Double Wide vs Double Track
Mialem komplet DT 26. teraz zostawilem tylko jednego bo na przod byl wrecz za mocny przez rok jazdy przedniego kola ani razu nie centrowalem a z tylu tylko raz po glebie na 10 metrowej chopie. Mysle ze DT w zupelnosci wystarczy. W poznaniu slyszalem ze kilka DW poszlo tak dla ciekawosci. Polecam z czystym sumieniem DT.
froger34 swietnie ale jakos rozwalonych DT nie widuje sie czesto a tobie poszly juz 2 i to mnie smieszy... jak tego dokonales? skakales bez powietrza? miales gowniane nie dociagniete szprychy? napewno cos bylo nie tak bo nie wierze zeby poszly przy dobrze zapleconym kole i uzywaniu go zgodnie w jego przeznaczeniem...
Andrewczłowieku skad ty wyczytałeś że dwie popsułem??i ja nie napisałem że ją rozjebałem tylko pogiąłem a to jest róznica...
A pogiąłem nieco DT min. jak robiłem nieudane 180, może to i wina była niedociągnietych szprych.. a teraz mam dw i jest git zobaczymy jak długo potrzyma. Ale DT mimo to jest zajebistą obręczą..
A pogiąłem nieco DT min. jak robiłem nieudane 180, może to i wina była niedociągnietych szprych.. a teraz mam dw i jest git zobaczymy jak długo potrzyma. Ale DT mimo to jest zajebistą obręczą..
-
- Kontakt:
Andrew pełne popracie .. wiesz Froger jak wstawiasz co chwila foty bajka i czesci na pinka to jaki problem wstawic jakiegos np. wiekszego skoku np.z hopy albo dropa ..bo mysle ze jesli masz taki sprzet to walisz konkrety bo z fot widze ze krawęzniki wymiatają .. Trial z 888 nie bardzo
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
no ja też popieram Andrew.
po prostu double tracka nie jest tak łatwo rozwalić :] a po Tobie froger wcale nie widać żebyś mógł tego dokonać (nawet klassen jej nie rozwalił w krnakedzie 5) a Ty już 2... prze hc z ciebie jest... a po za tym double track ne rozwali sie przy 180 :) ni ma uja we wsi, chyba że na 15 metrowym gapie:D
tak więc s type bedzie si mówicie ?
po prostu double tracka nie jest tak łatwo rozwalić :] a po Tobie froger wcale nie widać żebyś mógł tego dokonać (nawet klassen jej nie rozwalił w krnakedzie 5) a Ty już 2... prze hc z ciebie jest... a po za tym double track ne rozwali sie przy 180 :) ni ma uja we wsi, chyba że na 15 metrowym gapie:D
tak więc s type bedzie si mówicie ?
froger34 apo cyzm mozna oceniac jazde kogos kogo sie niezna? Swoja droga tez pogiolem double tracka majac szprychy dt champion i dobry zaplot. Nie ma rzeczy nie zniszczalnych. Dlatego wez cos lzejszego bedzie Ci sie lepiej jezdzic. Bo jak przyjebiesz tak zeby rozwalic obrecz to co by to nie bylo i tak strzeli. A przy wmiare gladkch ladowaniach i w miare dokrecanych trikach wiekszosc lepszych obreczy spokojnie wytrzyma.
Ssij pento
gdzie tak pisze? ze dwa.. ludzie pogiąłem double tracka i tyle może miałem żle szrychy naciągniete a wy się dopierdalacie nei wiem o co...suchyFR pisze:a Ty już 2..
Dobra i jeśli się doejbujecie do moich fot to niedługo zaktualizuje swoj album bo widze że bardzo Wam na tym zalezy.. i się przypierdalacie
Co wy pierdolicie? Nie ma rzeczy niezniszczalnych. Niby nie da sie pogiac Double Tracka? Hahaha, szkoda że Froger34 sprzedał to koło bo miało bicie jak hói. Nie wierzycie że da sie pogiać double tracka albo s-type na 24'? Pogadajcie se z Erenesem z tego co wiem to jego s-type na 24' "kręci się" czyli mieści się jeszcze w widłach. Wszystko jest do zajebania, widziałem tego pokrzywionego DT i wiem że to prawda, nie chcecie nie wierzcie, ja widziałem i wiem co pisze. A pozatym nauczcie się czytać, pogiał jedna obrecz a wy piszecie że dwa. Kurwa do podstawówki muły nauczyć się czytać!
Faraon
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/photo/954157/ a co o tym sądzicie?!