[ZABRZE] Impreza

michal15
Kontakt:

[ZABRZE] Impreza

Post autor: michal15 »

Witam wszystkich ludzi z Zabrza / Rudy Sląskiej / Gliwic próbujemy zoorganizowac piknik rowerowy na świezym powietrzu ..... jest ktoś zainsteresowany ? piknik jest organizowany w lesie parku powstanców sląskich // zbiórka pieniędzy po 8 zł kazdy ... pisze sie ktos na to ?
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

no ja z chęcią a na co idzie ta kasa?
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
michal15
Kontakt:

kasa generalnie ja jakies jedzonko i oczywiscie piwko
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

michal15 ty to organizujesz ?
przy tej pogodzie masa krytyczna ledwo nam sie udala, a ty chcesz piknik robic, troche zimno :P
poczekaj z tym do kwietnia/maja to bedzie wiecej ludzi, ja chetnie tez bym przyjechal.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
michal15
Kontakt:

tzn nie ja tylko luknoga ... ma to byc taki dosyc spoko piknik i nie teraz tylko tak własnie jak sie ciepło zrobi zebysmy sie wszyscy zebrali i pojezdzili razem a potem gdzies własnie na polanke skoczyc pisze do luknogi w celu uzyskania info oto jego gg : 8980920
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
luknoga
Kontakt:

tak to ja chciałbym taki piknik zorganizować tylko chciałbym sie po prostu dowiedzieć ile osób będzie chętnych:)

Planujemy zrobić taki piknik na wiosne tylko że do tego czasu trzeba wszystko zorganizować.
ThoRx
Kontakt:

bylem na rowerze i przemyslalem troche sprawe. macie jakies doswiadczenie w organizowaniu jakis grupowych spotkan ? jak widze te 8zl na jedzonko i piwo( gdzie polowa rowerzystow jest nie pelnoletnia) to smiem watpic w udane zakonczenie tej imprezy. po ostatnim rajdzie nocnym to wszystko co jest organizowane na tle rowerowym zostawilbym organizacje papie pawlowi i lechowi ze stacji rower i to nie dla tego ze fajne z nich chlopaki, a tak jest, tylko dlatego ze wiedza co trzeba zrobic zeby tak owa impreza sie udala. jutro sie dopytam, ale na rozpoczecie sezonu napewno cos planuja i wierzcie mi, oni zrobia to lepiej !
^ Allegro - Zapraszam ^
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

piwko? a ile ty chłopcze masz lat, bez urazy.. w parku powstancow śląskich? a co tam zamierzasz robić? moze jezdzic parkowymi alejkami... piknik to mozna zorganizowac sobie na wyrobisku a nie w jakims parku z jedną chopką..

a z tą kasą to nie rozumiem w ogole, wylozysz kase i kupisz jedzenie i piwko a potem zbierzesz po 8zl? ja rozumiem jakby to bylo na jakies nagrody, jakis contest czy cos.. ale to jak juz na skateparku na koperniku a nie w jakims parku gdzie nic niema..

pamietam 3 lata temu byla fajna imprezka na swierkolu na zakonczenie sezonu z konkursem na chopkach i jury, obeszlo sie bez wpisowego a i nagrody byly ;) jakis portfel, naklejki itp :)
michal15
Kontakt:

Ajz pytaj luknogi na gg lub na pm .... on jest mądry wiec ci odpowie ze takie cos moze byc ... pozdro ;)
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Ajz
Kontakt:

michal15 no jasne ze moze, tylko ze nikt nie przyjedzie, ale powodzenia...
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

co fakt, to fakt - Papa ma doswiadczenie w organizowaniu takich imprez i raczej nikt Go w tym nieprzebije :P :)
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
luknoga
Kontakt:

gdybyś był bardziej inteligetny to bys zauwarzył że na taki imprezy nie przyjezdzaja tylko osoby które mają po 20 lat!
Przyjezdzaję tez osoby które mają po 15 lat! I co ty myslisz że te osoby nigdy nie miały piwa w ręku!
A o policje to sie niemartw! Do ostatniej chwili nikt nie bedzie wiedział gdzie jedziemy!
Spotkamy sie pod DMiT a puzniej "gdzieś" pojedziemy.(dojazd ok 90 min)
na miejscy będą przygotowane 2 hopki (jedna duza druga mniejsza)
A jeśli masz jakieś pytanie to zagadaj do mnie na gg:8989920
a co do tego czy mam doswiadczenie to chyba tak.(może nie jest co coś super ale jestem w samorządzie szkolnym i to ja załatwiam/robie wszystko w swojej szkole.)
luknoga
Kontakt:

A w temacie jest czy jesteście chętni aby przyjechac!
więc jesteście chętni czy nie? musimy wiedziec ile osób chce przyjechac!

a co do stacji rower to z nimi w planuje to zrobić Jeszcze tylko musimy pogadac.
ThoRx
Kontakt:

bylem u chlopakow na stacji i dostalem pelnomocnictwo w wypowiadaniu sie z ich strony na ten temat. prosze nie mowic ze planujesz z nimi to zrobic, bo chlopaki calkowicie odcinaja sie od tego pomyslu i nie beda wspomagac jakis pseudo imprez rowerowych, dopiero ode mnie dowiedzieli sie o jakims pikniku. prosza rowniez nie nad uzywac ich nazwy "za darmo", to jest to co wyzej, czyli bez w ogole jakiej kolwiek rozmowy wspominanie o organizacji razem z nimi.
^ Allegro - Zapraszam ^
RUuram
Kontakt:

Post autor: RUuram »

Znając Leha i Pape zapewne coś wykombinują na rozpoczęcie sezonu, poczekamy, zobaczymy:) Ich dobrze znam i to raczej oni powinni zajmować się rowerowymi (a i nie tylko) imprezami.
Pozdrawiam
Enduro rider
www.pinkbike.com/photo/5025500
Ajz
Kontakt:

ThoRxRUuram no dokladnie, chłopcy troche sie rozpedzili :)

skoro tak fajnie sie zapowiada i beda 2 magiczne chopy to czekam na relecje z imprezy i szczeze mowiąc- zycze powodzenia.
a jak slysze o piwach w rekach 15 latkow na rowerach to sie żal robi..

podziwiac nalezy czyny, nie slowa tak wiec czekam na relacje czy fotki z tej mega biby :)

I co rozumiecie poprzez pojęcie "duża chopa"? chciałbym zobaczyć jakąkolwiek chope w zabrzu a w szczególności jakąś "dużą"

ahaaa i jeszcze cos- co to za tajemnicza miejscowka z dwoma chopami oddalona o 90minut jazdy od domitu?
Kubasik
Kontakt:

Post autor: Kubasik »

Ajz pisze:ThoRxRUuram no dokladnie, chłopcy troche sie rozpedzili :)

skoro tak fajnie sie zapowiada i beda 2 magiczne chopy to czekam na relecje z imprezy i szczeze mowiąc- zycze powodzenia.
a jak slysze o piwach w rekach 15 latkow na rowerach to sie żal robi..

podziwiac nalezy czyny, nie slowa tak wiec czekam na relacje czy fotki z tej mega biby :)

I co rozumiecie poprzez pojęcie "duża chopa"? chciałbym zobaczyć jakąkolwiek chope w zabrzu a w szczególności jakąś "dużą"

ahaaa i jeszcze cos- co to za tajemnicza miejscowka z dwoma chopami oddalona o 90minut jazdy od domitu?
odezwal sie "pelnoletni" 16 latek buhaha to jest dopiero zal czytac takie ciulstwa .
a Ty co rozumiesz przez pojęcie duza chopa ? chyba nigdy takiej nie widziales bo i tak byś przed nią srał a nie skakał . w zabrzu są chopki niezłe tylko Ty trzesiesz gaciami i ********** glupoty ,a nie robisz nic innego.
chcialbys zobaczyc ,ale nie zobaczysz bo nie dla takich leszkow są robione nowe miejscowy
michal15
Kontakt:

tutaj wszyscy udają dorosłych a na real takie koksy są same ze sie płakac chce <lol2> koks.pl <lol2>
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Ajz
Kontakt:

michal15 czekam na info o waszej bibie, mysle ze jednak wpadne, chce zobaczyc tą miejscowe, moze to te "chopy nie dla leszkow" wspomniane przez kubasika

Kubasik mamy rok 2007 wiec mój wiek to z pewnoscią nie lat 16 ;)

pozatym nie wiem o co ci chodzi- nie pasuje ci to ze neguje spozywanie alkoholu przez nieletnich?
Czy ja nazwalem siebie doroslym? Chyba niebardzo u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.

pozatym co masz na mysli mowiac o tych 'nowo powstalych miejscowach'? krzeslo ktore przebudowaliscie 2 lata temu na ktorym 2 osoby (w tym ty) sie rozpier**lily i nikt wiecej go nie skoczyl? czy moze jakies inne mega chopy w "tajnych miejscach niedostępnych dla byle kogo"?

pozatym niewiem czemu wypowiadasz sie na temat zabrza jesli ostatnio na biku byles chyba z rok temu i nie przypominam sobie zeby jakakolwiek czynna chopa powstala dzieki twojej pracy. No ale niemam dostepu do tych "chopek niezłych" najwyrazniej bo nic mi o nich nie wiadomo.. obawiam sie ze troche nie w temacie jestes, bez urazy.

btw pokaz mi chope w zabrzu przed którą "trzęsłem gaciami"

pozdro i wyluzuj sie chłopie troche.
Zablokowany