SS czy przerzutka? Pomozcie :)
SS czy przerzutka? Pomozcie :)
No wiec... jak w temacie nie wiem czy mam zostac na przezutce no i powymieniac czesci czyli napinacz i przezutke z XT na sore (krotki wozek podobno troche daje) i odelzyc kasete a raczej zrezygnowac z 3 - 4 kwtatkow* :P czy zmienic to wszystko na ss... mam zamiar jezdzic street fakt ale jak sobie pomysle ze przypadkiem nie ebde mogl sie czasem na 4x do czegos rozpedzic to hmmm taka sobie inwestycja... 63% street, 43% 4x i pozostale yyy 4% na reszte :P Korbe zmieniam z hussefelta na cobre i napinacz kupuje cos albo z szamana albo fsa... albo amoebe scud. Co o tym myslicie co byscie zrobili? PisS :)
Nie wiem od czego zaczac.
Zaczne tak:
Te twoje magiczne procenty w sumie daja 110% no ale coz bywa:)
A co do tematu to powiem ze bierz przerzutke. Czyni ona rower bardziej uniwersalnym. Jak bedziesz mial dobrze wszystko ustawione to problemu z nia nie bedzie. Ja osobiscie smigam z przerzutka i jest spoko. Podjazdy czy inne tego typu rzeczy to nie problem a poskakac tez sie da
Pozdro
Zaczne tak:
Te twoje magiczne procenty w sumie daja 110% no ale coz bywa:)
A co do tematu to powiem ze bierz przerzutke. Czyni ona rower bardziej uniwersalnym. Jak bedziesz mial dobrze wszystko ustawione to problemu z nia nie bedzie. Ja osobiscie smigam z przerzutka i jest spoko. Podjazdy czy inne tego typu rzeczy to nie problem a poskakac tez sie da
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/