[ZABRZE] Impreza
[ZABRZE] Impreza
Witam wszystkich ludzi z Zabrza / Rudy Sląskiej / Gliwic próbujemy zoorganizowac piknik rowerowy na świezym powietrzu ..... jest ktoś zainsteresowany ? piknik jest organizowany w lesie parku powstanców sląskich // zbiórka pieniędzy po 8 zł kazdy ... pisze sie ktos na to ?
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
tzn nie ja tylko luknoga ... ma to byc taki dosyc spoko piknik i nie teraz tylko tak własnie jak sie ciepło zrobi zebysmy sie wszyscy zebrali i pojezdzili razem a potem gdzies własnie na polanke skoczyc pisze do luknogi w celu uzyskania info oto jego gg : 8980920
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
bylem na rowerze i przemyslalem troche sprawe. macie jakies doswiadczenie w organizowaniu jakis grupowych spotkan ? jak widze te 8zl na jedzonko i piwo( gdzie polowa rowerzystow jest nie pelnoletnia) to smiem watpic w udane zakonczenie tej imprezy. po ostatnim rajdzie nocnym to wszystko co jest organizowane na tle rowerowym zostawilbym organizacje papie pawlowi i lechowi ze stacji rower i to nie dla tego ze fajne z nich chlopaki, a tak jest, tylko dlatego ze wiedza co trzeba zrobic zeby tak owa impreza sie udala. jutro sie dopytam, ale na rozpoczecie sezonu napewno cos planuja i wierzcie mi, oni zrobia to lepiej !
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
piwko? a ile ty chłopcze masz lat, bez urazy.. w parku powstancow śląskich? a co tam zamierzasz robić? moze jezdzic parkowymi alejkami... piknik to mozna zorganizowac sobie na wyrobisku a nie w jakims parku z jedną chopką..
a z tą kasą to nie rozumiem w ogole, wylozysz kase i kupisz jedzenie i piwko a potem zbierzesz po 8zl? ja rozumiem jakby to bylo na jakies nagrody, jakis contest czy cos.. ale to jak juz na skateparku na koperniku a nie w jakims parku gdzie nic niema..
pamietam 3 lata temu byla fajna imprezka na swierkolu na zakonczenie sezonu z konkursem na chopkach i jury, obeszlo sie bez wpisowego a i nagrody byly ;) jakis portfel, naklejki itp :)
a z tą kasą to nie rozumiem w ogole, wylozysz kase i kupisz jedzenie i piwko a potem zbierzesz po 8zl? ja rozumiem jakby to bylo na jakies nagrody, jakis contest czy cos.. ale to jak juz na skateparku na koperniku a nie w jakims parku gdzie nic niema..
pamietam 3 lata temu byla fajna imprezka na swierkolu na zakonczenie sezonu z konkursem na chopkach i jury, obeszlo sie bez wpisowego a i nagrody byly ;) jakis portfel, naklejki itp :)
gdybyś był bardziej inteligetny to bys zauwarzył że na taki imprezy nie przyjezdzaja tylko osoby które mają po 20 lat!
Przyjezdzaję tez osoby które mają po 15 lat! I co ty myslisz że te osoby nigdy nie miały piwa w ręku!
A o policje to sie niemartw! Do ostatniej chwili nikt nie bedzie wiedział gdzie jedziemy!
Spotkamy sie pod DMiT a puzniej "gdzieś" pojedziemy.(dojazd ok 90 min)
na miejscy będą przygotowane 2 hopki (jedna duza druga mniejsza)
A jeśli masz jakieś pytanie to zagadaj do mnie na gg:8989920
a co do tego czy mam doswiadczenie to chyba tak.(może nie jest co coś super ale jestem w samorządzie szkolnym i to ja załatwiam/robie wszystko w swojej szkole.)
Przyjezdzaję tez osoby które mają po 15 lat! I co ty myslisz że te osoby nigdy nie miały piwa w ręku!
A o policje to sie niemartw! Do ostatniej chwili nikt nie bedzie wiedział gdzie jedziemy!
Spotkamy sie pod DMiT a puzniej "gdzieś" pojedziemy.(dojazd ok 90 min)
na miejscy będą przygotowane 2 hopki (jedna duza druga mniejsza)
A jeśli masz jakieś pytanie to zagadaj do mnie na gg:8989920
a co do tego czy mam doswiadczenie to chyba tak.(może nie jest co coś super ale jestem w samorządzie szkolnym i to ja załatwiam/robie wszystko w swojej szkole.)
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
bylem u chlopakow na stacji i dostalem pelnomocnictwo w wypowiadaniu sie z ich strony na ten temat. prosze nie mowic ze planujesz z nimi to zrobic, bo chlopaki calkowicie odcinaja sie od tego pomyslu i nie beda wspomagac jakis pseudo imprez rowerowych, dopiero ode mnie dowiedzieli sie o jakims pikniku. prosza rowniez nie nad uzywac ich nazwy "za darmo", to jest to co wyzej, czyli bez w ogole jakiej kolwiek rozmowy wspominanie o organizacji razem z nimi.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
ThoRxRUuram no dokladnie, chłopcy troche sie rozpedzili :)
skoro tak fajnie sie zapowiada i beda 2 magiczne chopy to czekam na relecje z imprezy i szczeze mowiąc- zycze powodzenia.
a jak slysze o piwach w rekach 15 latkow na rowerach to sie żal robi..
podziwiac nalezy czyny, nie slowa tak wiec czekam na relacje czy fotki z tej mega biby :)
I co rozumiecie poprzez pojęcie "duża chopa"? chciałbym zobaczyć jakąkolwiek chope w zabrzu a w szczególności jakąś "dużą"
ahaaa i jeszcze cos- co to za tajemnicza miejscowka z dwoma chopami oddalona o 90minut jazdy od domitu?
skoro tak fajnie sie zapowiada i beda 2 magiczne chopy to czekam na relecje z imprezy i szczeze mowiąc- zycze powodzenia.
podziwiac nalezy czyny, nie slowa tak wiec czekam na relacje czy fotki z tej mega biby :)
I co rozumiecie poprzez pojęcie "duża chopa"? chciałbym zobaczyć jakąkolwiek chope w zabrzu a w szczególności jakąś "dużą"
ahaaa i jeszcze cos- co to za tajemnicza miejscowka z dwoma chopami oddalona o 90minut jazdy od domitu?
odezwal sie "pelnoletni" 16 latek buhaha to jest dopiero zal czytac takie ciulstwa .Ajz pisze:ThoRxRUuram no dokladnie, chłopcy troche sie rozpedzili :)
a Ty co rozumiesz przez pojęcie duza chopa ? chyba nigdy takiej nie widziales bo i tak byś przed nią srał a nie skakał . w zabrzu są chopki niezłe tylko Ty trzesiesz gaciami i ********** glupoty ,a nie robisz nic innego.
chcialbys zobaczyc ,ale nie zobaczysz bo nie dla takich leszkow są robione nowe miejscowy
michal15 czekam na info o waszej bibie, mysle ze jednak wpadne, chce zobaczyc tą miejscowe, moze to te "chopy nie dla leszkow" wspomniane przez kubasika
Kubasik mamy rok 2007 wiec mój wiek to z pewnoscią nie lat 16 ;)
pozatym nie wiem o co ci chodzi- nie pasuje ci to ze neguje spozywanie alkoholu przez nieletnich?
Czy ja nazwalem siebie doroslym? Chyba niebardzo u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.
pozatym co masz na mysli mowiac o tych 'nowo powstalych miejscowach'? krzeslo ktore przebudowaliscie 2 lata temu na ktorym 2 osoby (w tym ty) sie rozpier**lily i nikt wiecej go nie skoczyl? czy moze jakies inne mega chopy w "tajnych miejscach niedostępnych dla byle kogo"?
pozatym niewiem czemu wypowiadasz sie na temat zabrza jesli ostatnio na biku byles chyba z rok temu i nie przypominam sobie zeby jakakolwiek czynna chopa powstala dzieki twojej pracy. No ale niemam dostepu do tych "chopek niezłych" najwyrazniej bo nic mi o nich nie wiadomo.. obawiam sie ze troche nie w temacie jestes, bez urazy.
btw pokaz mi chope w zabrzu przed którą "trzęsłem gaciami"
pozdro i wyluzuj sie chłopie troche.
Kubasik mamy rok 2007 wiec mój wiek to z pewnoscią nie lat 16 ;)
pozatym nie wiem o co ci chodzi- nie pasuje ci to ze neguje spozywanie alkoholu przez nieletnich?
Czy ja nazwalem siebie doroslym? Chyba niebardzo u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.
pozatym co masz na mysli mowiac o tych 'nowo powstalych miejscowach'? krzeslo ktore przebudowaliscie 2 lata temu na ktorym 2 osoby (w tym ty) sie rozpier**lily i nikt wiecej go nie skoczyl? czy moze jakies inne mega chopy w "tajnych miejscach niedostępnych dla byle kogo"?
pozatym niewiem czemu wypowiadasz sie na temat zabrza jesli ostatnio na biku byles chyba z rok temu i nie przypominam sobie zeby jakakolwiek czynna chopa powstala dzieki twojej pracy. No ale niemam dostepu do tych "chopek niezłych" najwyrazniej bo nic mi o nich nie wiadomo.. obawiam sie ze troche nie w temacie jestes, bez urazy.
btw pokaz mi chope w zabrzu przed którą "trzęsłem gaciami"
pozdro i wyluzuj sie chłopie troche.