STOAKED 2006
-
- Kontakt:
No wreszcie mogłem sciągnąć...film bardzo dobry jak zwykle :P, widać ile się trzeba naglebić żeby się takich rzeczy nauczyc...jazda konkret, street fajna sprawa, ogólnie dobry film, jakość, pomysł, montaz, trochę krótki nieco tylko :P...i nie do końca się jednak zgodze z tym ze jest to najlepszy film rowerowy w Polsce do tej pory. Było kilka innych lepszych, może nie jeśli chodzi o wymiatanie, ale ogólnie lepszych, nie wiem czemu :P Czy to jednak ma znaczenie jak sie i tak robi film super, który się wszystkim podoba? czy bedzie najlepszy czy bardzo dobry?dla mnie by nie miało...jest super i tyle :] ;D
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
nie wiem co mysleć o tym filmie...
Muzyka-jak dla mnie porazka
Wojtuś-niepowiem jeździ świetnie ale nie przepadam za filmami z jego udziałem, że się tak wyrażę :)
Zielony-uwielbiam jego jazde , ale na tym filmiku wygląda właściwie jak początkujący, z wyjątkiem kilku tricków, a to jest przykre bo potrafi duzo więcej (nawet oglądając "because we can", odnosiłem wrażenie, że było więcej tricków, choć zielony miał 2 hample np. fakie na przednim kole :D),
Troche "zal" :D (nawiązanie do bonusu :D)montaz niezły, gleby rzeczywiście mogłyby być pod koniec. To że nie jest zbyt długi to niekoniecznie wada.
Dobre było "we are going to chicago !!!", no i respect dla tailwhipa oczywiście.
PS. Zielony, nie odnotowałem ANI JEDNEGO BARSPINA ! szkoda
Czy już koniec z PJFR ?
Muzyka-jak dla mnie porazka
Wojtuś-niepowiem jeździ świetnie ale nie przepadam za filmami z jego udziałem, że się tak wyrażę :)
Zielony-uwielbiam jego jazde , ale na tym filmiku wygląda właściwie jak początkujący, z wyjątkiem kilku tricków, a to jest przykre bo potrafi duzo więcej (nawet oglądając "because we can", odnosiłem wrażenie, że było więcej tricków, choć zielony miał 2 hample np. fakie na przednim kole :D),
Troche "zal" :D (nawiązanie do bonusu :D)montaz niezły, gleby rzeczywiście mogłyby być pod koniec. To że nie jest zbyt długi to niekoniecznie wada.
Dobre było "we are going to chicago !!!", no i respect dla tailwhipa oczywiście.
PS. Zielony, nie odnotowałem ANI JEDNEGO BARSPINA ! szkoda
Czy już koniec z PJFR ?
www.coasterss.fotosik.pl
jak komus sie nie chce sciagac to na videogoooglach jest :) http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &q=stoaked
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
> Zielony < No, we wszystkich produkcjach które widziałem, naprawde pokazałeś że umiesz jeździć (mało powiedziane:D ), choć nie będe ukrywał że moim "mistrzem" jest erenes ( co oczywiście nie oznacza że w czymkolwiek mu ustępujesz, macie po prostu inny styl jazdy, aczkolwiek Twój również jest dla mnie genialny i bardzo go podziwiam ), jednak moim zdaniem troszke szkoda, że przesiadłeś się na bmx, oczywiście szanuje Twoją decyzje, sam miałem zajawke na bmx, w życiu trzeba próbować nowych rzeczy, więc mogę Ci tylko życzyć powodzenia w jeździe, choć może jeszce kiedyś wrócisz do mtb...czas pokarze :)
www.coasterss.fotosik.pl
-
- Kontakt: