Problem z rodzicami ^^

juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

kermitttniedługo wakacje
bielek
Kontakt:

Post autor: bielek »

hehe niedługo wakacje dobre:D ale jeżeli typ ma 15 lat to niech sie nie dziwi że mu rodzice nie dają ja mam prawi 19 i zawsze sam zarabialem na rower i powoli sie dorobiłem pracą na budowie w polu i gdzie sie tylko da od rodziców dostałem 100ziko na 18stke i kupilem za to kask orzecha i teraz dostałem 25 ziko na adapter do pompowania amora a tak to sam zarabiam na sprzęt co prawda robie prawie całe wakacje za 4 ziko na godzine ale mam satysfakcje że to moj rower a nie że mam kapryts lece do rodziców płącze im "mamo ja scem duala" a mamusia z tatusiem tyrają w robocie po to żeby rozpieszczonemu dzieciakowi kupić "duala" którego i tak nie bedzie szanował i kupił tylko dlatego że taka moda jest nie mowie o wszystkich ale znam życie i wiem że tak jest i jak dzieciak ma jakiegoś dobrego amora pod swoją wage to nie bedzie na nim jeździł tylko znowu "mamo kup mi amorka" bo w tym mi tłumienie nie pasuje a w rzeczywistości to koleś nie potrafi pod siebie dobrać oleju sprężyn czy *** wie czego albo nawet mu sie zatarł:/. hehe ale elaborat wywaliłem. pozdrawiam:PP
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

no w sumie niedługo :) matura na poczatku maja i jakos od 15 maja wakacje!! :D chyba sie przeprowadze do lasu:) namoit rozbije i bede jezdził całymi dniami i nocami :P
Pinngwin
Kontakt:

Post autor: Pinngwin »

MacGyver trochę nie w temat.
http://tiny.pl/c99x - Mój bike
cahsm
Kontakt:

Post autor: cahsm »

ale tylko trohe. ukradnij babce, albo komuś. Najlepiej by bylo rzebyś zarobił ale nie wiem... rozmawiaj z nimi morze to coś da
ODPOWIEDZ