szklarska street itp
szklarska street itp
sorry że kolejny temat na ten temat ;)
mam taki pomysł żeby pojezdzic po okolicach , poskakać. co wy na to ? chodzi mi w czas Festiwalu , popoludniu. najlepiej po poludniu bo ja bede dojeżdżał na biku. najlepiej jakiś street. może jakies co kto umie na rowerze i bedzie pokazywal innym i ew. uczył. ja chcialbym pojezdzic z kolegami z Forum. niewiem co wy na to... Erenes złożysz rower do tej pory i bedziesz tam?
mam taki pomysł żeby pojezdzic po okolicach , poskakać. co wy na to ? chodzi mi w czas Festiwalu , popoludniu. najlepiej po poludniu bo ja bede dojeżdżał na biku. najlepiej jakiś street. może jakies co kto umie na rowerze i bedzie pokazywal innym i ew. uczył. ja chcialbym pojezdzic z kolegami z Forum. niewiem co wy na to... Erenes złożysz rower do tej pory i bedziesz tam?
-
- Kontakt:
siema
no spox tylko napiszcie gdzei i kiedy ja chetnie posmigam!! :D:D gg:3988823
Bylem w piatek i w sobote w szklarskiej. Niestety bez rowera bo zostal w Przesiece :( Duzo bikerow widzialem. Na pewno bylo dwoch na Koshmarach (jezdzili razem jeszcze z jakims kolesiem). Rzucil mi sie jeszcze w oczy czarny A-gang z tylu mial opone taka w naprawde wielkim napisem TIOGA. No moze to ktos z was...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712