DC Presa Canario opinie??? ma to ktoœ

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

piter krk...Piotrek czy to jakaś prowokacja ??? hihihiii wez ziom coś co pracuje a nie tylko na cene zerkasz...masz w opisie super ramki a kminisz ....pod górę !! No i zawsze możesz moja bestję pobrać w stanie idealnym cały baj...w dobrej cenie ;))
jak czytam ze c corsa jest super do dh mając 41cm wysokości suport to kładę sie na dywanie bez kręcenia ;)) i śmieję się z rodziną

....masz niedaleko siebie ciekawe produkty ;))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

te w opisie to na handel....a o prese to tak wypytuje....Schodekniedoszukuj sie hehe
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Sulring pisze:Chcialbym dodac jeden maly szczegol 66 rc 05 ma 60 cm wysokosci (przynajmniej tyle maja szostki kumpla) czyli praktycznie tyle co monster. DLaczego mialy by byc za male?
Bo ma za mało skoku, i nie działa tojak należy z tylnym zawieszeniem...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
gniewnyjar
Kontakt:

Post autor: gniewnyjar »

Tassadar pisze:
Sulring pisze:Chcialbym dodac jeden maly szczegol 66 rc 05 ma 60 cm wysokosci (przynajmniej tyle maja szostki kumpla) czyli praktycznie tyle co monster. DLaczego mialy by byc za male?
Bo ma za mało skoku, i nie działa tojak należy z tylnym zawieszeniem...
miałem vp free z 66 i to 2006 i działoło wysmienicie
mosh
Kontakt:

Post autor: mosh »

Presa czołg ale z Foxem, piastą i pakietem za 3500 nawet spoko, myślę że w Iraku byś poradził :) Jednak do DH raczej słabo. AAAA, Borfa, znowu pokazujesz klasę jak zwykle, nawet nie widziałeś żadnej ramy DC a już kładzieś się ze śmiechu, ja się kładę jak czytam twoje posty "mistrzu" kompetentnej i rzetelnej odpowiedzi. PS. nie pisz że rzetelnej piszę się przez ż bo się znowu skompromitujesz jak ostatnio.
....kręci mnie tylko sztryyt i fryyk...a grzeczny nie będę bom jest BORFA a to coś znaczy w świecie rowerowych wyjadaczy. P.S. czemu nie piszesz BORFA na Joy Ride. Wróć, wszyscy za tobą tęsknią !!!
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

mosh,zaczy się znowu...
ODPOWIEDZ