ps. ja teraz jak sciągam u siebie to idzie normalnie.
film odtwarzam w kilperze, jest muza, obraz itd
ale teraz kumpel też próbował sciągnąć i mówi że sie mu coś na początku za szybko sciągało a pozniej przestało czy jakoś tak więc to już nie moja wina bo u mnie działa normalnie...
obajrzałęm i powiem ze umiejetnosci spoko jak na fulle to smigacie good ale ujecia niektore sa tak zwalone ze dropy wygladaja na poł metra np.ale popracujcie nad montazem i bedize naprawde spoko
Skill zajebisty. MAse trickow bardzo trudnych. Co prawda przeszkody nei za duze, ale i tak respekt na maxa. Co do montazu nie byl taki zly fajna muza mnie ogolnie sie podoba film. Jedyne co to piosenka na koncu filmu... co drugi film ma ja w napisach... Pozdro, czekam na nastepny film!
nie wiem czemu nie podoba się Wam montaż. jest całkiem przyjemny, napewno nie przeszkadza w oglądaniu. skill też niczego sobie :) bardzo fajna produkcja, miło się oglądało. czekamy na kolejne :D pozdro
przyjemnie sie ogladalo , niektore ujecia naprawde sie udaly :] tylko jak tak patrzylem na wasze niektore nieudane skoki z hopy to sobie pomyslalem ze wasze dziewczyny (o ile macie )to z was pociechy nie maja :p ^.^
pzdr
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Na tym idzie normalnie. http://www.youtube.com/watch?v=yTtGyZE6TKA
Film mi sie bardzo podobał. Montarz nie jest zły. Czym to krecone było cyfrakiem czy kamera cyfrowa? Montarz spoko. Muza pasuje do tego. Całkim lajtowne.
mało komentów to napisze i ja, oglądałem kilka dni temu, film zły nie jest, fajnie jeździcie, mógłby być troszkę bardziej nieprzewidywalny :D ale ogólnie fajnie
btw. podajcie mi tytuł pierwszego utworu z filmu:D jak piszecie na ścianie:D z góry dziękas
Jak kolega wyzej, umiejetnosci naprawde wysokie ale popracujcie tez nad jakoscia ujec. Jakis statyw by sie przydal czy cos to bylby naprawde swietny film. Narazie daje 7/10 :) ale i tak film mi sie bardzo podba. Tak trzymac chlopaki :)