Jaki amor.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak jak czytam to wszyscy polecają ci używanego dj ja go nie polecam bo pręcej czy później pójcie ci na busterze albo korone przy 180 lub 360 (widziałem takie przypadki) a za 500 zł (na allegro) dorwiesz nowego rst http://www.rst.com.tw/product/pd2006/space-jump.htm
czaj jak jest zbudowany golenie 36mm a w środku ma to co drop off. Ja sam go mam zamiar kupić
czaj jak jest zbudowany golenie 36mm a w środku ma to co drop off. Ja sam go mam zamiar kupić
czemu nie przemawiają nie masz sie co martwić marcok swoje amory poniżej jakiejś kaski też robi lipne, nasłuchałeś sie złych opinii ale powiem ci że jak widze co teraz robi rst to bania mała naprawde konkretne sprzęty. powietrzny amor za niewielką kase materiały mówią same za siebie oraz grubości elementów też więc ja uważam ze to dość godna propozycja myśle że wyższe modfele rst już przedstawiają inną klase, tak samo było z krossem ogólnie robi makrokesze a teraz wyjechali z potężnymi maszynami RST tak samo a niektórzy za 150zł chcieliby amorą o wytrzymałości i pracy jakiegoś marcoka wartego 1000zł. pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
-
- Kontakt:
Funbox
Naprawde jesteś kretynem? Mając 600zł miałby kupić duro? Możnaby to uznać za żart, ale w twoim wypadku byłaby to nadinterpretacja...
bartekblat
Koniecznie weź jakieś lepsze obręcze. Vuelcie mówimy nie.
Co do hamulców to zdecydowanie tak jak napisał
ThoRx bb5. Oferują dużo większą siłę hamowania od mx2, a regulacja położenia klocków jest po prostu genialna.
Kierownica i mostek Truvativ Hussefelt. Na allegro zestaw kupisz w dosyć niskiej cenie, a stosunek jakość/cena jest zdecydowanie zadowalający i w tej cenie nie dostaniesz nic równie wytrzymałego ;)
Naprawde jesteś kretynem? Mając 600zł miałby kupić duro? Możnaby to uznać za żart, ale w twoim wypadku byłaby to nadinterpretacja...
bartekblat
Koniecznie weź jakieś lepsze obręcze. Vuelcie mówimy nie.
Co do hamulców to zdecydowanie tak jak napisał
ThoRx bb5. Oferują dużo większą siłę hamowania od mx2, a regulacja położenia klocków jest po prostu genialna.
Kierownica i mostek Truvativ Hussefelt. Na allegro zestaw kupisz w dosyć niskiej cenie, a stosunek jakość/cena jest zdecydowanie zadowalający i w tej cenie nie dostaniesz nic równie wytrzymałego ;)