baka ... ty glupku ... nie wierzysz inurowi a on prawde mowi ... jego trialowe filmiki na fullu rozbudzaly serce wielu ludzi :) mnie nakrecaly na jazde konkretnie bo widzac goscia ktory trialuje na 20 kg fullu naprawde czuje sie do niego respekt
no sory przemuooo ale on takie triczki robil 4 lata temu ale jakos ich nie widzialem na jego filmach no ten smieszny trial na fullu widzialem ale 180 i 360 to nie chyba ze na plasko robil to wybacz
baka2 ciekawe jak mogles obejrzec to na filmach kiedy polowy z nich sam nie mam i nie moge znalesc. Autograf chetnie ci sprzedam w koncu potwierdza sie regula ze na ciolkach da sie niezle zarobic. A jesli masz jeszcze jakis problem - pisz na gg, to nie jest wlasciwy temat na takie rozmowy. Wszelkie dalsze wynaturzenia beda usuwane. Poki co widac ze to ty najwiecej pierdoilsz, piszesz z kilku kont bo pewnie stare ci zbannowano za poziom wypowiedzi, najezdzasz prawie na kazdy film z poza swojego miasta a sam nic nie pokazesz bo moze i nie masz co. No ale to juz nie moja sprawa. Koniec kwestii.
Bravo za ta 360 z garazow nad ogrodzeniem nawet mimo tego ze nie ustał. Nie zakrecilo sie ci w glowie po tych 360 pod rzad ze schodow? Obroty opanowane luks.