Podroby MARZOCCHI

da_weez
Kontakt:

Podroby MARZOCCHI

Post autor: da_weez »

UWAZAJCIE! Z roznych zrodel dotarly do mnie ostatnio informacje, ze w sprzedazy sa podroby amortyzatorow firmy MARZOCCHI. Sa sprzedawane jako OEM'y wyciagane z kompletnych rowerow. Znakiem rozpoznawczym takiego chlamu jest brak karty gwarancyjnej i malego znaczka nabijanego przez producenta - cos w stylu niemieckiego TUV na tablicach rejestracyjnych. Znaczek taki znajduje sie np. w DJ od dolnej strony lagi, obok sruby mocujacej golen do lag. Uwazajcie wiec na wszelkiego rodzaju "superokazje", bo mozna sie przejechac.

Pozdro!

Stay HC!
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
DeJvId
Kontakt:

Post autor: DeJvId »

BUUUUUUUUUU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Nawet jesli to ploty... Lepiej uwazac...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

Czyli że jak kupię rower z seryjnie montowanym marcokiem to mam podrube, nie mam gwarancji i wogle zrobiłem się w *****???????????
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

eee to ja naszczescie mam orginala :P
http://bikerqba.pinkbike.com/
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="dzidek"]Czyli że jak kupię rower z seryjnie montowanym marcokiem to mam podrube, nie mam gwarancji i wogle zrobiłem się w *****???????????[/quote]

Napisal ze "sa sprzedawane JAKO Oemy z rowerow" czyli ze jak kupisz z seryjnie monotwanym to bedzie dobrze, ale jak ktos bedzie chcial Ci sprzedac amorka niby wymontowanego z roweru to mozesz sie naciac.

W co i tak niezbyt wierze ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Ja nic nie mowie bo zaraz rzesza losiow sie przypier.doli ale zadzwoncie do Gregorio i poproscie z serwisem, a potem w trakcjie rozmowy spytaj jak do jest z produkcja na taiwanie i wloszech:)))))))))))))))))))))
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
FixXxeR
Kontakt:

Post autor: FixXxeR »

ja mam rock shoxa wiec sie nie martwie ;P
brak podpisu ;P
Carpez
Kontakt:

Post autor: Carpez »

a ja nic nie mam i tez sie nie martwie...
Je*** podpisy, biuro-kracje, dress i je*** chip-chop
dzidek
Kontakt:

pasqd ale to nadal będzie ten sam amor, to raz będzie podrubą i jakimś shitem a kiedy będzie w seryjnym rowerze to wszystko będzie ok?
heheh nie czaje tego:p
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Czarnuch no powiedz;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

[quote="dzidek"]pasqd ale to nadal będzie ten sam amor, to raz będzie podrubą i jakimś shitem a kiedy będzie w seryjnym rowerze to wszystko będzie ok?
heheh nie czaje tego:p[/quote] no bo w rowerku masz amorek na 100% od marcoka (o ile rowerek nowy kupujesz) a tak ci jakies frajer chce wcisnąć pofróbe niby wyjętą z rowerku :) czaisz ale i tak wątpie żeby podróby były marcoków podróby to kart pokemon moga byc he he
dzidek
Kontakt:

no ale przecież są podruby marcoka => amory z taiwanu
hehehheheheheheh
drzewiec wam powie o co chodzi:p
geet
Kontakt:

Post autor: geet »

to nie chodzi o podroby,ale o amortyzatory co sa w cenie tych na sztuki,a sa z rozebranych rowerow.czyli napewno powinny byc taniej.
Bizum
Kontakt:

Post autor: Bizum »

np. kony w skiteamie(shread i te pozostale tansze) maja amorki MZ robione na tajwanie. W sumie nie sa zle ale te amerykanskie ;) sa lepsze. Wszystko co amerykanskie jest super. Bush na prezydenta w PL, yeyeye.
http://tinyurl.com/4qubh
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Ale jazda czyli co jak ja oem'y sprzedaje to podróby bo sprowadzam z Taiwanu ??

Big LOL
A tam
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

what da fruck
ale długa odpowiedź :)
A tam
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

koles twierdzi, ze istnieja jakies podroby marcokow i ktos je sprzedaje bez papierow jako wymontowane z rowerkow seryjnych (a jak wiadomo na amor oddzielnie w rowerze nie ma papierow, tylko na calosc)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

ja mam boxxera worl cupa i to raczej podrobka nie jest

ale jak mam byc szczery to synek jakas bajke uslyszal dodal swoje 3 grosze i tak wyszlo
ODPOWIEDZ