KRK - las wolski - uwazajcie
-
- moderator
- Kontakt:
KRK - las wolski - uwazajcie
Uwazajcie chlopacy, bo dresy grasują. Dzisiaj biegło do mnie 4-ech szeleszczaków na łopacie i nie wygladali na takich co chcą pogadać o sporcie...
Heh... czyli nie wszystko wyjechało do angli :(
Dzięki za cynk Grucha, bo się wybierałem na łopate w najbliższym czasie, aby pozwiedzać stare dukty . Co do dresiarni - skurczysyny ostatnio zbyt często się pojawiają w złych miejscach o złej porze :/ Cholera, żeby znów nie było jakiejś plagi - Trza jeździć masowo znowu i się pilnować...
No nic, jeśli ktoś będzie miał jakieś wieści, to niech pisze...napewno uratuje czyjeś 2 koła i zapewne zdrowie.
Pozdro!
Dzięki za cynk Grucha, bo się wybierałem na łopate w najbliższym czasie, aby pozwiedzać stare dukty . Co do dresiarni - skurczysyny ostatnio zbyt często się pojawiają w złych miejscach o złej porze :/ Cholera, żeby znów nie było jakiejś plagi - Trza jeździć masowo znowu i się pilnować...
No nic, jeśli ktoś będzie miał jakieś wieści, to niech pisze...napewno uratuje czyjeś 2 koła i zapewne zdrowie.
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- moderator
- Kontakt:
wyczaili mnie nad garbem, biegli od miejsca gdzie byl start na zawodach nemera. Na poczatku myslalem ze to jakies ziomy, ktorzy cos tam kopią, ale jak zobaczylem ich sportowa odziez i uslyszalem zalotne "czekaj k***wa !!!" to stwierdzilem ze nie są przyjaznie nastawieni do gruszki i pomknąłem trasą w dół.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: