać logiem. Logo musi być jakimś symbolem, kojarzyć się z konkretną rzeczą (firmą, marką, wydarzeniem), zawierać jakiś charakterystyczny element albo napis.
c) po prostu logo musi być logiem czegoś, a nie samo z siebie - logo dla loga.
a) zwyczajny biker wycięty z jakiegoś zdjęcia i zmieniony tryb z kolorowego RGB na czarno-biały - 2 minuty roboty, a reszta przez sam program.
b) nic w tym nie ma ciekawego, nic szczególnego ten "obrazek" nie przekazuje, nawet nie wiem czy można to nazwać logiem. Logo musi być jakimś symbolem, kojarzyć się z konkretną rzeczą (firmą, marką, wydarzeniem), zawierać jakiś charakterystyczny element albo napis.
c) po prostu logo musi być logiem czegoś, a nie samo z siebie - logo dla loga.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: