ZBROJA !!!!!!! :)

FixXxeR
Kontakt:

ZBROJA !!!!!!! :)

Post autor: FixXxeR »

yyy jakby ktoś z Was poszukiwał zbroi to zapraszam do nas www.xwear.pl

Mamy nową zbroję Fox Roost II 2004 w cenie 419 zł :)

Promooooooooooooooooocja !!!!!!!!!!!!!!

Ps... to tyle :) pozdrawiam
brak podpisu ;P
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

dlaczego to wszystko u nas takie drogie?
w stanach te badziewia (protective wear) są za polowe ceny...
nie mowie bron boze ze u Was jest drogo... ogolnie wszystkie ciuchy 2x dorzsze... np. fox standard w stanach buli 10 $....
dla porownania zapraszam
http://www.jensonusa.com/store/sub.aspx?i=354
nie dosc ze my biedne polacczki arabiamy jak wrobelki to jeszcze nam sola takimi cenami ze hej...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
bender666
Kontakt:

Post autor: bender666 »

Qcor >>> masz full racje !!

pozdro 4 all
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

tam samo jak w polityce, z biednych sie zdiera aby bogaci mieli lepiej

tam samo i tu w biednych krajach drozej niz w bogatych - nie wiedziec czemu ale tak jest wszedzie :(
FixXxeR
Kontakt:

heh...ojoj....
ja Was moge tylko zapewnić, że nie sprzedaję tutaj tego drożej 2x....ba ani 1.25 x drożej niż sprowadzam..... :)

a jeśli chodzi o ceny w polsce.....to też chciałbym żeby było taniej ;) ale cóż ... wszyscy mają drogo ... wiec i tak mamy tanio (jakby spojrzeć na nasz kraj :P

no nic
pozdro ;)
brak podpisu ;P
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

ale mnie wkurwiaja takie posty :/

po pierwsze drogi kolego - to nie jest forum reklamowe, chcesz sie zareklamowac to kup u chlopakow baner i bedziesz mial reklame

po drugie drogi kolego - to jest przede wszystkim zbroja mx a nie mtb jak sugerujesz,

po trzecie drogi kolego - to jaja chyba sobie robisz z ta promocja - siedzisz w domku i opylasz o pare zlotych taniej niz w sklepie - to kpina jest a nie okazja. tej klasy zbroi jest obecnie na peczki. w cenie 400-600 mozesz juz wybierac bo jest tego sporo. i wszystko z tym co tak zachwalasz - gumkami, gabkami i innymi pierdolami. 0d 300 mozesz miec niemal identyczna zdbroje, tylko w wersji z gumkami tylko w kluczowych miejscach.

po czwarte drogi kolego - ta zbroja jest w dwoch wielkosciach - adult i youth. jak opylasz wersje youth, to tez to napisz

po piate drogi kolego - to z tego co slyszalem, fox przestaje ja juz robic, bo to jest juz stary model

po szoste drogi kolego - to jest jeden z najnizszych modeli foxa, wiec z tym numerem 1 to juz ostro dales czadu

Jak dla mnie to chcesz zrobic w konia kogo sie da. Zreszta z tego co widze, to wiekszosc szpargalow sprzedajesz na podobnej zasadzie.

Chce zebys zrozumial mnie dobrze - nie neguje, ze robisz sobie interesik i cos tam sprzedajesz, ale wkurza mnie sprzedawanie totalnego kitu w nachalny sposob.
FixXxeR
Kontakt:

no zesz w morde....
Buba drogi kolego .... FOx Roost 2 to zbroja zarówno na MX jak i na DH

Po drugie.... jest to rozmiar unierwsalny adult (przeciez youth bym nie sprzedawal)

Po trzecie.... jest to model 2004 wiec nie mów, że stary

Po czwarte.... nie łatwo dostać taniej zbroję Foxa

Po piąte kolego....to nie jest kit bo już dobre parę sztuk tego sprzedalem i jakoś nikt nie narzeka....

Po szóste..... nr 1 jeśli chodzi o ilość sprzedawanych zbroi..... nie o jakość (jest to 2-gi model Foxa od góry) wyższy to tylko Airframe !!!

Po siódme.... qrna walnąłem tylko jednego posta z reklamą ...a Ty od razu się rzucasz :P
PS.... jak wszystko jest takie tanie w Polsce to proszę bardzo... bądź co bądź jesteśmy na pewno jednym z tańszych sklepów tego typu w Polsce

Po ósme... wystarczy :)

Po dziewiąte pozdrawiam !!!

Po 10 siedzę już w tym chwilę ;)
brak podpisu ;P
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

Okazja czyni zlodzieja :P
http://bikerqba.pinkbike.com/
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

albo złodziejem... niepamietam jak to lecialo...
http://bikerqba.pinkbike.com/
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

pozdro dla fixera i rekruta:) odezwij sie wkoncu do mnie na gg bo chyba dalej nie masz mojego numeru:P
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
rekrut
Kontakt:

Post autor: rekrut »

dzieki za pozdrowienia :)

a co do reszty ;) tak niestety juz jest, abysmy mieli promocje i dobre ceny dla Was - szczegolnie ze samy simgamy co sie liczy w tym interesie, to potrzebujemy rozglosu w kazdym wydaniu, nawet takim, ale dzieki temu macie takie promocje :) a wszystko kosztuje...

pozdr. i koniec :) tak raz sobie napisalem,
----------------
pozdr. rekrut
buba
Kontakt:

ok, odlozmy retoryke i policzmy.
1 dolar = 3.6, ale wezmy 3.85 zeby nie bylo ze zanizam
45 funtowa (20 kg.) paczka od sklepu do polski = okolo 45 $, przyjmijmy ze 50
1 zbroja = okolo 50 $, przyjmijmy ze 55
do paczki wejdzie spokojnie 10 zbroi + ochraniacze i ciuchy
koszt przesylki 1 zbroi = max. 5 dolcow
czyli zbroja 55$ + transport 5$=60$ pomnozmy to przez 3.85=231 PLN

czyli twoje 419 pln to jest koszt zakupu i transportu x 2

tak wiec moj drogi wciskasz jednak kit

co do reszty informacji, ktore podales to nie chce mi sie rozdrabniac. odpowiem wiec tylko na jedno: to nie jest Wasz jedyny post rekalmujacy Wasza stronke i to co sprzedajecie, wiec nie dziw sie, ze w koncu ktos zareagowal.
FixXxeR
Kontakt:

Bracie pokaż mi sklep gdzie znajdziesz Foxa Roost 2 w cenie 50$ bo juz przesadzasz....
kupujemy je tanio ...fakt .... ale qrde dobre kilkadziesiąt $ więcej (ile ? nasza tajemnica) ale zapewnbiam Cię że za 50, ba za 60 jej nie kupisz nigdzie w rozmiarze adult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS... Przesyłka 20 kg to przynajmniej 100 $ wiem cos o ty bo sprowadzam !!!!!!!!!!

Poza tym paczka ekonomiczna nie jest uvbezpieczona i idze do kraju około 3 - 4 tygodni więc duuuuuuzo....

NBatomiast priorytet... 20 kg to jest zdecydowanie ponad 150 $
więc zastanów się zanim napiszesz cosik takiego !!!
Pozdrawiam
brak podpisu ;P
FixXxeR
Kontakt:

każdy powiedział swoje zdanie i luz...
ale rozwalają mnie wypowiedzi kogoś...kto właściwie nie ma większego pojęcia o kosztach artykułu i tym bardziej jego dostawy do polski ;/
pozdro
brak podpisu ;P
buba
Kontakt:

wiesz przyjacielu, do polski to ja ze stanow juz ladnych pare ton roznego stuffu sciagnalem, tylko ze w innej branzy, wiec pojecie na ten temat mam raczej duzo wieksze od Ciebie :) Buba to stary juz gosc i powiem Ci, ze cena za sciagniecie 1 tony czegokolwiek do polski (lub 1 metra szesciennego - taki zamiennik albo albo) to okolo 600-750 pln. 50$ za 20 kg, to duze zaokraglenie w gore. ale z tego wniosek mam taki, ze jezeli za paczke 20 kg placisz 150$ to jelen jestes ciezki i tyle.
FixXxeR
Kontakt:

United States Postal Service ;) ściąga za przesyłki dokładnie tyle ile powiedziałem.... przy paczce 20 kg !!!

no ale nic.... nie bedziemy sie klocić....
zapewniam Cię tylko, że przy sprzedaży zbroi za 419 zł nie zarabiam dużo licząc koszt przesyłki, cło i cenę zbroi...

a sklepu gdzie ona kosztuje 50 czy nawet 60 czy jeszcze trochę więcej dolarów i tak nie znajdziesz ;)

Pozdrawiam
brak podpisu ;P
ODPOWIEDZ