jaka opona do DM DS 4.0 ? ?
jaka opona do DM DS 4.0 ? ?
posiadam rame DM DS 4.0. Interesuje mnie zakup jakiejś grubej opony na koło 26' ;) Jaką najgrubszą oponę 26' moglbym wsadzic do tej ramy??
dzieki za odp :)
dzieki za odp :)
www.dangerousmike.com Spytaj sie ich moze wiedza :) hehehe
Utaasz Ja rownierz bardzo watpie, nie ma szans raczej. Chociarz maxxisy chyba sa troche mniejsze niz podaja rozmiary wiec moze i by weszlo ale moglo by chwilami przycierac lekko.
Ja mam na 26" DM24 gazze dual 2,6 i jest naprawde malo luzu, wiekszej bym nie wsadzal bo po co przetrzec sobie lakier itd...
Ja mam na 26" DM24 gazze dual 2,6 i jest naprawde malo luzu, wiekszej bym nie wsadzal bo po co przetrzec sobie lakier itd...
No ja mam narazie z przodu Miniona 2,35 na DM24 a wcześniej miałem Schwalbe Fast Fred 2,35 i w Juniorze już nie było miejsca.A po założeniu maxxisa zdaje się że nawet 2,7 do Jurka wejdzie :) Jutro będe miał koło to dam znać.DM24 są dość wąskie i ze schawlbe robił się balon.
EDIT:
No więc tak.Minion 2,7 z DW zmieścił się bez problemu jest jeszcze kilka mm wolnego miejsca.Ale to chyba dzięki temu że Maxxis ma zaniżoną numerację.MacGyver wsadź na Dartmoora jakiegoś HighRollera albo Miniona 2,7 i będzie spoko :)
EDIT:
No więc tak.Minion 2,7 z DW zmieścił się bez problemu jest jeszcze kilka mm wolnego miejsca.Ale to chyba dzięki temu że Maxxis ma zaniżoną numerację.MacGyver wsadź na Dartmoora jakiegoś HighRollera albo Miniona 2,7 i będzie spoko :)