888rc 200mm 05r. regulacja
888rc 200mm 05r. regulacja
Mam pytanie dotyczace 888 rc z 2005 czy one mialy 2 pokretla regulacji czy 1?? Bo mam okazje kupic wlasnie takie z 1 regulacja w lewej ladze i nie wiem co sie nim reguluje. Druga laga jest zakonczona zwyklym zlotym korkiem. Przegladalem sobie pinka i tam wiekszosc jest z 2 pokretlami. Lewe tj ustawianie kompresji a prawe tlumienia, czy sie myle?? Jezeli tak jest to jakie regulacje maja te 888 z 1 regulacja?? Help
t_jaworzessvf chyba wogole nie ma takiej regulacji albo wyglada calkiem inaczej a ta wyglada jak w normalnych rc'kach tylko ze z jednej strony
bardziej bym byl za wersja ze jest to oem czyli sama R'ka (czyli samo ustawianie Rebound?? a nie RC czyli rebound i compresion) to wie ktos co on ma w tej drugiej ladze??
bardziej bym byl za wersja ze jest to oem czyli sama R'ka (czyli samo ustawianie Rebound?? a nie RC czyli rebound i compresion) to wie ktos co on ma w tej drugiej ladze??