urzytkownicy dh-zone
urzytkownicy dh-zone
to jest nie tylko moja opinia i nie dotyczy sie wszystkich uzytkownikow dh-zone
zagladam na forum juz dosc dlugo i widze ze 99% odpowiedzi na posty zawiera tresc dazace do tego zeby tylko pojechac komus albo wysmiac go a juz nie mowie gdy ktos chce kupic cos drogiego albo jest znany przykladem sa posty jadace na Skure czy Michała Kolbka kazdy musi dodac swoje 5 groszy w przypadku Skury niektorzy juz takie bajki wymyslali ze szok a Michałowi jechali przez to ze pewnie sami nie umieja manuala i jest jednym z najlpeszych zjazdowcow w polsce odpowiedzi na posty tez za takie bez sensu ze szkoda slow nie wiem czy oni to robia tlko po to zeby licnzik postow zwiekszyc na stepnym przykladem jest aktualny post odnsnie xwear koles sprowadza ciuchy ze stanow foxa i juz mu jada ze ma drogo jak tak uwarzaja to niech sami sobie sprowadzaja beda miec taniej to beda miec klientow najlepiej siedziec przed kompem i jechac komu sie da a najlepiej ludziom co im sie cos chce i dzialaja w polskiej scenie dh
wiem ze mi teraz pojedziecie jak chceciecie jeszcze dodam ze mam mountain cycla z boxxerem world cupem pojedzcie mi jeszcze o to kamman
zagladam na forum juz dosc dlugo i widze ze 99% odpowiedzi na posty zawiera tresc dazace do tego zeby tylko pojechac komus albo wysmiac go a juz nie mowie gdy ktos chce kupic cos drogiego albo jest znany przykladem sa posty jadace na Skure czy Michała Kolbka kazdy musi dodac swoje 5 groszy w przypadku Skury niektorzy juz takie bajki wymyslali ze szok a Michałowi jechali przez to ze pewnie sami nie umieja manuala i jest jednym z najlpeszych zjazdowcow w polsce odpowiedzi na posty tez za takie bez sensu ze szkoda slow nie wiem czy oni to robia tlko po to zeby licnzik postow zwiekszyc na stepnym przykladem jest aktualny post odnsnie xwear koles sprowadza ciuchy ze stanow foxa i juz mu jada ze ma drogo jak tak uwarzaja to niech sami sobie sprowadzaja beda miec taniej to beda miec klientow najlepiej siedziec przed kompem i jechac komu sie da a najlepiej ludziom co im sie cos chce i dzialaja w polskiej scenie dh
wiem ze mi teraz pojedziecie jak chceciecie jeszcze dodam ze mam mountain cycla z boxxerem world cupem pojedzcie mi jeszcze o to kamman
no ja tez to coraz czesciej zauważam coraz wiecej topicow konczy sie klutniami wyzwiskami i wysmiewaniem nie rozumie takiego czegos to forum powinno byc po to zeby sobie pomagac a nie jechac na siebie a takze coraz popularniejsze sie robi wlasnie to tzw nabijanie na licznik coraz wiecej osob odpisuje na posty wcale nie na temat tylko po to by miec wiecej na liczniku jedynie nie wielu jest takich ktorzy pisza bardzo rzadko ale jak juz cos napisza to konkretnie i dobrze np Dzikus
pzdr 4 all
pzdr 4 all
http://tiny.pl/h9dh - Mój rower
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
no właśnie. niestety problem tkwi w tym, że nic tym topiciem nie zmienisz. nie dawno był topic "prawdziwa brać rowerowa" i co?? gówno. tam to wszyscy mówili, że autor ma rację i że nie powinni się besztać i jak to oni się starają, żeby forum takie nie było. i zmieniło się coś. z całym szacunkiem dla ciebie, ale zakładając takie topici tylko męczysz palce pisząc na klawiaturze. popieram cię, ale nie rób sobie nadziei, że taki topic coś zmieni. przy rejestracji wyświetla ci się regulamin i piszę tam, że admini będą usuwać tych, którzy piszą nie na temat. i tesh nic nie robią. ja nie mówię, żeby za jeden beszt od razu wyrzucać z forum, ale np. taki e-mat(nie obraź się). zauważyłem, że on ostatnimi czasy tylko beszta i nic więcej. o i jeshcze jedno. nie piszę tego po to, żeby mu się podlizać, ale naprawdę sądzę, że dzikus jest najbardziej konkretnym użytkownikiem forum i cały czas pisze na temat.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
hmm... tak... siedze przed kompem zamiast jezdzic... racja... ale cale szczescie jutro ide zamontowac moj sprockecik i jaaazda :)))))))) hihi :) a co do michala kolbka - zalozylem GRZECZNY TOPIC czy kolbek jest faktycznie mistrzem swiata w manualu, czy jaki choj bo nic takiego nigdy nie slyszalem no ja pier... pojechales sam siebie, u mnie juz straciles stary
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
o watku xwear: jasne! bronmy ciemnogrodu i wysokich cen! hehehe czasami mam wrazenie, ze to forum to juz zupelnie stalo sie forum handlarzy :( kiedys byly fajne watki typu: ludziska w sklepie X w miescie Y sa hl'ki po 3 stowy - dzwoncie bo warto. i ludzie dzwonili i kupowali. To bylo mile i pomocne. Ale wciskanie ludziom kitu, jak to ma teraz czesto miejsce, juz nie jest fajne. i przykro mi, ze paru osobom jest bardzo nie w smak to co napisalem, ale ja jestem po stronie kupujacych. Nie rozumiem kompletnie dlaczego bronisz takiego stanu rzeczy, ale byc moze masz w tym swoj cel ;)
o jechaniu innych: ten topic nie jest niczym innym jak jechaniem innych :)
o jechaniu innych: ten topic nie jest niczym innym jak jechaniem innych :)
-
- Kontakt:
nie mówię że jestem swięty ale faktycznie i mi i paru innym osobom przydałoby się czasem trochę spuścić z tonu i zastanowić się nad tym co chcemy napisać, przecież zawsze można ubrać swoją opinię w inne słowa niż bluzgi, wystarczy poczekać chwilę aż opadną emocje...
co do dzikusa to fakt, koleś wydaję się sympatyczny ale kiedy jedzie np. na katolików potrafi się tu zrobić naprawdę nieprzyjemnie...
żałuje że to co napisałem do brata jednego z was w topicu o wegetarianizmie miało na celu pojechanie go ale on też dolał trochę oliwy do pieca, w każdym razie sorry cię za to.
co do dzikusa to fakt, koleś wydaję się sympatyczny ale kiedy jedzie np. na katolików potrafi się tu zrobić naprawdę nieprzyjemnie...
żałuje że to co napisałem do brata jednego z was w topicu o wegetarianizmie miało na celu pojechanie go ale on też dolał trochę oliwy do pieca, w każdym razie sorry cię za to.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
a ja doszedlem do wniosku ze to forum jest ******* i tyle :/ nie ma juz tej aury co byla kiedys (kiedy byl kollbek i inni madafaka czyt."spoko ziomy") :| 90% topicow jest o tym ze ktos ma ******* sprzet albo "co kupic za 20 zeta" , kazdy na kazdego najezdza :/ polowa userow nabija sobie posty myslac ze beda fajniejsi :/ przy normlnym topicu nie mozna liczyc na zetelna porade bo wiekszosc dh-ziomow to katalogowcy i oczywiscie pierdola od zeczy.kiedys zalazylem topic liczylem na szybka odpowiedz ale 15 z 27 otpowiedzi to bylo a co to jest albo gdzie to kupic :/ nic sie tu nie mozna dowiedziec . jedyne osoby co tutaj jeszcze cos wiedza to erenes dzikus enjoy wojciechu inur i maxdamage i kilka uinnych osob :/ reszta to banda 14 letnich "wymiataczy" naezdzajacych na kazdego :(