jak podoba się wam moje logo?

sck
Kontakt:

Post autor: sck »

ja juz sie nie czepiam do wygladu logo, bo to indywidualna sprawa, ale jak na moj gust to takie surowe jest i tandeta zalatuje. w sam raz na produkt noname rodem z tesco.
Kontakt:

Post autor: juraski »

heh okey może jakiś pomysł ktoś ma? Ja już się bawie w ps i acdsee i różne głupotki wychodziły,

co do loga to fajnie by było wkomponować skrzydła, fullface-a,może jakiegoś ridera, jakiś zwiastun końca lub początku( ? ) itd. jak ktoś ma pomysł, chciałby się nim podzieliś i pomóc to niech pisze a reszcie dzięki za krytyke przydała się i wziąłem już ją pod uwagę
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

taka fotke to moge w 2 minuty przerobić...
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

froger34 Czeemu tak dlugo ? W zwyklym programie od drukarki HP mozna taki efekt zrobic w kilka sekund, dodac ramke i wogole...
juraski
Kontakt:

xxxxxxfroger34 nie to ogólnie taki troche pro-sy jesteście jak binaryzujecie fotke w 2min., przedtem trzeba wyciąć kolesia z tła może dam wam jakąś i zrobimy próbe czasową haha
żarcik ;) nie no po co pi.eprzyć co bym nie zrobił

froger34właśnie widziałem twoje fotki na pb i takie rewelacyjne to nie są głównie sam rower ;) a obróbka pierwszorzędna
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

juraski pisze:froger34właśnie widziałem twoje fotki na pb i takie rewelacyjne to nie są głównie sam rower ;) a obróbka pierwszorzędna
no i co z tego? że sam rower mam? podnieca Cie to?obróbka słaba? wiesz co nie mam co robić tylko obrabiać se zdjęcia i zajebiście wrzucać na pinkbika.. pokaż ty swoje jak moje ci nie odpowiadają.. Może ty mi obrobisz parę fotek bo widzę że jesteś eksperetm w tych sprawa. Aha i tak wogole po co się przypierdalasz? pytasz się jak nam się to podoba to ja mówię ze słabe a ty odrazu się przypierdzielasz do moich fotek. Daj spokój.. Nara
juraski
Kontakt:

froger34mistrzy wyluzuj nie chodzi o to zę się przypierdalam, krytyke przyjmuje normalnie, ale nie lubie kozaczenia w stylu "taką fotke to moge w 2 min. przerobic"

a co do fotek jak chcesz to napisz na pw. to może ci jakieś podkręce ;)
pozdr.
biko
Kontakt:

Post autor: biko »

Chrabał popieram !
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

tutaj po obrobce w PS-ie - roboty bylo w .l. zeby uzyskac taki efekt :P
http://www.pinkbike.com/photo/1154762/
przy 2gim juz mniej :)
http://www.pinkbike.com/photo/1154071/
Obrazek
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Wy i te wasze "loga". Po pierwsze to logo tworzy się wektorowo a nie mapami bitowymi, poza tym ma być wyraźne i proste, a nie nasrane kropek. Logo ma być czytelne przy wydruku, powiększaniu, pomniejszaniu, kserowaniu, skanowaniu, no i jak wcześniej wspomniano coś reklamować. W każdym biurze reklam jak być im zaniósł takie "logo" bitmapowe by Cię wyśmiali.

tak wyglądają loga: http://lalogotheque.fr
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
drMadej
Kontakt:

Post autor: drMadej »

Jak dla mnie logo kiepskie- wziales poprostu zdjecie i je przerobiles .Dobre logo jest oszczedne w srodkach , proste , nieskomplikowane i bardzo wymowne-gdy logo jest dobre moze wystarczyc jeden znak i odrazu wiadomo o co biega . Jak robisz logo ta najpierw przemysl dokladnie co chcialbys zrobic - zastanow sie co wedlug ciebie charakteryzuje ciebie , z czym mozna cie kojarzyc i wtedy zacznij prace w programie. Sprobuj zrobic tak zeby twoje logo skladalo sie z jednej zwartej czesci , moze wpisz je w kolo albo godlo? Moze lepszy bedzie nie jadacy na rowerze koles a np. stojacy z rowerem koles na tle gor? A moze napis , gdzie w jedej z liter zamiast ażuru jest kontur rowerzysty? kolorystyka tez ma znaczenie i np. tworzac logo teamu downhillowego aby podkreslic niebezpieczenstwo zastosuj jeden silny akcent- np jakid czerwony odtry element - zebatke albo cos w tym stylu. Pozdrawiam i mam nadzieje ze to co napisalem moze w jakims stopniu wykorzystasz .Czekam na kolejne propozycje loga- powodzenia;)
ODPOWIEDZ